Aramıza hoş geldiniz
İnşallah güvendiğiniz merkezde ilk denemede yavrunuza kavuşursunuz
Ama inanın ki güvenmeden bu iş olmaz
Artık deneyerek her şeyi yaşıyoruz
Hele benim gibilere dolu dolu anlatıyorum yaşadıklarımı

Zazacım Allah tez zamanda sevindirsin seni insaallah

İnşallah canım arkadaşım
İnşallah Allah burda yüzümü güldürür

Alla allaa cilt altı iğne değil mi?? Neden o kadar kalın Ben de olucam gözüm korktu şuan resmen ztn iğne fobim var
Ayy fobin varsa Zolodexsi hemşire vursun
Eşim ipneği gördü bayılıcsktı
Hata youtube de izledim acaba yalnış iğnemi veya başka yeremi vuruluyor
Ordada aynısıydı
Ama acımadı,iğne kalın olsa bile

Bu arada biz de aldık biletleri 16-20 haziranda kıbrıstayız adet dönemimde bir şaşma olmazsa.. umarım şu karantina kuralları da biraz gevşer de hapis gibi git gel yapmak durumunda kalmayız..
Canım gule gule git.Guzel haberlerle dön insaallah.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin

Bu arada biz de aldık biletleri 16-20 haziranda kıbrıstayız adet dönemimde bir şaşma olmazsa.. umarım şu karantina kuralları da biraz gevşer de hapis gibi git gel yapmak durumunda kalmayız..
Su gibi işin rast gelsin
İnşallah hayrla dön

gulegule gidin gelin simdiden olmaz insallah tarihinizde sapma
siz hangi merkezde tedavi göruyorsunuz? ilk tedaviniz mi?

gulegule gidin gelin simdiden olmaz insallah tarihinizde sapma
siz hangi merkezde tedavi göruyorsunuz? ilk tedaviniz mi?
Çok teşekkürler..

Gynolife da başladık. İlk tedavimiz olacak. Sperm donasyonu. Daha önce Türkiye’de 1 kere hazırlandım opu olacağım gün eşim ameliyata alındı sperm bulunamadı.. Yumurtalar toplanıp donduruldu.

Zaza bu igne ilac kullanimlari ile ilgili hep Andrey mi dönus yapiyo takipte

hayirli olsun simdiden,insallah gönlünüzdekine kavuşursunuz
benimde görüşmek istedigim merkezlerden biri gynolife.yumurta donasyonunda deneyimi olan var mi bu merkezle,paylasabilecek?

Teşekkür ederim canım, aynen öyle kafanızda herşey otursun, biz zaten deneyimlerimizi paylaşıcaz

Evet haklisiniz maddi manevi zor surecler malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…