kiev çok doğru bir karar olur.sizede cok gecmis olsunen kisa zamanda kavusun bebeginizee..cok zor seyler sizinde yasadiklariniz..umarim kievden bebeginizle ayrilirsiniz,son olur
bende sizlerin yazdiklarinizas oyle bir göz gezdirdim.kiev benimde aklima yatti gibi.nasil görüsebilirim kievle?
siz orda mi yaptiriyorsunuz,veya gebelik veya dogumkiev çok doğru bir karar olur.
Erkekler cok umursamaz görünüyorlar ama icten ice hepsinin baba olma istegi agir basiyor sadece bize yansitmiyorlar bizi uzmemek icin yapiyorlar diye düşünüyorum benimki okadar rahattiki ne heyacani vardi ne bir sevinc ben cok üzülürdüm bu baba olmak istemiyormu diye megersem adam icine atarmis ben uzulmeyeyim diye ilk tedavimiz olumsuz oldugunda benimle beraber hüngür hüngür aglamisti o zaman anladim erkekler icine atiyormus maalesef nasil kendimi kotu hissettim o an cok konustum onunla biz flort ederkenden benidoktor doktor turkiyenin bir cok sehrini gezdirdi .dedim hep bak bizim cocugumuz zor olucak boylegiderse birak kendine seni baba yapacak birini bul diye cok konustum yinede birakmadi. eslerin anlayisli olmasi cok onemliymis olursa olur olmazsa olmaz modundaydi hep icten ice üzüldüğünü agladiginda anladim .rabbim hepimizin bu acilarini sikintilarini dindirir insallah.O kadar yüce gönüllü ki hem de eşimÇok sorguladım benim annelik hakkımı elimden almamak için mi yapıyor diye ama öyle öyle değil eminim.. Baba olmayı çok istiyor.. Elimizden gelen herşeyi yapacağız bu yolda
AminErkekler cok umursamaz görünüyorlar ama icten ice hepsinin baba olma istegi agir basiyor sadece bize yansitmiyorlar bizi uzmemek icin yapiyorlar diye düşünüyorum benimki okadar rahattiki ne heyacani vardi ne bir sevinc ben cok üzülürdüm bu baba olmak istemiyormu diye megersem adam icine atarmis ben uzulmeyeyim diye ilk tedavimiz olumsuz oldugunda benimle beraber hüngür hüngür aglamisti o zaman anladim erkekler icine atiyormus maalesef nasil kendimi kotu hissettim o an cok konustum onunla biz flort ederkenden benidoktor doktor turkiyenin bir cok sehrini gezdirdi .dedim hep bak bizim cocugumuz zor olucak boylegiderse birak kendine seni baba yapacak birini bul diye cok konustum yinede birakmadi. eslerin anlayisli olmasi cok onemliymis olursa olur olmazsa olmaz modundaydi hep icten ice üzüldüğünü agladiginda anladim .rabbim hepimizin bu acilarini sikintilarini dindirir insallah.
Amiiinn canim benim hepimizi insallah hersey su gibi aksinAminAllah tez vakitte seni de sevindirsin canim insaallah ❤
Keşke gebelik/doğum seviyesine gelebilseydimsiz orda mi yaptiriyorsunuz,veya gebelik veya dogum
ahh ne guzelKeşke gebelik/doğum seviyesine gelebilseydimnerdeee!! geç farkındalık iştee.. Boşa zaman kaybı..
Evet, biz de Kiev yolcusuyuz. Günü henüz belli değil, kısmetse bayramdan sonra Kieve gideceğiz.
Zazacığımın Kieve ilk ziyaretinde klinik hakkında burada yapmış olduğu paylaşımların kararımızda çok büyük etkisi oldu.
Hayırlısı diyelimm..
Yolun acık olsun cnmKeşke gebelik/doğum seviyesine gelebilseydimnerdeee!! geç farkındalık iştee.. Boşa zaman kaybı..
Evet, biz de Kiev yolcusuyuz. Günü henüz belli değil, kısmetse bayramdan sonra Kieve gideceğiz.
Zazacığımın Kieve ilk ziyaretinde klinik hakkında burada yapmış olduğu paylaşımların kararımızda çok büyük etkisi oldu.
Hayırlısı diyelimm..
