kiev çok doğru bir karar olur.

Erkekler cok umursamaz görünüyorlar ama icten ice hepsinin baba olma istegi agir basiyor sadece bize yansitmiyorlar bizi uzmemek icin yapiyorlar diye düşünüyorum benimki okadar rahattiki ne heyacani vardi ne bir sevinc ben cok üzülürdüm bu baba olmak istemiyormu diye megersem adam icine atarmis ben uzulmeyeyim diye ilk tedavimiz olumsuz oldugunda benimle beraber hüngür hüngür aglamisti o zaman anladim erkekler icine atiyormus maalesef nasil kendimi kotu hissettim o an cok konustum onunla biz flort ederkenden benidoktor doktor turkiyenin bir cok sehrini gezdirdi .dedim hep bak bizim cocugumuz zor olucak boylegiderse birak kendine seni baba yapacak birini bul diye cok konustum yinede birakmadi. eslerin anlayisli olmasi cok onemliymis olursa olur olmazsa olmaz modundaydi hep icten ice üzüldüğünü agladiginda anladim .rabbim hepimizin bu acilarini sikintilarini dindirir insallah.

AminAllah tez vakitte seni de sevindirsin canim insaallah

siz orda mi yaptiriyorsunuz,veya gebelik veya dogum
Keşke gebelik/doğum seviyesine gelebilseydim nerdeee!! geç farkındalık iştee.. Boşa zaman kaybı..
Evet, biz de Kiev yolcusuyuz. Günü henüz belli değil, kısmetse bayramdan sonra Kieve gideceğiz.
Zazacığımın Kieve ilk ziyaretinde klinik hakkında burada yapmış olduğu paylaşımların kararımızda çok büyük etkisi oldu.

Hayırlısı diyelimm..

Kıbrıs icin istenen bulasıcı hastalik testlerinden yaptirdim daha hepsinin sonucu gelmedi ama sonucu gelenlerden anti rubella igG 128 geldi sınir degerin cok üstünde. Ne anlama geliyor bu hanimlar. Tedavisi var mı? Ne yapabilirim

ahh ne guzel geç diye birsey yok bence..herkesin bir zamanı var.
evet,gördügüm kadarıyla Zaza herkesin duasında insallah hem onun hem senin hem de diger tum arkadaşlarımın guzel haberlerini alırız

Yolun acık olsun cnm Rabbım yüzünü güldürsün

bu son tedavın olcak cnm allahın ıznıyle

Slm korkmana gerek yok Kızamıkçık atlatmışsın bağışıklığın olmuş benim de 300 şerde o değer

Merhaba lucrin depot 3.75 sizde adet gecikmesi gibi Bi durum oluştur muşmuydu

çok geçmiş olsun.acaba kıbrısta hangi merkezde 2 negatif sonuç aldınız?sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…