• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar,

6 yildir takip ediyorum ama uye olamamstim bugun karar verdim uye olmaya. 45 yasima girdim ;( 9 kere tup bebek denemem oldu 2 kere hamile kaldim ama 9.haftada malaesef kaybettik. 6 yil oncede tup bebek e basladigimda erken menopodum ( 10 yil once cikolata ksiti ameliteyi oldugum icin ) su anda da reglilerim cok duzensiz. Yumurta donasyonuna dusunuyoruz ama guvenemiyoruz. siz nasil guven sorununu astiniz.

Bu arada ilk defa yaziyorum o yuzden hata yapabilirim tam olarak nereye yazacagimdan emin olamadim.

Yorum yapmak isterseniz cok sevinirim.

Tesekkurler
Aramıza hoş geldiniz
İnşallah güvendiğiniz merkezde ilk denemede yavrunuza kavuşursunuz
Ama inanın ki güvenmeden bu iş olmaz
Artık deneyerek her şeyi yaşıyoruz
Hele benim gibilere dolu dolu anlatıyorum yaşadıklarımı😂

Tamara kuzum bugün döndüler bana
Doktor zolodex iğne vermişti bana,onu vur göbekten dedi
İlaca devam(6 hap) kaldı
24 mayıs yine ultrasona gir ve sonucu at dedi
Anam beni böyle titiz hazırlayan olmamıştı🤣🤣
Kız bu kaç sene ben boşuna mı tedavi oldum🤣
Neyse,bakalım ne çıkıcak bundan
Zaten her şeyi yazıyorum🥰❤️
Zazacım Allah tez zamanda sevindirsin seni insaallah🙏🙏🙏

Vallahi bunlar cok titiz cok guzel haber bu rabbim insallah guzel sonuclar vericek burdan buna yurekten inaniyorum yillarca sıkıntılar cektin canim 🙁🙁 bu son olucak insallah burasi baya titiz bir merkez belli yuzunu guldursun rabbim insallah🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤
İnşallah canım arkadaşım
İnşallah Allah burda yüzümü güldürür🤲❤️

Alla allaa cilt altı iğne değil mi?? Neden o kadar kalın 🤦🏻‍♀️ Ben de olucam gözüm korktu şuan resmen ztn iğne fobim var 😣
Ayy fobin varsa Zolodexsi hemşire vursun
Eşim ipneği gördü bayılıcsktı😂
Hata youtube de izledim acaba yalnış iğnemi veya başka yeremi vuruluyor
Ordada aynısıydı
Ama acımadı,iğne kalın olsa bile

Bu arada biz de aldık biletleri 🙏🏻🙏🏻 16-20 haziranda kıbrıstayız adet dönemimde bir şaşma olmazsa.. umarım şu karantina kuralları da biraz gevşer de hapis gibi git gel yapmak durumunda kalmayız..
Canım gule gule git.Guzel haberlerle dön insaallah.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin🙏

Bu arada biz de aldık biletleri 🙏🏻🙏🏻 16-20 haziranda kıbrıstayız adet dönemimde bir şaşma olmazsa.. umarım şu karantina kuralları da biraz gevşer de hapis gibi git gel yapmak durumunda kalmayız..
Su gibi işin rast gelsin
İnşallah hayrla dön❤️🤲

gulegule gidin gelin simdiden🤲 olmaz insallah tarihinizde sapma🍀
siz hangi merkezde tedavi göruyorsunuz? ilk tedaviniz mi?

gulegule gidin gelin simdiden🤲 olmaz insallah tarihinizde sapma🍀
siz hangi merkezde tedavi göruyorsunuz? ilk tedaviniz mi?
Çok teşekkürler..

Gynolife da başladık. İlk tedavimiz olacak. Sperm donasyonu. Daha önce Türkiye’de 1 kere hazırlandım opu olacağım gün eşim ameliyata alındı sperm bulunamadı.. Yumurtalar toplanıp donduruldu.

Tamara kuzum bugün döndüler bana
Doktor zolodex iğne vermişti bana,onu vur göbekten dedi
İlaca devam(6 hap) kaldı
24 mayıs yine ultrasona gir ve sonucu at dedi
Anam beni böyle titiz hazırlayan olmamıştı🤣🤣
Kız bu kaç sene ben boşuna mı tedavi oldum🤣
Neyse,bakalım ne çıkıcak bundan
Zaten her şeyi yazıyorum🥰❤️
Zaza bu igne ilac kullanimlari ile ilgili hep Andrey mi dönus yapiyo takipte

Çok teşekkürler..

Gynolife da başladık. İlk tedavimiz olacak. Sperm donasyonu. Daha önce Türkiye’de 1 kere hazırlandım opu olacağım gün eşim ameliyata alındı sperm bulunamadı.. Yumurtalar toplanıp donduruldu.
hayirli olsun simdiden,insallah gönlünüzdekine kavuşursunuz🦋 🍀
benimde görüşmek istedigim merkezlerden biri gynolife.yumurta donasyonunda deneyimi olan var mi bu merkezle,paylasabilecek?🤗

evet evet,az önce görüstüm☺️ aklımıza gelen tüm soruları sorduk, çogu ön bilgiyi de edindik.birkaç konu var aklımıza takılan.bakalım,acelemiz yok.ne de olsa su akıp yolunu buluyor..hayirlisi olsun hepimizin hakkinda🤗🍀
size de simdiden iyi yolculuklar,hersey guzel olsun🧿
Teşekkür ederim canım, aynen öyle kafanızda herşey otursun, biz zaten deneyimlerimizi paylaşıcaz 🌷

İlla tüp bebek merkezinin laboratuvarında yaptırmanız şart değil, herhangi bir hastanede de ya da özel bir laboratuarda da yaptırabilirsiniz ama olduğumuz tedaviler pahalı tedaviler başa dönüp tekrar tekrar yaptırma şansı çoğumuzun yok ya da çok az, o yüzden sperm parametrelerinde bir sıkıntı varsa görülmesi ve baştan önlem alınması açısından iyi bir yerde testi yaptırmanızda yarar var bence
Evet haklisiniz maddi manevi zor surecler malesef

Back