Rosalyn65 benim , Allah allah nereden çıktı şimdi bu,en iyisi üyelikten ayrılmak.

İyi dileklerin için teşekkürler Neac. Nurdan 27 senide tebrik ederim,BHCG den belli oluyormu bilmem ama bizimkilerle karşılaşrırısak tek gibi,benim 12.gün değeri 596 gibi birşeydi.

Mimozacım sana mail atamıyorum adresini birdaha yollarmısın,gönderilemedi diyor.

Starsuzie sana özel mesaj atamıyorum, 100 mesajın altında olduğum için sana yazmış olduğum cevabı sistem göndermedi, normal mailine attım cevabı, öpüyorum cnm seni.

Merhaba kızlarr,
yosuncum ben her gün 3 tane solgar omega 3-6-9, quenzim q10 den 1 tane, bir de folik asit içiyorum, bir de arı sütü. Bağışıklığımın güçlendiğini hissediyorum ama.

Kızlar progesteron 1,9 değeri nasıl sizce, ostrojen 96 çıktı. Diğer değer canımı sıktı. Yarın tekrar yapılacak testler.
Yosuncum listeye beni de ekler misin cnm, hayat kendi kaliteli yumisi oluşursa deneyecek, olması için tümmm beyin gücünü kullanacakk diye:))))

tüm pozitif enerjiyi çekelim evrende, bu topiğe gelsiiin, göbeği şişmeyen kalmasıııınnn, hadi enerji çağırıyorum senii:)))

Önce Umutluyum'a kocaman tebrikleerrrrrr. Çok ama çok sevindim. Bak erkenden idrar testi yaptın moralini bozdun boşuna. Canım ben,m öyle sevindim ki. Sağlıkla bir 8 ay daha geçirmeni diliyorum.
Yeni gelen arkadaşlara da sevgiler, bol şans ve aramızda bol muhabbet olsun diyorum.
Birkaç gün giremedim, iç sıkıntısı, misafir ve iş yoğunluğu oldu. Ama hemen gelişmeleri izledim.
Hayat göbeği şişmeyen kalmasın demişsin ama benim göbeğim estrofemden dolayı bir şişti ki indiremiyorum İçeride bebek de olsa iyi olacaktı. :)
Forum bugünlerde sessiz kalmış azcık.
Ve Haskız'ın sonucu ne oldu acaba biliyor muyuz?
Ben bağışıklık testleri yaptırmaya karar verdim. Bir sürüsü yapılmıştı zaten. Şimdi Savaş beyin merkezi başka şeyler de istedi. Sonuçta sebepsiz infertiteyikabul etmediğime göre, bakalım herşeyi mükemmel olan bebişler beni niye istemiyorlarmış.

Rosalyn artık son günler. Nasıl tatlı heyecanlısındır şimdi. Ay canım ya, senin adına çok seviniyorum.
Bu arada venividivici de Rosalyn olmuş :)) Hayırlı olsun.
Venividivici muayene yarındı değil mi? haber bekliyoruz.

Günaydınnn Kızlarrrrrrrr

Venividivici ve Rosalyn65 Bence bir karışıklık olmuş sanki aynı IP den almışsınız gibi olmuştur. Eğer venividivici merkez ismi verdi diye yasaklandıysa tüm sitenin çökmesi ve ban lanması gerekirdi. Bir de bunu anlamıyorum ya bu siteler merkez hakkında bilgi vermek için kurulmadı mı ?? Merkez dr ismi vermeyeceksen neden buradayız ?? Yabancı siteler baz alınıp açılmış olan bu sitenin ana kopyası yani orijinalinde bile Doğuşcular ya da işte NCTC ciler ( Savaşcılar) vs diye başlıklarla yani bırak sitenin içinde adı geçmesini sitenin kendisine adı vermişler. Bari bunu baz alsınlar.Neyse gönül ister iki tarafta da olun.

Karyacığım rica ederim her zaman buradayız. Arkadaşlar bunun içindir.

