• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bir arkadaşımında dış gebelikten sonra rahim T şeklindeydi
Dr Bülent urman 3 defa histeroskopi ameliyatıyla kadının rahim içini genişleti
Sonra arkadaşım o rahimde ikizlerini taşıdı ve sağ salim doğurdu
Darısı bizlere🥰🤲
Amiiiinnnn🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Kızlar selam, inşallah perşembe gecesi Ukrayna yolcusuyuz, biletlerimizi aldık, yarın da ordan belgeler gelicek, dönüşte gelişmeleri paylaşırım. Bu arada hsg yi de çektirdim ben de bir problem olmadığı da netleşti, ya doktor transferi düzgün yapmadı ya embriyoları bozdular ya da kısmet en azından benim bir sağlık sorunum olmadığı netleşti kafam rahatladı.
Hadi insallah hersey hayirli olur insallah guzel haberlerin olur insallah🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Kızlar selam, inşallah perşembe gecesi Ukrayna yolcusuyuz, biletlerimizi aldık, yarın da ordan belgeler gelicek, dönüşte gelişmeleri paylaşırım. Bu arada hsg yi de çektirdim ben de bir problem olmadığı da netleşti, ya doktor transferi düzgün yapmadı ya embriyoları bozdular ya da kısmet en azından benim bir sağlık sorunum olmadığı netleşti kafam rahatladı.
Masallah sonuclarinda güzel cikmis🙏Allah yolunuzu acik etsin canim🥰 umarimm hersey güzel olur . Keske hepimiz denk gelseydik orda güzel olurdu🤭Herseyi yaz cnm bilgilendir bizi❤️Rabbim yardimciniz olsun 🙏😘

Masallah sonuclarinda güzel cikmis🙏Allah yolunuzu acik etsin canim🥰 umarimm hersey güzel olur . Keske hepimiz denk gelseydik orda güzel olurdu🤭Herseyi yaz cnm bilgilendir bizi❤️Rabbim yardimciniz olsun 🙏😘
Sağol canım, senin de az kalmış hayırlısıyla gidip hayırlı haberle dönelim inşallah, denk gelseydik çok güzel olurdu, biz biran önce gidip yolumuzu çizelim daha fazla zaman kaybetmeyelim dedik, her şeyi yazıcam buradan 🥰🙏

Sağol canım, senin de az kalmış hayırlısıyla gidip hayırlı haberle dönelim inşallah, denk gelseydik çok güzel olurdu, biz biran önce gidip yolumuzu çizelim daha fazla zaman kaybetmeyelim dedik, her şeyi yazıcam buradan 🥰🙏
Insallah cnm hepimizin son olur insallah 🙏🥰

Kizlar biz pazar sabahi ucacagiz testi hangi gün yaptircaz ? Biz hic yaptirmadik yani yapilan günden itibarenmi sayiliyor

herkese merhabalar; bugun 6. tup bebek tedavimin (ama 3. transfer) negatif sonucunu aldım.ve artık yumurta donasyonun caremiz olduğuna karar verdik gibi..kısaca bahsetmek istiyorum.
38 yaşındayim,5 yılık evliyiz.ilk yıldan itibaren bebek istiyoruz.ve ilk ay doktora gittigimdd miyomlarim oldugunu ögrendik.fakat bunun haricinde baska bir sorun bulunmadı.(eşimde dahil,oda eşzamanlı spermgrm verdi)ve 1 sene deneme kararı aldık.olmayınca tedaviye gectik.ilk olarak miyomlarin engel oldugunu düsünerek(doktorlarin cogu bulundklari yer geregi engel olmadigini soylesede) laparoskobik miyom ameliyati oldum.ancak sağolsun doktor bey rahim dışındakileri alıp kapatmıs ve biz bunu iyileşme süreci sonunda ogrendik.ve bu sefer açık miyom ameliyati oldum.bu ameliyatta 18,toplamda 21 miyom alındı.sonra 6 ay daha doğal denedikten sonra tüp bebege basladik.özetle 6 tedavide(ki toplamda 70 yumurta) sadece 4 tane 6. gun blastı elde edebildik.ve onlarda kötü kalite.döllenmede bir sorun yok ancak gelişim bozuk ve yavaş.genetik testlerimizde de bir sorun yok.dedigim gibi eşimde de yok.yani sorun tam bir muallak olmakla birlikte %90 yumurta kaynaklı oldugu yönünde🤷🏼‍♀️
kafamız fena karışık..doktorum denemeyedevam diyor.15 .de de olabilir 7. cide de dedi.fakat biz pek umut görmuyiruz maddi olarakta tukendik.evimizi satmayi düsünuyrz.5 kere daha tup deneyecegime birkez donasyonu denemek istiyoruz.bu konuda yardimlariniza ihtiyacim var arkadaslar.sizcede donasyonmu yoksa kendi yumurtamla devam mi etmeliyim.ama donasyon da da kalitesiz yumurtayla karsilasma olasiligim nedir? bunu enaza indirgeyebilecegimiz merkez vs neresidir?
Yaşın daha genç ama önünde neler var insan bilemiyor ben de 37 de evlendim 42 yaşıma kadar 3 kendiliğinden 1 tane de tüp bebek hamileliğim oldu ama devam etmedi, 10 belki de daha fazla çünkü bi yerden sonra saymadım tüp bebek tedavim oldu hepsinden elim boş döndüm, bu yaş aralığında hep buradaydım, sağlıkla bebeğini kucağına alanları okuyunca hep inandım ve devam ettim tedaviye umut dünyası, ama ben o şanslı arkadaşlarımdan olamadım ve keşke daha önce donasyona başlasaydımı şu an söylüyorum ama tekrar o yıllara dönsem yine kendi yumurtalarımla aynı mücadeleyi verirdim kesin, yaşayacaklarımı bilseydim evlendiğim gibi donasyona giderdim ama maalesefki bunu bilemiyor insan, maddi ve manevi zor süreçler, içindeki ses ne diyorsa onu dinle ben en azından içimdeki sesle hareket ettim keşle dinlediğim ses beni de şanslı ileri yaş annelerinden yapsaydı, yolun şansın açık olsun arkadaşım 🙏🙏

