Yarın ultrason sonucum var onu atıcam dr Elenaya,bakalım ne diyecekTekrar ne zaman gideceksiniz
Ayyy Beyzoşum inşallah yarın bir sorun çıkmazda bende o tarihe orda olurumKizlar bizde allah nasip ederse ayin 23 de ukraynaya ucuyoruz. Biletimizi aldik.
Beyzoş minik iyi olucak kuzumInsallah cnm hic icimden gitmek gelmiyor aslinda biliyosun moralim cok bozukaklim hep minigimdee Rabbim sifasini versin insallah ablasi
Insallah cnm insallahhh rabbim minigimize güc kuvvet nefes versin annesine babasina bagislasin insallahhhh
Iste en guzelide bu herseyi arastiriyorlar ben inaniyorum burasi sana hayirli olacak canimYarın ultrason sonucum var onu atıcam dr Elenaya,bakalım ne diyecek
Bu merkezin neyini sevdim biliyormusun,hemen başlatmadı,iyice eski olayları dinledi,tüm eski ve yeni raporlarıma baktı,eşimi incelediler ve sonra yola çıkıldı
İnşallah canım kardeşimIste en guzelide bu herseyi arastiriyorlar ben inaniyorum burasi sana hayirli olacak canim❤❤❤❤❤
Hayırlı olsun şimdiden. İlk görüşme için gidiyorsunuz değil mi ?Kizlar bizde allah nasip ederse ayin 23 de ukraynaya ucuyoruz. Biletimizi aldik.
Ay hadi insallah cnm denk gelirsek ne güzel olurAyyy Beyzoşum inşallah yarın bir sorun çıkmazda bende o tarihe orda olurum
Andreye söyleriz bizi aynı yere nakil eder
Kurban oldugum rabbim ayagina tas degdirmesin insallahİnşallah canım kardeşim
Insallah cnm insallahhh iyi olacakkBeyzoş minik iyi olucak kuzum
Neden aklın onda kalıyor
Insallah cnm saol. Evet ön görüsme insallah birsorun olmazda baslarizHayırlı olsun şimdiden. İlk görüşme için gidiyorsunuz değil mi ?
Hadi güzel haberlerle insaallah canimKizlar bizde allah nasip ederse ayin 23 de ukraynaya ucuyoruz. Biletimizi aldik.
Amin cnm insallahhhHadi güzel haberlerle insaallah canim
.Yolunuz acik olsun simdiden❤
Evet testi yaptık estradiol 340, progesteron 10.3 cıktı. Değerler için güzel dedilerİnşallah az kaldı sizinde güzel sonuçlarınızı alırız burdan
Bugün kaç gün oldu transfer sonrası?
Transferin 5 günü her halde E2 ve P4 bakılıcak kanda.
Beyza Ukrayna daki tüp bebek merkezini ilk kez burda duydum nasıl bir yer acaba? Ücret nedir bilgi verebilir misin?Aynen zazam bize cok yardimci oldu sagolsun
Insallah denk geliriz onunla orda
İnşallah betanda güzel çıksınEvet testi yaptık estradiol 340, progesteron 10.3 cıktı. Değerler için güzel dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?