Yosuncuğum ,

Ben kendi yumilerimle son denememde epey uğraşmıştım dünya dolusu bitkisele yüklenmiştim Bu donor işi öncesi elimde kalanlar vardı onlardan aldım . Yumi olsun diye değil de bünye ve rahim güçlensin diye. Dhea testini yaptıracak dr bulamadım ben de son iki ay günde 1 dhea ya da co enzim q10 dönüşümlü aldım. folic asid, arada bir balık yağı tableti , Ayten hanımın önerisi d - 300 ( solgarda var ama mutlaka d vit testi yaptırın) aldım. Hergün bir parça et bir bardak süt veya yoğurt aldım. Kendi yumileriyle denemek isteyenler bunlara larginin ve don Quai ( GnC ) de var alsınlar derim ben. Bu arada Yosncuğum elimde 2014 son kullanma tarihli Femara ( paketi 250 tl idi içinde 2 ayrı kişinin tedavisine yetecek 20 tablet var ) 3 menogon iğne, 4 progesteron iğne 25 mg ( ama bunun son kullanma tarihi yok var. İsteyene kargo ona ait yollayabilirim.

Umudum seni kutluyorum arkadaşım . Daha önce kutladıysam tekrar kutlarım . Güle güle büyüüüütttt. Erken test yapıp boşuna üzülmeyin arkadaşlar.

Eylülcüğüm araştırsınlar bakalım zaten sadece kan testi . Ona baksınlar. Fiziksel koşulları hallettikten sonra psikolojik korkularını da araştır bakalım Efsunenin sözettiği.
Bu beyin neden kabul etmek istemiyor bebeişşi bir düşün.

Aymoş Türk haftasına da gittin mi yoksa ? Oralarda iyi eğlen bakalım Burada ki tatiline de enerjin kalsın.
Rosa şimdi sana özel yazmaa çalışacağım

olmayacağına falanmı inanmış acaba iş arkadaşın :) gerçekten enteresan:) belki oda bizler gibi istiyordur ama çözümü bulamamıştır, olmuyordur.. duyunca da şaşırmıştır:)

bilmiyorum canım. neler kurdu kafasında. bu konuda dışarıya çok hoş tepkiler vermedim şimdiye kadar. konuşturmadım hep düşünmüyorum dedim belki, zamanıyla olur istediğimiz zaman falan deyip geçiştirdim. çok ikna edici davranmışım herhalde. belki de ondandır. :)

Günaydın kızlar...

bilgiler için teşekkürler Mimozaccıımm..ben şimdi 15.gün gidip rahim duvarı kalınlığını öğrenmek istiyorum. normal şartlarda ne durumda diye.. geçen aylarda, hatta belki de geçen yaz:) bir ara merak ettiğimde 11 di sanki.. gayet iyi durumda demişti dr. şimdi nedir onu bilmek istedim...

bahsettiğin ilaçlar hangi durumda kullanılıyor. mesela ben kullanacakmıyım onları bilemiyorum.. inşallah birilerinin işine yararda heba olmazlar.. ama son kullanma tarihi olmayan ilacı merak ettim.. ampullerin üzerinde yazması gerekmezmi acaba.. belki bir şekilde aymen çözer onun son kullanma tarihini.. seri no'dan vs mesela...

Hayat:) dün bir enerji çağırdın.. enerjiyi bulan siteye uğramadan geçmiş gitmiş baksana :)

Nilya... belkide en iyisini yapıp bu konuda duvar örmüşsün etrafına, kimse birşey düşünememiş bile :) başarılıda olmuşsun gördüğümüz üzere:)

hoşgeldin simaycım... ne var ne yok görünmüyorsun ortalıkta...

Hayat şu senin yumurtdan çıkan civcivli avatarını özledim koysana buraya :)

hoşgeldin simaycım... ne var ne yok görünmüyorsun ortalıkta...

