Zaza bu igne ilac kullanimlari ile ilgili hep Andrey mi dönus yapiyo takipte
Doktor talimatı veriyor,Andrey o talimatla dönüyo
Teşekkür ederim canım, aynen öyle kafanızda herşey otursun, biz zaten deneyimlerimizi paylaşıcaz
canım sabırsızla seninde gözetimini bekliyorum
İnşallah güzel hisslerle dönersin ve stresziz tedaviye başlarsın

Zolodeksimi vurdum göbekten
Ben hayatında okadar kalın iğne görmedim
Allahtan acımadı
Diğer göbekten yapılan ince uçlulara benzemiyordu, paketi bir açtım dedim ki bana kesin hatalı yanlış iğne uçlu denk gelmiş Hemen baktım nete, aynen kalın iğneymiş meğerse, tırsmaktan yapana kadar 4 dolandım Sonra baktım ki o kadarda acımıyormuş, olay kalın görünen iğne görüntüsünde Damar yolu açılmasından kat kat daha iyi bence ama iğnenin deldiği yer birkaç gün belli kalıyor
Z Zaza74 'm tüh bu ayrıntıyı söylemeyi atlamışım sana gülüşürdük kesin

Son düzenleme:

Güzel şeyler oluyor bu yıl senin yılın olacak eminim Allah'ın izniyle bu tedaviyle muradına edeceksin. Demek ki senin için doğru yerdesiniz canım ben Andre ye bir tepsi baklava göndereceğim teşekkür amacıyla seni böylesine mutlu ettiği için

Bizim ki yumurta donasyonu ve aynı babası fotokopi gibi. Ama bütün huyları ve davranışları ben. Herkes aynı şeyi söylüyor huylarını hep senden almış falan hiç üzülmüyorum çünkü bi hücreyken benimle başladı yolculuğuna 2 senedirde her anımız birlikte geçiyor. Tabiki benden bişeyler alacak. Donasyon olduğu aklıma bile gelmiyor.

Saglikla buyut canim.Darisi burdaki tum kader arkadaslarimizla bize insaallah

Rabbim acisini gostermesin size saglicakla büyüt ❤❤❤❤

Sağlıkla büyüsün Darısı bizlere olsun inşallah
Yaşadığımız tüm kötü anları unutturacak inşallah hayatımıza girince

Tebrik ediyorum seni canim bu kadar kiloyu nasil verebildin paylaşırmısın İnşaAllah bu son tedavin olsun

Cansın can

Canııııımmmm nasılda özlemiştim seni
Nasılsın kuzum
Evladını öpüyorum meleğim
İyi ki yazdın

Canııııımmmm nasılda özlemiştim seni
Nasılsın kuzum
Evladını öpüyorum meleğim
İyi ki yazdın
Teşekkürler iyiyim siz nasılsınız fırsat buldukça bakıyorum yazılara ama ben bakana kadar en az 20-30 sayfa ilerliyor çok hakim değilim olanlara ama inşallah siz ve buradaki herkes tez zamanda anne olursunuz kucaklarınız dolar

Merhaba iyi bayramlar
Rabbim bize de o gunleri gostersin insallah yumurta donasyonu benim de babasina benzesin yaa hem babasi kadar yakisikli iyi yurekli merhametli durust sevecen bir insan olsun hic gocunmam benim cocugum babasina cekmis derim evladim icin omrumu veririm yeterki saglikli bir evladim olsun

Tebrik ediyorum seni canim bu kadar kiloyu nasil verebildin paylaşırmısın İnşaAllah bu son tedavin olsun
Saol canim benim ben glutenli urunleri hayatimdan cikardim birazda spor yaptim 32 kiloya by byeeees dedim simdi koruma donemindeyim dikkat ediyorum. Insallahhhhh hepimizin son tedavisi olur insallahh❤❤❤❤❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…