- 25 Nisan 2021
- 154
- 747
- 18
- 47
Merhaba, aynen bizim durum. Henüz yaptırmatık amma son çare bunu düşünüyorum bende artıkArkadaşlar merhaba,birşey sormak istiyorum size,aranızda hiç embriyo donasyonu yaptıran var mı?Deneyimleriniz paylaşırsanız çok sevinirim.Biz bu yola doğru ilerliyor gibiyiz de.Hem benim yaşım geçti (44) hem de eşimin sperm sayı-morfoloji-hız sorunu var.
Kibris tatil sezonunu acti rezarvasyonlar aktif oldugu icin orada tatil yaptigini soylebilirsin sorun olmaz canim. Hersey insallahh cok guzel olur insallah.❤❤❤❤❤ hersey su gibi aksinGinaydin kizceler iyi bayramlar
Size şunu danismak istiyrmdaha once sormuştumdogruyu soylemiyoruz tüp bebek diyrz demistiniz bana peki oralara tedaviye gidince ne diyrsunuz illa eş dost ariyr napiyrsunuz vs diye yada ailemiz tel cekiyrmu hat degisiyrmu nasil soyliyrsunuz suan da tatil deyiz de doyemeyiz corona varken oralarda tatil biraz tuhaf olur birde ben hic tup bebek vs de denemedim tüpbebek yaptiranlar bahsedebilir mi kendi yumurtasinda sorun olanlar neler kullanillyor ne yapılıyor ben bu ay prp denicem nasipse yumurta degerinde degisiklk olursa tüp bebek deneyecekler oda olmazsa nasipse yumurtadonasyonu daha once hic bir deneyimim olmadi birsey denemeden yumurtadonasyonuna gitmeyeyym diye karar verdik birde şu karantona olayları vs bize uygun olmuyor malum fiyatda artınca bi kac ay daha bekleyelim bu surecte de bunlari denemeye kararverdik bakalim hepinizi sevgiyle kucaklayıp opuyrum gelecegin cicek gibi anneleri
Biz gittigimizde ucakta hattimizi yurtdisihattimizla degistirdik kibrisa gittigimizde arayan cok oldu kimsede bizim kibrista oldugumuzu anlamadi benim annem haric kimse bilmiyordu ilk tedavimde valla sorun olmaz merak etme hattini yurtdisi tarifesine actirdiktan sonra canim iyi bayramlar.❤❤❤❤❤Ginaydin kizceler iyi bayramlar
Size şunu danismak istiyrmdaha once sormuştumdogruyu soylemiyoruz tüp bebek diyrz demistiniz bana peki oralara tedaviye gidince ne diyrsunuz illa eş dost ariyr napiyrsunuz vs diye yada ailemiz tel cekiyrmu hat degisiyrmu nasil soyliyrsunuz suan da tatil deyiz de doyemeyiz corona varken oralarda tatil biraz tuhaf olur birde ben hic tup bebek vs de denemedim tüpbebek yaptiranlar bahsedebilir mi kendi yumurtasinda sorun olanlar neler kullanillyor ne yapılıyor ben bu ay prp denicem nasipse yumurta degerinde degisiklk olursa tüp bebek deneyecekler oda olmazsa nasipse yumurtadonasyonu daha once hic bir deneyimim olmadi birsey denemeden yumurtadonasyonuna gitmeyeyym diye karar verdik birde şu karantona olayları vs bize uygun olmuyor malum fiyatda artınca bi kac ay daha bekleyelim bu surecte de bunlari denemeye kararverdik bakalim hepinizi sevgiyle kucaklayıp opuyrum gelecegin cicek gibi anneleri
Sizinde bayraminiz mübarek olsunBayramınız mübarek olsun kızlar
Canim Allah tamamina erdirsin insaallah.Gozunuz aydin.Cok sevindim.Sana bayram sekeri gelmisMerhaba herkese bugün testimi yaptım Allahıma binlerce kez şükürler olsun pozitif çıktıÖnce Rabbime sonra Dr. HİT e binlerce kez teşekkür ettim. Allah sırtını yere getirmesin onun bana konuştuğum en başta dedi tutacak merak etme diye dediği de oldu. Demekki gerçekten yumurtalarım kalitesizmiş ama olsun, çok şükür ki böyle bir tedavi şekli var. Hala rüyadayım sanki
