Doktor talimatı veriyor,Andrey o talimatla dönüyoZaza bu igne ilac kullanimlari ile ilgili hep Andrey mi dönus yapiyo takipte
canım sabırsızla seninde gözetimini bekliyorumTeşekkür ederim canım, aynen öyle kafanızda herşey otursun, biz zaten deneyimlerimizi paylaşıcaz
Aynen bende bir kere vurmuştum vallahi yorgan iğnesi ince kalıyor yanındaZolodeksimi vurdum göbekten
Ben hayatında okadar kalın iğne görmedim
Allahtan acımadı
Zolodeksimi vurdum göbekten
Allahtan acımadı
Tamara kuzum bugün döndüler bana
Doktor zolodex iğne vermişti bana,onu vur göbekten dedi
İlaca devam(6 hap) kaldı
24 mayıs yine ultrasona gir ve sonucu at dedi
Anam beni böyle titiz hazırlayan olmamıştı
Kız bu kaç sene ben boşuna mı tedavi oldum
Neyse,bakalım ne çıkıcak bundan
Zaten her şeyi yazıyorum
Bizim ki yumurta donasyonu ve aynı babası fotokopi gibi. Ama bütün huyları ve davranışları ben. Herkes aynı şeyi söylüyor huylarını hep senden almış falan hiç üzülmüyorum çünkü bi hücreyken benimle başladı yolculuğuna 2 senedirde her anımız birlikte geçiyor. Tabiki benden bişeyler alacak. Donasyon olduğu aklıma bile gelmiyor.Ben bişeyi çok merak ediyorum, bu yolda başarıya ulaşmış tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum öncelikle
Umarım girdiklerinde foruma bu paylaşımımı görürler..
Evlat bu, yaşadıklarımızdan sonra asla zorluğu ön planda bile olamaz ama özellikle donasyon konusunda zaman içinde “bu konuyu hiç düşünmemiştik, ah şu da varmış hiç hesap etmemiştik” dedikleri şeyler yaşadılar mı acaba?
Bu yolda başarıya ulaşana kasar pes etmeyeceğim söylenen hiç bir şey fikrimi değiştirmeyecek ama bu gibi paylaşımlar hiç görmüyorum.. Şuan evlat hasretimizden bazı şeyleri göremiyor ya da düşünemiyor olabiliriz diye bu sorum.. yarın bir gün başımıza gelince şok olmayalım diye
En basitinden sperm donasyonu olacak bizim. Doğduğunda bilmeyenler aa aynı babası dediklerinde her sefernde içimizi hüzün kaplayacak mıbir süre sonra hepsine gülüp geçecek miyiz?
Saglikla buyut canim.Darisi burdaki tum kader arkadaslarimizla bize insaallahBizim ki yumurta donasyonu ve aynı babası fotokopi gibi. Ama bütün huyları ve davranışları ben. Herkes aynı şeyi söylüyor huylarını hep senden almış falan hiç üzülmüyorum çünkü bi hücreyken benimle başladı yolculuğuna 2 senedirde her anımız birlikte geçiyor. Tabiki benden bişeyler alacak. Donasyon olduğu aklıma bile gelmiyor.
Rabbim acisini gostermesin size saglicakla büyütBizim ki yumurta donasyonu ve aynı babası fotokopi gibi. Ama bütün huyları ve davranışları ben. Herkes aynı şeyi söylüyor huylarını hep senden almış falan hiç üzülmüyorum çünkü bi hücreyken benimle başladı yolculuğuna 2 senedirde her anımız birlikte geçiyor. Tabiki benden bişeyler alacak. Donasyon olduğu aklıma bile gelmiyor.
Amiiin canim iyi bayramlarArkadaşlar şeker tadında iyi bayramlarAllah bir sonraki bayrama evlatlarimizla girmeyi nasip etsin insaAllah
Sağlıkla büyüsünBizim ki yumurta donasyonu ve aynı babası fotokopi gibi. Ama bütün huyları ve davranışları ben. Herkes aynı şeyi söylüyor huylarını hep senden almış falan hiç üzülmüyorum çünkü bi hücreyken benimle başladı yolculuğuna 2 senedirde her anımız birlikte geçiyor. Tabiki benden bişeyler alacak. Donasyon olduğu aklıma bile gelmiyor.
Tebrik ediyorum seni canimBende folik asit omega 3 polen kullaniyorum folik asiti ilk tedavimden beri kullaniyorum birakma devam et demisti gynolife bana ben ari ekmegi kullaniyorum ve esimde ayni ari ekmeginin faydasi cokmus diye okumustum sabahlari kahvaltidan önce yiyorum bol bol selenyum takviyesi d vitamini valla bunlarin faydasini kilo verme donemindede gordum ben bunlari kullaniyorum sadece bide inanilmaz kilo verdim 32 kilo verdim ilk gittigimde baya kiloluydum murat bey kilo vermen cok iyi olmus bu sefer isimiz daha kolay dedi anlamadim ama yinede rahmime faydasi oldugunu dusunuyorum
Hayırlı uğurlu olsun canımZolodeksimi vurdum göbekten
Allahtan acımadı
Çok sağol canım amiinn rabbim enyakın zmn da seninle yavrunu kavuştursun inşallahOzledik seniii canimmm ozlemimm ❤❤❤ yavrusunla beraber musmutlu hayat dilerim sana ayaginiza tas değdirmesin rabbim
Cansın canGüzel şeyler oluyor bu yıl senin yılın olacak eminim Allah'ın izniyle bu tedaviyle muradına edeceksin. Demek ki senin için doğru yerdesiniz canımben Andre ye bir tepsi baklava göndereceğim teşekkür amacıyla seni böylesine mutlu ettiği için
Canııııımmmm nasılda özlemiştim seniBizim ki yumurta donasyonu ve aynı babası fotokopi gibi. Ama bütün huyları ve davranışları ben. Herkes aynı şeyi söylüyor huylarını hep senden almış falan hiç üzülmüyorum çünkü bi hücreyken benimle başladı yolculuğuna 2 senedirde her anımız birlikte geçiyor. Tabiki benden bişeyler alacak. Donasyon olduğu aklıma bile gelmiyor.
Teşekkürler iyiyim siz nasılsınız fırsat buldukça bakıyorum yazılara ama ben bakana kadar en az 20-30 sayfa ilerliyor çok hakim değilim olanlara ama inşallah siz ve buradaki herkes tez zamanda anne olursunuz kucaklarınız dolarCanııııımmmm nasılda özlemiştim seni
Nasılsın kuzum
Evladını öpüyorum meleğim
İyi ki yazdın
Merhaba iyi bayramlarBizim ki yumurta donasyonu ve aynı babası fotokopi gibi. Ama bütün huyları ve davranışları ben. Herkes aynı şeyi söylüyor huylarını hep senden almış falan hiç üzülmüyorum çünkü bi hücreyken benimle başladı yolculuğuna 2 senedirde her anımız birlikte geçiyor. Tabiki benden bişeyler alacak. Donasyon olduğu aklıma bile gelmiyor.
Saol canim benim ben glutenli urunleri hayatimdan cikardim birazda spor yaptim 32 kiloya by byeeees dedim simdi koruma donemindeyim dikkat ediyorum. Insallahhhhh hepimizin son tedavisi olur insallahhTebrik ediyorum seni canimbu kadar kiloyu nasil verebildin paylaşırmısın İnşaAllah bu son tedavin olsun
Amiiiin canim benimmÇok sağol canım amiinn rabbim enyakın zmn da seninle yavrunu kavuştursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?