shanticim senin uyarından sonra diğer foruma girip bir bakayım dedim beni neden yasaklamışlar die çok komik bir durum insanı yalancı duruma sokan ve yargısız insaf yapan bir karar: açıklıyorum yazıyı
Aşağıdaki sebep´ten dolayı yasaklandınız:
rosalyn65, diye ikinci bir niki var.
Yasaklandığınız süre: henüz yok
ya ben nezaman bu nicki almışım dünya bir yazı yazmışım hiç haberim yok çok komik gerçekten rosa da duysa eminim buna çok güler .hadi bakalım buyur burdan yak .
olmayacağına falanmı inanmış acaba iş arkadaşın :) gerçekten enteresan:) belki oda bizler gibi istiyordur ama çözümü bulamamıştır, olmuyordur.. duyunca da şaşırmıştır:)
Yosuncuğum ,
Ben kendi yumilerimle son denememde epey uğraşmıştım dünya dolusu bitkisele yüklenmiştim Bu donor işi öncesi elimde kalanlar vardı onlardan aldım . Yumi olsun diye değil de bünye ve rahim güçlensin diye. Dhea testini yaptıracak dr bulamadım ben de son iki ay günde 1 dhea ya da co enzim q10 dönüşümlü aldım. folic asid, arada bir balık yağı tableti , Ayten hanımın önerisi d - 300 ( solgarda var ama mutlaka d vit testi yaptırın) aldım. Hergün bir parça et bir bardak süt veya yoğurt aldım. Kendi yumileriyle denemek isteyenler bunlara larginin ve don Quai ( GnC ) de var alsınlar derim ben. Bu arada Yosncuğum elimde 2014 son kullanma tarihli Femara ( paketi 250 tl idi içinde 2 ayrı kişinin tedavisine yetecek 20 tablet var ) 3 menogon iğne, 4 progesteron iğne 25 mg ( ama bunun son kullanma tarihi yokvar. İsteyene kargo ona ait yollayabilirim.
hoşgeldin simaycım... ne var ne yok görünmüyorsun ortalıkta...
Hayat şu senin yumurtdan çıkan civcivli avatarını özledim koysana buraya :)
kendi adıma beklemedeyim.. karman çorman bir kafa ile:) en sonunda çöp çekicem hangi merkez olsun diye :) geçenlerde kim demişti "nasıl olsa hepsi aynı işi yapıyor, spermi alıp yumurtanın içine tıkıyor" diye. aynen öyle:)
kendi adıma beklemedeyim.. karman çorman bir kafa ile:) en sonunda çöp çekicem hangi merkez olsun diye :) geçenlerde kim demişti "nasıl olsa hepsi aynı işi yapıyor, spermi alıp yumurtanın içine tıkıyor" diye. aynen öyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?