Erkekler cok umursamaz görünüyorlar ama icten ice hepsinin baba olma istegi agir basiyor sadece bize yansitmiyorlar bizi uzmemek icin yapiyorlar diye düşünüyorum benimki okadar rahattiki ne heyacani vardi ne bir sevinc ben cok üzülürdüm bu baba olmak istemiyormu diye megersem adam icine atarmis ben uzulmeyeyim diye ilk tedavimiz olumsuz oldugunda benimle beraber hüngür hüngür aglamisti o zaman anladim erkekler icine atiyormus maalesef nasil kendimi kotu hissettim o an cok konustum onunla biz flort ederkenden benidoktor doktor turkiyenin bir cok sehrini gezdirdi .dedim hep bak bizim cocugumuz zor olucak boylegiderse birak kendine seni baba yapacak birini bul diye cok konustum yinede birakmadi. eslerin anlayisli olmasi cok onemliymis olursa olur olmazsa olmaz modundaydi hep icten ice üzüldüğünü agladiginda anladim .rabbim hepimizin bu acilarini sikintilarini dindirir insallah.
AminnnnYolun acık olsun cnmRabbım yüzünü güldürsün
Canim benim hepimizin insallah bu son olsun artikbu son tedavın olcak cnm allahın ıznıyle
Amiiinnnn ❤❤❤❤❤❤ahh ne guzelgeç diye birsey yok bence..herkesin bir zamanı var.
evet,gördügüm kadarıyla Zaza herkesin duasındainsallah hem onun hem senin hem de diger tum arkadaşlarımın guzel haberlerini alırız
Slm korkmana gerek yokKıbrıs icin istenen bulasıcı hastalik testlerinden yaptirdim daha hepsinin sonucu gelmedi ama sonucu gelenlerden anti rubella igG 128 geldi sınir degerin cok üstünde. Ne anlama geliyor bu hanimlar. Tedavisi var mı? Ne yapabilirim
Ay evet öyleymis. Basta anlayamadım acaba hastaneye almazlar mı diye. Tesekkür ederimSlm korkmana gerek yokKızamıkçık atlatmışsın bağışıklığın olmuş benim de 300 şerde o değer
Merhaba lucrin depot 3.75 sizde adet gecikmesi gibi Bi durum oluştur muşmuyduTam 931 gündür visanne hapını kullanıyorum. Ve ara vermeden adet olmuyorum. Belkı dedıgın gıbı kist agrısı degıldır adet olamadıgım ıcındır. Kontrolumu ıyce yaptırayım. Murat bey bana endometrıose hastası oldugum ıcın bır aylık lucrın depot 3.75 vurulcagımı söyledi. 18 de randevum var bakalım hersey ıyıyse allahın ıznıyle baslıcam
Rabbim yüzümüzü güler inşallahHepımızın son tedavısı olsun
çok geçmiş olsun.acaba kıbrısta hangi merkezde 2 negatif sonuç aldınız?sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?Sana sadece şunu söyleyebilirim 38 sonrası İnan herşey daha zor oluyor, sen 6 tedaviyi daha genç yaşlarda yaşamışsın, benim bu kadar tedaviye sabır göstermemin tek sebebi bu süreçte hem tedavisiz 3 kez hamile kalmam hem de ilk tedavide hamilelik oluşmasıydı, nasılsa hamile kalabiliyorum o sağlıklı embriyoyu da buluruz diye bekledim hiç hamilelik olmasaydı bu kadar beklemezdim sanırım, çünkü aldığım onca hormon sonucu göğsümde bir gün pat diye bir kitleyle karşılaşmama sebep oldu şükür tehlikeli bir şey değilmiş ama olabilirdi de, o kitleden sonra donasyona bakma cesaretim oldu öncesinde biliyordum ama açıp okumaya bile korkuyordum, kitle aklımı başıma getirdi sen napıyorsun kendine dedim, senin karnında senin kanınla beslenecek acabalarımın hepsi uçtu gitti onu ben yetiştiricem benim evladım olucak, bu işin maddi boyutu da ayrı 10 tüp tedavisi, 2 kez Kıbrıs’ta donasyon yaşanan psikolojik çöküşler, inşallah Ukrayna’da her şey benim için güzel ilerler, senin için de en kısa zaman da en hayırlı kararı almanı diliyorum
evet yaklaşık 1.5 ay sonra adet olabilmiştim.telaşlanmayın.Merhaba lucrin depot 3.75 sizde adet gecikmesi gibi Bi durum oluştur muşmuydu
Aşıla sürecinde vurdu doktorumda okuduğumda genelde tüp bebek tedavisinde kullanılmış ona şaşırdım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim iyi günlerevet yaklaşık 1.5 ay sonra adet olabilmiştim.telaşlanmayın.
Allah ikinizinde yüzünü güldürsün canım arkadaşımAmiiinn canim benim hepimizi insallah hersey su gibi aksin❤❤❤❤❤❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?