çok çok çoooook tebrik ederimmmm seniiiMerhaba herkese bugün testimi yaptım Allahıma binlerce kez şükürler olsun pozitif çıktıÖnce Rabbime sonra Dr. HİT e binlerce kez teşekkür ettim. Allah sırtını yere getirmesin onun bana konuştuğum en başta dedi tutacak merak etme diye dediği de oldu. Demekki gerçekten yumurtalarım kalitesizmiş ama olsun, çok şükür ki böyle bir tedavi şekli var. Hala rüyadayım sanki
Saol cnm , biraz ıyıye gıdıyormuş. Minicik bedenıyle savasıyor teyzesının canııSizinde bayraminiz mübarek olsunKüçük prenses nasıl canım
Ayy gözünüz aydın olsunMerhaba herkese bugün testimi yaptım Allahıma binlerce kez şükürler olsun pozitif çıktıÖnce Rabbime sonra Dr. HİT e binlerce kez teşekkür ettim. Allah sırtını yere getirmesin onun bana konuştuğum en başta dedi tutacak merak etme diye dediği de oldu. Demekki gerçekten yumurtalarım kalitesizmiş ama olsun, çok şükür ki böyle bir tedavi şekli var. Hala rüyadayım sanki
Çok şükürMerhaba herkese bugün testimi yaptım Allahıma binlerce kez şükürler olsun pozitif çıktıÖnce Rabbime sonra Dr. HİT e binlerce kez teşekkür ettim. Allah sırtını yere getirmesin onun bana konuştuğum en başta dedi tutacak merak etme diye dediği de oldu. Demekki gerçekten yumurtalarım kalitesizmiş ama olsun, çok şükür ki böyle bir tedavi şekli var. Hala rüyadayım sanki
Kanda baktırdım zaten 470 çıktıÇok şükür
artık ilk derin nefesini ala bilirsin
Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kanda ne zaman baktıracaksın?
İnşallah öyle olacak. Donasyon muhteşem bişeymiş keşke hiç geç kalmasaydım ama olsunGelıyorr pozitiflerr maşalllahhhhh bu sene hepımızın senesı olsun inşallahh
Darısı burda olan herkesin başına hepinize dua edecegimçok çok çoooook tebrik ederimmmm seniii
sağlıkla kucağına al, güle güle huzurla büyüt inşallah
Çok teşekkür ederim darısı başınıza olsun inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlerCanim Allah tamamina erdirsin insaallah.Gozunuz aydin.Cok sevindim.Sana bayram sekeri gelmis❤
TebriklerrrrMerhaba herkese bugün testimi yaptım Allahıma binlerce kez şükürler olsun pozitif çıktıÖnce Rabbime sonra Dr. HİT e binlerce kez teşekkür ettim. Allah sırtını yere getirmesin onun bana konuştuğum en başta dedi tutacak merak etme diye dediği de oldu. Demekki gerçekten yumurtalarım kalitesizmiş ama olsun, çok şükür ki böyle bir tedavi şekli var. Hala rüyadayım sanki
ayyyyyyy cok sevindimmmmm cok şükür gözünaydın RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH.❤❤❤❤❤❤❤❤Merhaba herkese bugün testimi yaptım Allahıma binlerce kez şükürler olsun pozitif çıktıÖnce Rabbime sonra Dr. HİT e binlerce kez teşekkür ettim. Allah sırtını yere getirmesin onun bana konuştuğum en başta dedi tutacak merak etme diye dediği de oldu. Demekki gerçekten yumurtalarım kalitesizmiş ama olsun, çok şükür ki böyle bir tedavi şekli var. Hala rüyadayım sanki
Tebrik ederim. Darısı bekleyen bütün arkadaşların başına.Merhaba herkese bugün testimi yaptım Allahıma binlerce kez şükürler olsun pozitif çıktıÖnce Rabbime sonra Dr. HİT e binlerce kez teşekkür ettim. Allah sırtını yere getirmesin onun bana konuştuğum en başta dedi tutacak merak etme diye dediği de oldu. Demekki gerçekten yumurtalarım kalitesizmiş ama olsun, çok şükür ki böyle bir tedavi şekli var. Hala rüyadayım sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?