Blastlar dışardan çok güzeldi hatta biri kabugundan bile çıkmaya başlamıştı doktor harika blastlar dedi ama hiç biri tutmadı sonra rahime bağladılar durumu parca alıp gönderdiler ondanda bişey çıkmadı. Bi ton test yaptılar. Belki inanmazsınız yaklaşık 50 bin € gitti bu işlere. Çünkü burda doktorla konuşmak bile parayla 15 dakikası 70€ şaka gibi gelio ama öyle maalesef bende duydugumda baya şaşırmıştımElf3410 senin kendi blastların kalitesini hatırlıyormusun?
Merhaba herkese bugün testimi yaptım Allahıma binlerce kez şükürler olsun pozitif çıktıÖnce Rabbime sonra Dr. HİT e binlerce kez teşekkür ettim. Allah sırtını yere getirmesin onun bana konuştuğum en başta dedi tutacak merak etme diye dediği de oldu. Demekki gerçekten yumurtalarım kalitesizmiş ama olsun, çok şükür ki böyle bir tedavi şekli
Ayy inşallah benim bu kiev sonucumda beni sevindirirBlastlar dışardan çok güzeldi hatta biri kabugundan bile çıkmaya başlamıştı doktor harika blastlar dedi ama hiç biri tutmadı sonra rahime bağladılar durumu parca alıp gönderdiler ondanda bişey çıkmadı. Bi ton test yaptılar. Belki inanmazsınız yaklaşık 50 bin € gitti bu işlere. Çünkü burda doktorla konuşmak bile parayla 15 dakikası 70€ şaka gibi gelio ama öyle maalesef bende duydugumda baya şaşırmıştım
Seninki tutuyorsa rahminde bişey yok o zaman hiç merak etme pozitifle döneceksinAyy inşallah benim bu kiev sonucumda beni sevindirir
Benim kıbrısta denemelerim gebelik olsa bile sonuçlarım hüsranla bitti
Ben hep dondurulmuş yumurta dedim
Bakalım kievden ne çıkıcak
İnşaAllah canım İnşaAllahAyy inşallah benim bu kiev sonucumda beni sevindirir
Ayyy evettBluemoon78 kuzum kieve vardınmı
Benden sonra her halde ikinci giden sensin
Kuzum meraktan çatladık
Senden haber yok
Ben de girerimÖylemi
Otelde wi-fi var ya
Ben sıkıldıkca giriyordum buraya
Bugun yazacakti baktim hep ama kiz meraktan catliycamAyyy evettbende bugun heb bekledım yazmamış. Internetmı yok acaba haftayada ben bakalım ne edcez
Gelsin bebisler civil civil olsun hamilelik haberleriyle insallahhhAyy inşallah benim bu kiev sonucumda beni sevindirir
Sendende guzel haberler gelecek insallahh canim kardesimAyy inşallah benim bu kiev sonucumda beni sevindirir
Insallah canim benim bu sefer olurcnmmm bu sefer olcak senin kıbrısta
Sendende guzel haberler gelecek insallahh canim kardesim❤❤❤❤❤❤❤
Artık pozitivle dönmek değil,isteğim evlat doğurmakSeninki tutuyorsa rahminde bişey yok o zaman hiç merak etme pozitifle döneceksin
Vallah internet süper var ve gitiğim her yerdeAyyy evettbende bugun heb bekledım yazmamış. Internetmı yok acaba haftayada ben bakalım ne edcez
Zolodex denilen iğneZazaaam o igne ne cnm ne icin verdıler onuacaba benım kistim icin tedavıyemı baslıcam ben , bana tr de doktor o engel deyıl demıstı. Depot igne felan dıyordu andrey bakalım neler beklıyor bizi
Kibristada wifi nin w si yok ilk gittigim otelde kendi internetim zor calisiyordu bir ara otelin roofuna cikmistim calissin diyeVallah internet süper var ve gitiğim her yerde
Klinikte,otelde
Ben kendi işimi koymuştun bir yana,hep sizlerleydim
Yok kız haklarını yiyemem kıbrıstada hem klinikte (british) hem otelde çekiyordu bendeKibristada wifi nin w si yok ilk gittigim otelde kendi internetim zor calisiyordu bir ara otelin roofuna cikmistim calissin diyeadamlar yapmis valla kievde aradaku farka baak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?