Son düzenleme:
merhaba bence kesinlikle donasyon yapın. Ben 5 kere yaptım hepsi de blast oldu ama hiç tutmadı . Bütğn değerlerim iyiydi sadece amh . 1 di. Sonra bir prof la görüştüm. Doktor yaşıma göre çok düşük olduğunu bir araba motorunun dibindeki tortuyu düşün yakıt dibe indikçe kalitesizleşir sençnki de öyle oldu bence donasyon yap 100 kere de tüp bebek yapsan tutmicak dedi. Onu dinledim pazartesi transfer yapıldı Cuma inşallah pozitifi alırsam burda paylaşacağım.
Amh 1 cok mu düsük dedi size doktorunuz.

Kizlar biz pazar sabahi ucacagiz testi hangi gün yaptircaz ? Biz hic yaptirmadik yani yapilan günden itibarenmi sayiliyor
Biz çarşamba yaptırıcaz aynı gün sonuç çıkıyor perşembe gece de uçucaz, sonuç çabuk çıkıyorsa 1 gün önce yaptırabilirsin canım

Ayyy çok heyecanlandım
Kuzum bize güzel haberler ver
İnşallah güzel sonucun olsun,hepimizede moral ol🤲❤️

Biz çarşamba yaptırıcaz aynı gün sonuç çıkıyor perşembe gece de uçucaz, sonuç çabuk çıkıyorsa 1 gün önce yaptırabilirsin canım
72 saat önce yaziyor o yüzden sorayim dedim. Burdada ayni gün yapilanlar varmis o zaman bizde öyle yapariz.Ben sandim
72 saat önce yapilmasi zorunlu🤭

72 saat geçerli test
Ona göre yapın
Mesela benim cmrtesinden pazara geçen gece uçağım vardı,perşembe akşam pcr testi verdik,cuma sonucu aldık

Ayyy çok heyecanlandım
Kuzum bize güzel haberler ver
İnşallah güzel sonucun olsun,hepimizede moral ol🤲❤️
Ben de çok heyecanlıyım zazacım, inşallah güzel haberlerle dönücem, senin açtığın yolda 2. Bayrağı devraldım🥰 reglime 10 gün kaldı bu aya yetişmez diye düşünüyorum, yetişmez derlerse eşimin spermini dondurup, sadece transfer için gidelim diye düşünüyoruz, senin bu konuda fikrini almak isterim, bu şekilde yapsak olur mu?

Ben de çok heyecanlıyım zazacım, inşallah güzel haberlerle dönücem, senin açtığın yolda 2. Bayrağı devraldım🥰 reglime 10 gün kaldı bu aya yetişmez diye düşünüyorum, yetişmez derlerse eşimin spermini dondurup, sadece transfer için gidelim diye düşünüyoruz, senin bu konuda fikrini almak isterim, bu şekilde yapsak olur mu?
Hiiiç tedirgin olma,git gözünle gör
Hakikaten emin ellerde olucaksın
Zaten ilk kliniğe girir girmez eşten sperm ve 3 tüp kan alıyorlar
Sperm iyi olunca dondurmayı düşünürseniz evraklarla imzalayarak her şey kanunnla,kayıtla

inşallah. Yücelik gösterip kabul etmiş. Çoğu erkek yapamıyor. Baba olmayı hakediyor. inşallah olur yavrunuz
O kadar yüce gönüllü ki hem de eşim 🙏🏻🙏🏻 Çok sorguladım benim annelik hakkımı elimden almamak için mi yapıyor diye ama öyle öyle değil eminim.. Baba olmayı çok istiyor.. Elimizden gelen herşeyi yapacağız bu yolda 😌

O kadar yüce gönüllü ki hem de eşim 🙏🏻🙏🏻 Çok sorguladım benim annelik hakkımı elimden almamak için mi yapıyor diye ama öyle öyle değil eminim.. Baba olmayı çok istiyor.. Elimizden gelen herşeyi yapacağız bu yolda 😌
Allahım isteklerinize kavuştursun sizi❤️

Sağol canım inşallah🙏🙏 senin son durumun ne? Sen ne zaman gidiyorsun netleşti mi?
Vallahi canim benim hersey tamam . mayis ayi gibi dusunmustuk ama bazi sebeblerden dolayi yaza erteledik vardir bundada bir hayir diye düşünüyorum.

Hiiiç tedirgin olma,git gözünle gör
Hakikaten emin ellerde olucaksın
Zaten ilk kliniğe girir girmez eşten sperm ve 3 tüp kan alıyorlar
Sperm iyi olunca dondurmayı düşünürseniz evraklarla imzalayarak her şey kanunnla,kayıtla
Sağol canım senin yazdıkların içimi ferahlatıyor, transfer için minimum 6-7 gün kalmamız gerekecek o yüzden spermi dondurup transfer zamanı sadece 2 gün kalıp dönmek istiyoruz, inşallah sorun olmaz, olmaz derlerse 6-7 gün kalıp tatil yaparız🥰

Back