Saol canim benim ben glutenli urunleri hayatimdan cikardim birazda spor yaptim 32 kiloya by byeeees dedim simdi koruma donemindeyim dikkat ediyorum. Insallahhhhh hepimizin son tedavisi olur insallahh❤❤❤❤❤❤❤❤
❤❤❤❤❤❤❤❤taktir etdim seni Amin canım hepimizin yüzü gülsün artık inşaAllah
Bide ben verebilsem keşke maşallah sizeSaol canim benim ben glutenli urunleri hayatimdan cikardim birazda spor yaptim 32 kiloya by byeeees dedim simdi koruma donemindeyim dikkat ediyorum. Insallahhhhh hepimizin son tedavisi olur insallahh❤❤❤❤❤❤❤❤
Darısı bana kuzumSaol canim benim ben glutenli urunleri hayatimdan cikardim birazda spor yaptim 32 kiloya by byeeees dedim simdi koruma donemindeyim dikkat ediyorum. Insallahhhhh hepimizin son tedavisi olur insallahh❤❤❤❤❤❤❤❤
Koruma döneminde de kilo vermeye devam ediyosun ama maşallah görüyorum çizelgendenSaol canim benim ben glutenli urunleri hayatimdan cikardim birazda spor yaptim 32 kiloya by byeeees dedim simdi koruma donemindeyim dikkat ediyorum. Insallahhhhh hepimizin son tedavisi olur insallahh❤❤❤❤❤❤❤❤
Miyomların küçük ve rahim kaviteden kenardaArkadaslar 18 19 mm kaviteden bagimsiz 2 adet miyomum var.Arkadaslar miyomlari benzer sekilde olupta hamilelik sureclerini nasil gecirdiniz.Sıkintilar olupta miyom aldirmak zorunda kalaniniz oldu mu.Doktorlar sıkinti cikarmaz ilerisi icin diyorlar ama bu zamana kadar bi suru yalnislarla dolu öyküm olunca korkuyorum acikcasi.Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Birde niotexcomda miyomu olanlara bildiğim kadarıyla tedavi öncesi ilaç takviyesi veriyorlar miypm küçülsün diye,secey arkadaşıma vermişlerdiArkadaslar 18 19 mm kaviteden bagimsiz 2 adet miyomum var.Arkadaslar miyomlari benzer sekilde olupta hamilelik sureclerini nasil gecirdiniz.Sıkintilar olupta miyom aldirmak zorunda kalaniniz oldu mu.Doktorlar sıkinti cikarmaz ilerisi icin diyorlar ama bu zamana kadar bi suru yalnislarla dolu öyküm olunca korkuyorum acikcasi.Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Saol canim benim ❤❤❤❤evet vermeye devam ediyorum birazcikdaha vermisimKoruma döneminde de kilo vermeye devam ediyosun ama maşallah görüyorum çizelgenden
Inan ben veremem diye dusunuyordum ben ileri derecede hashimato hastasiyim ve metabolizmam inanilmaz yavasti sonra glutenlu urunleri hayatimdan cikarmaya basladikca inanilmaz derecede hizlandi ben bile sasirdim bide tiroid doktorum inanmiyodu bana metabolizmasi yavas olan hastalar kilo vrremez diye iddia ediyodu veriluyormus en iyi ornegi benim. Sende istedikten sonra verirsin canim benim.Bide ben verebilsem keşke maşallah size
Yeterki iste inan verirsin. Kendine inan yetr gerisi gelirBide ben verebilsem keşke maşallah size
Inşallah cnmInan ben veremem diye dusunuyordum ben ileri derecede hashimato hastasiyim ve metabolizmam inanilmaz yavasti sonra glutenlu urunleri hayatimdan cikarmaya basladikca inanilmaz derecede hizlandi ben bile sasirdim bide tiroid doktorum inanmiyodu bana metabolizmasi yavas olan hastalar kilo vrremez diye iddia ediyodu veriluyormus en iyi ornegi benim. Sende istedikten sonra verirsin canim benim.
Var ve pek iyi bir tecrübe değil, biraz daha düşünğn derüm ben. Araştırın ve ben şimdi yeniden denesem kesinlikle ukraynaya giderdim. Ama tabi asla yönlendirmek istemem. Kısmet bu işlerhayirli olsun simdiden,insallah gönlünüzdekine kavuşursunuz
benimde görüşmek istedigim merkezlerden biri gynolife.yumurta donasyonunda deneyimi olan var mi bu merkezle,paylasabilecek?
ahh en korktuğum sey sizin başınıza gelmis,cok gecmis olsun.benim sorunum zaten yumurta kalitesizliginden kaynakli kalitesiz embriyo olusmasi ki o da 10-12 yumurtadan zarzor 1 tane.kibrista zaten genel olarak boyle bir sıkıntı var suan sanirim.okuduklarimdan anladigim sayi fazla/ortalama ama kalite yetersizVar ve pek iyi bir tecrübe değil, biraz daha düşünğn derüm ben. Araştırın ve ben şimdi yeniden denesem kesinlikle ukraynaya giderdim. Ama tabi asla yönlendirmek istemem. Kısmet bu işler
Canım benım hattını Kıbrısa açtırıyotsun. Günlük 40 TL ye Türkiye den herkesle görüşebiliyorsun. Bide hattına tanımlanmış türkiyede Kı haklarınıda kullanabiliyorsun. Ekstra ücret ödemıyorsun. Hattını actır gitmeden Kıbrısa. Hat normal calıyor herhangi bir uyarı falan vermıyor. Whatsapla falan görüşmek zorluyor. Bide musteri hızmetlerının dediklerini havaalanına ınınce uygula çünkü birazcık geç açılıyor. O sırada whatsapı kullanabilirsin ama. Sonra sebeke geliyor. Sıkıntı yok yani.Ginaydin kizceler iyi bayramlar
Size şunu danismak istiyrmdaha once sormuştumdogruyu soylemiyoruz tüp bebek diyrz demistiniz bana peki oralara tedaviye gidince ne diyrsunuz illa eş dost ariyr napiyrsunuz vs diye yada ailemiz tel cekiyrmu hat degisiyrmu nasil soyliyrsunuz suan da tatil deyiz de doyemeyiz corona varken oralarda tatil biraz tuhaf olur birde ben hic tup bebek vs de denemedim tüpbebek yaptiranlar bahsedebilir mi kendi yumurtasinda sorun olanlar neler kullanillyor ne yapılıyor ben bu ay prp denicem nasipse yumurta degerinde degisiklk olursa tüp bebek deneyecekler oda olmazsa nasipse yumurtadonasyonu daha once hic bir deneyimim olmadi birsey denemeden yumurtadonasyonuna gitmeyeyym diye karar verdik birde şu karantona olayları vs bize uygun olmuyor malum fiyatda artınca bi kac ay daha bekleyelim bu surecte de bunlari denemeye kararverdik bakalim hepinizi sevgiyle kucaklayıp opuyrum gelecegin cicek gibi anneleri
Direkt uçuş moduna alıp bu bahaneyi söyleyebilirler aslında mantıklıAntalyada ıssız bi koya tatile gidiyoruz hatlar cekmiyor sadece watsaptan arayın deyin. Normal arayacak olanları engelleyin. Watsaptan konusabilirsiniz. Hem belki o zamana karantina kalkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?