• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elf3410 senin kendi blastların kalitesini hatırlıyormusun?
Blastlar dışardan çok güzeldi hatta biri kabugundan bile çıkmaya başlamıştı doktor harika blastlar dedi ama hiç biri tutmadı sonra rahime bağladılar durumu parca alıp gönderdiler ondanda bişey çıkmadı. Bi ton test yaptılar. Belki inanmazsınız yaklaşık 50 bin € gitti bu işlere. Çünkü burda doktorla konuşmak bile parayla 15 dakikası 70€ şaka gibi gelio ama öyle maalesef bende duydugumda baya şaşırmıştım

Merhaba herkese bugün testimi yaptım Allahıma binlerce kez şükürler olsun pozitif çıktı 🥰🥰 Önce Rabbime sonra Dr. HİT e binlerce kez teşekkür ettim. Allah sırtını yere getirmesin onun bana konuştuğum en başta dedi tutacak merak etme diye dediği de oldu. Demekki gerçekten yumurtalarım kalitesizmiş ama olsun, çok şükür ki böyle bir tedavi şekli
👏👏👏👏👍👍👍😍😍😍😍

Blastlar dışardan çok güzeldi hatta biri kabugundan bile çıkmaya başlamıştı doktor harika blastlar dedi ama hiç biri tutmadı sonra rahime bağladılar durumu parca alıp gönderdiler ondanda bişey çıkmadı. Bi ton test yaptılar. Belki inanmazsınız yaklaşık 50 bin € gitti bu işlere. Çünkü burda doktorla konuşmak bile parayla 15 dakikası 70€ şaka gibi gelio ama öyle maalesef bende duydugumda baya şaşırmıştım
Ayy inşallah benim bu kiev sonucumda beni sevindirir
Benim kıbrısta denemelerim gebelik olsa bile sonuçlarım hüsranla bitti
Ben hep dondurulmuş yumurta dedim
Bakalım kievden ne çıkıcak

Gelsin bebisler civil civil olsun hamilelik haberleriyle insallahhh🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤

Sendende guzel haberler gelecek insallahh canim kardesim🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤❤

Zazaaam o igne ne cnm ne icin verdıler onu🤔 acaba benım kistim icin tedavıyemı baslıcam ben , bana tr de doktor o engel deyıl demıstı. Depot igne felan dıyordu andrey bakalım neler beklıyor bizi🤭
Zolodex denilen iğne
Kendi hormonlarımızı bloke eder ve vicuda kenardan hormon girince kontrollü gidiyor her şey

Vallah internet süper var ve gitiğim her yerde
Klinikte,otelde
Ben kendi işimi koymuştun bir yana,hep sizlerleydim😂
Kibristada wifi nin w si yok ilk gittigim otelde kendi internetim zor calisiyordu bir ara otelin roofuna cikmistim calissin diye😁😁😁😁 adamlar yapmis valla kievde aradaku farka baak 😁😁😁

Kibristada wifi nin w si yok ilk gittigim otelde kendi internetim zor calisiyordu bir ara otelin roofuna cikmistim calissin diye😁😁😁😁 adamlar yapmis valla kievde aradaku farka baak 😁😁😁
Yok kız haklarını yiyemem kıbrıstada hem klinikte (british) hem otelde çekiyordu bende😂
Otelde desem kıbrısın tüm otellerinde kaldım
Şansım hangi otelde iyi gider diye🤣🤣🤣

Back