Merhaba, aynen bizim durum. Henüz yaptırmatık amma son çare bunu düşünüyorum bende artık

Kibris tatil sezonunu acti rezarvasyonlar aktif oldugu icin orada tatil yaptigini soylebilirsin sorun olmaz canim. Hersey insallahh cok guzel olur insallah.❤❤❤❤❤ hersey su gibi aksin

Biz gittigimizde ucakta hattimizi yurtdisihattimizla degistirdik kibrisa gittigimizde arayan cok oldu kimsede bizim kibrista oldugumuzu anlamadi benim annem haric kimse bilmiyordu ilk tedavimde valla sorun olmaz merak etme hattini yurtdisi tarifesine actirdiktan sonra canim iyi bayramlar.❤❤❤❤❤

Merhaba herkese bugün testimi yaptım Allahıma binlerce kez şükürler olsun pozitif çıktı Önce Rabbime sonra Dr. HİT e binlerce kez teşekkür ettim. Allah sırtını yere getirmesin onun bana konuştuğum en başta dedi tutacak merak etme diye dediği de oldu. Demekki gerçekten yumurtalarım kalitesizmiş ama olsun, çok şükür ki böyle bir tedavi şekli var. Hala rüyadayım sanki

Canim Allah tamamina erdirsin insaallah.Gozunuz aydin.Cok sevindim.Sana bayram sekeri gelmis

çok çok çoooook tebrik ederimmmm seniii

sağlıkla kucağına al, güle güle huzurla büyüt inşallah

Ayy gözünüz aydın olsun Allahım sag saglim yavrunu kucagına almayı nasip etsın inşallah cnm darısı hepımızeee kızlarr

Çok şükür
artık ilk derin nefesini ala bilirsin
Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kanda ne zaman baktıracaksın?

Tebriklerrrr
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bu güzel haberleri duydukça umut doluyorum çok seviniyorumm, darısı bekleyen herkese

ayyyyyyy cok sevindimmmmm cok şükür gözünaydın RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH.❤❤❤❤❤❤❤❤COK TEBRIK EDERİM

Tebrik ederim. Darısı bekleyen bütün arkadaşların başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…