Hayat şu senin yumurtdan çıkan civcivli avatarını özledim koysana buraya :)

evet ya yoktum bu aralar,gezmelerdeydim
sen nasılsın,sizde ne var ne yok

kendi adıma beklemedeyim.. karman çorman bir kafa ile:) en sonunda çöp çekicem hangi merkez olsun diye :) geçenlerde kim demişti "nasıl olsa hepsi aynı işi yapıyor, spermi alıp yumurtanın içine tıkıyor" diye. aynen öyle:)

Son düzenleme:

canım hayırlısı olsun
aslında kim dediyse doğru demişte, ama işini iyi yapmaları önemli değilmi

umutluyum sonucuna çok sevindim inşallah bu mutluluğun hep devam eder...
demek ki kimse 10. gün idrar testi yapıp umutsuzluğa kapılmasın bu kaçıncı çünki...

rosacım senin heyecanını aynen içimde hissediyorum senin adına çok seviniyorum...
inşallah emzirirsin uzun bir süre bu seni çok rahatlatır...
odanda beşik fikri de güzel bence... herşey gönlünce olsun oğluşuna işim ( ADA - TUNCA - ATA )
benim sevdiğim isismlerdir...

mimozacım bana söyleneyim derken eylül yedi fırçayı... ben birkaç aydır bu konuya eğilemedim...
fakat vazgeçmiş değilim.... bugün kendimi daha güçlü hissediyorum çağla şikel ikinci bebeğine hamileymiş isteyen ve savaşan herkes birgün bu mutluluğu yaşıyor öyle yada böyle....

yosuncum ben aşağıdakileri yapmaya başlayarak ilk adımı atıyorum kasıma yetişmez belki ama bakarsın aralıkta kıbrısta oluruz inşallah

ilk iş adet görmek için bir dr. başvurucam..
dhea - Q10 - omega 3 6 9 içmeye başlayacağım
folik ve elevit uzun zamandır içiyorum
akupunktur için görüştüm
bal - polen - çörekotu karışımı her sabah aç karnıma yiyorum

aklımıza gelenleri ve eski yazıları karıştırarak bir liste elde edebiliriz sevgili yosuna duyurulur

shanti bebğine bakım için yazdığın yazıyı saklayacağım ve bunu birgün hepimizin kullanacağını ümit ediyorum...
bana diğer forumda bir dr. bahsetmiştin ben hala merkeze karar vermediğim için kendi doktoruma gidemiyorum şimdi bu ilk testler ve adet görmek için yapmam gereken ve kullanmam gereken ilçları düzenleyecek ve ben merkeze karar verdiğimde kıbrısa yönlendirecek iyi ve önemli konuları atlamayan aynı zamanda yaşımdan dolayı beni yönlendirebilecek istanbulda bir doktora ihtiyacım var ....
diğer forma dönüp eski yazıları okumak oldukça uzun sürecek bana bu konuda eski bilgilerini detaylı olarak aktarabilirmisin lütfen ben bugün bir adım atıp artık durmak istemiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim...doktor bilgileri için diğer forumu özelini kullanabilirsin şimdiden çok teşekkür ederim yolçizmemde yardımcı olacağın için....

sonuç bekleyen diğer arkadaşlarada umutluyumun sonucu gibi iyi sonuçlar alırlar inşallah...
hamile olan tüm arkadaşlarımda hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alıp shanti -mimoza ve adını sayamadığım diğer güzel anneler gibi evlatlarını büyütme mutluluğunu yaşarlar ....

efsune merhaba arkadaşım sen bu aralar beklemeye girdin anladık ta bizlere yazdığın yorumlarda mı beklemeye girdi.. senin düşündürücü yazıların ile bazı farkında olmadığımız içsel dünyamıza kısa da olsa yoculuklar yapma fırsatı buluyorduk... lütfen yzılarına devam bu formun ayrıcalklı kişiliklerinden birisin...

zümrüt kaderdaşım nasılsın donmuşlara yolculuk ne zaman bu arada ne gibi hazırlıklar yapıyorsun kendin ile ilgili....

ben demiştim. olaya bakışımda aynı aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…