Amin inşallah. Seninde inşallah güzel çıksın ikizlerin olsunİnşallah betanda güzel çıksın
Kuzum ben ilk görüşmeye gitiğimde her günümü bir bir anlatım burdaAmin inşallah. Seninde inşallah güzel çıksın ikizlerin olsunUkrayna daki klinik nasıl ?
Merak etmeyin Allahın izniyle toparlanır, en kısa sürede Anneciğine kavuşur. 7aylık bebekler dirayetli oluyorInsallah cnm hic icimden gitmek gelmiyor aslinda biliyosun moralim cok bozukaklim hep minigimdee Rabbim sifasini versin insallah ablasi
Yani eşinizin spermiyle olması çin mi tekrar mücadele edeceksiniz.insallah olurDediklerinize harfiyen katılıyorum.. Erkek infertilitesi sebebiyle sperm donasyonu yaptıracağız biz. Eşim 1 kere ameliyat oldu ve 1 tane bile sperm çıkmadı. Sebebi açıklanamayan infertilite.. Hiç bir sebebimiz yok.
Kök hücre tedavisiydi gelişmeydi çalışmaydı beklerken birde eldeki yumurtadan olmayalım, hemde maddi manevi gücümüzü defalarca denemeye harcamayalım diye hemen donasyon kararı aldık..
Bu demek değil ki denemeyi bırakacağım. Çocuğumu kucağıma bi alayım, mücadeleme kaldığım yerden yine devam edeceğim evladımla, maddi gücümün yettiği yere kadar
Şimdiden hayırlara vesile olsun, BeyzacımInsallah cnm saol. Evet ön görüsme insallah birsorun olmazda baslariz
Cuma günü test yapacam inşallah pozitif olurKuzum ben ilk görüşmeye gitiğimde her günümü bir bir anlatım burda
16-17 gün oldu döneli ordan
Sen ukraynayı boş ver güzel sonucuna odaklan
Bugün 6 günmü oldu transfer sonrası?
3-4 güne güzel sonucunu alıcaksın inşallah
Insallah cnmMerak etmeyin Allahın izniyle toparlanır, en kısa sürede Anneciğine kavuşur. 7aylık bebekler dirayetli oluyor
Rabbim yüzünü güldürsün cnmCuma günü test yapacam inşallah pozitif olurtransferin 7. Günü bugün
Güle güle git güle güle gel inş canım hayırlı haberlerle herşey çok güzel geçsinKizlar bizde allah nasip ederse ayin 23 de ukraynaya ucuyoruz. Biletimizi aldik.
Amin cnm insallahGüle güle git güle güle gel inş canım hayırlı haberlerle herşey çok güzel geçsin
Beyza canım bileti kaça aldın. Aktarmalımı ? Hangi şirketKizlar bizde allah nasip ederse ayin 23 de ukraynaya ucuyoruz. Biletimizi aldik.
Evet, Haziran ayında kıbrıstayız.. Sperm donasyonu olacak.. inşallah bir gün eşimden de sperm çıkışı başlarsa yine deneyeceğiz..Yani eşinizin spermiyle olması çin mi tekrar mücadele edeceksiniz.insallah olur
allah razı olsun bacım allah hepimizin yüzüne baksın. sağlıkla alalım kucağımıza. huzurşla çekelim nefesini. kimsenin arkasında kalmasın ahtımız.... hayrlıslaSağlıcakla bebeğini kucağına al inşallah bize de dua et lütfen
Benim adam dün diyoki eminsin demi oteli ödemicezevet dedim adam halen saskin
Wien aktarmali Luftansa, Vakit olarak cok olanlari istemedik 4saat 25 dk sürecek. iki kisi gidis dönüs : 428 euro ( 23 gidis 28 dönüs)Beyza canım bileti kaça aldın. Aktarmalımı ? Hangi şirket
Ayyyyy hadi insallahhh guzel haberlerin olur insallahhhhCuma günü test yapacam inşallah pozitif olurtransferin 7. Günü bugün
allah yğzüne baksın herşey su gibi yolunu bulucak hayırlısla sana tutunan yavruların la belkide yavrunlça dönüceksin. allah emeğini boşa verdirmesin. hayırlısıylaWien aktarmali Luftansa, Vakit olarak cok olanlari istemedik 4saat 25 dk sürecek. iki kisi gidis dönüs : 428 euro ( 23 gidis 28 dönüs)
Amin cnm insallahhallah yğzüne baksın herşey su gibi yolunu bulucak hayırlısla sana tutunan yavruların la belkide yavrunlça dönüceksin. allah emeğini boşa verdirmesin. hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?