• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayacığım
ne güzel yazmışsın Zaten her dr ilgilenmiyor sebeplerle ya da alternatif tıp ile ( bu senin için değildi ) Burada dhea yı bilmiyor dr lar o kadar yani. Ancak büyük şehirlerde ki özel ilgilenen dr lar araştırmacı Artık kendi kendimizin dr u olacağız.
Bu arada biraz önce linkini verdiğim Apple ın sahibi Steve Jobs vefat etmiş. Şimdi öğrendim size attıktan bir iki saat sonra öğreniyorum ! Ayrıca başbakanın annesi de 7 gün içinde safra kesesi rahatsızlığından bu sabah vefat etmiş. İkisine de Allah rahmet etsin diyorum. Neyse ki Apple ın sahibi ölümü daha önce hissetmiş ve bugün ölecekmiş gibi yaşayalım demişti de yaşadı mı bilemiyorum . Gecikenler hadiiiiii!

Hayacığım
ne güzel yazmışsın Zaten her dr ilgilenmiyor sebeplerle ya da alternatif tıp ile ( bu senin için değildi ) Burada dhea yı bilmiyor dr lar o kadar yani. Ancak büyük şehirlerde ki özel ilgilenen dr lar araştırmacı Artık kendi kendimizin dr u olacağız.
Bu arada biraz önce linkini verdiğim Apple ın sahibi Steve Jobs vefat etmiş. Şimdi öğrendim size attıktan bir iki saat sonra öğreniyorum ! Ayrıca başbakanın annesi de 7 gün içinde safra kesesi rahatsızlığından bu sabah vefat etmiş. İkisine de Allah rahmet etsin diyorum. Neyse ki Apple ın sahibi ölümü daha önce hissetmiş ve bugün ölecekmiş gibi yaşayalım demişti de yaşadı mı bilemiyorum . Gecikenler hadiiiiii! Ya site ne kadar yavaş yaaaa

Efsuneciğim bebeğin cinsiyeti belli deği SSk ya gittim Dr herkese teyzecim teyzecim diyordu aşkolsun dedim ama iplemedi beni . Ultrason için ( ikili test ultrasonu imiş) Radyoloji uzamnına yolladı söylendim söylendim. Uzmana cinsiyetini sordum Belli olmaz dedi ben de oğlumun 12. haftada belli olduğunu söyledim mümkün değil diyor. Yaa insanlar hala mümkün değil cümlesini nasıl kullanıyorlar anlamıyorum Herşey mümkün bu haytta arkadaşım . Allah allah başıma geldi de söylüyorum dedim . Yukarı çıktım dr a da dedim bebeği göremedim diye gösterdi bir zahmet yerinden kalkıp ama adam günde 145 hasta bakıyor!!! Acaba bu rakam onların isteği mi yani kafa başı para mı alıyorlar yoksa mecbur mu anlamadım. Ama cinsiyet hak getire cinsiyeti bırak yorumlaması için üniversiteye yolladı. Üniversitede de ikili testin kan testi yapıldı. Dr a sordum ' pek bir sorun yokmuş gibi görünüyor ' dedi. Bir de niye ssk da istemedin trioidi orada başlamışsın muayeneye deyince benim vahşi ve kavgacı kimliğim beni iteleyip yer misin yemez misin kendimi dr un odasından kovduruncaya dek kavga etti :) Dr a orada 145 burada 5 hasta olduğunu söyledim bana streslisin dedi Evet ben hamileyim sen anlayış göstereceksin :) ( sanki kocam mı ki ) dedim o da ben de hamileyim demez mi ? İki hamiş birbirimize girdik. Valahi işte durum bu Efsuneciğim salı günü uzman doçentimiz geri dönüyor ona giderim artık ultrasona bakıldı filan demem İnsanı böyle şeylere itiyorlar yaa. Bu ya bir kız ya da pipisini göstermeyen utangaç bir oğlan:) Bana ne hissediyorsun diyorsan bilmiyorum hiç güçlü değildir 6. hissim filan. Seninle idiiaya girersek ben kız diyorum bu yaz Kıbrıs tatiline olsun :)

Son düzenleme:
günaydınlar arkadaşlar,, herkese mutlu, umutlu, güzel bir gün diliyorum...
mimozacım sana bir şey soracağım ..

Günde 6 estrofeme rağmen 12. gün 8 idi ve transferimi yapmadı dr um. 15. gün yaptı. diyorsun,,,
adetin 12. günü müydü yoksa estrofeme başaldığının 12. günü müydü...adetinin 15. günü mü transfer yapıldı...
selamlar sevgiler....
en heyecanlı günleri yaşayan rosalynimize de kucak dolusu sevgiler........

Günaydın arkadaşlarrrr

Efsune olmaz olmaz senşnle sadece teknik paylaşım olmaz. O zaman sen sen olmaktan çıkarsın.Senin eski kimlğine alıştık biz. Bir de demişsin ya hamişler duygusallığı filan bırakıp illa da bebek diyenler diye evet benim için haklısın ama bir dolu insan iççin değilsin Çok isteyip varamayanlara ise senin yorumların lazım gerçekten lazım. Ya da korkularını bir kenara atıp bebek diyenler mi başarılı acaba ? Kısmet diye de bir şeyin varlığına da inanıyorum gerçi.

Bharcığım hadi bakalım kolay gelsin İnşallah olacak. buna inan sadece.

Zümrütüm ben lesitin tozunu günde 2 tatlı kaşığı almıştım. bir de ruşeym özü aktardan aldım bir çorba kaşığı da onu sütle karıştırdım . Günde 6 estrofeme rağmen 12. gün 8 idi ve transferimi yapmadı dr um. 15. gün yaptı.Kürlere sabrım hiç olmadı o yüzden bilemeyeceğim ama arı poleni hapı da olabilir ya da üzüm çekirdeği hapı . Ben artık bitkilerden çok yoğun tabletlerin daha yararlı olduğuna inanıyorum.

Yosuncuğummm sana da kolay gelsina rkadaşım Günaydınlar. Rosa son 15 gün ay inanmıyorum hazırladın mı maviş yumoş body leri battaniyeni. Bakalım bebeişin gözleri açık mı gelecek sana yoksa kapalı mı ?

Günaydın kızlar...

Ben kaçırdıklarımı okudum şimdi biraz çalışmaya dönüyorum.

Bi de mimozacım cinsiyetiniz belli oldu mu bende çok merak ettim ;)

Günaydınn kızlar... sabah sabah herkesi online görmek çok güzel.. endorfin konsunda bir bilgim yok.. ama gelecek yorumları merakla bekliyorum...

Zümrüt nar konusunda ciddiyim.. burada her yer nar ağaçları ile dolu :)

merhaba bende donmuslarimla yola devam diyorum.Kibris agitmeden önce neler yapacagiz?ne hazirlik icinde olacagiz paylaslim arkadaslar.
cok memnun olurum.
sevgiler

jades merhaba.. önceki nickin neydi? diğer siteye giremediğini yazmıştın daha önce... Ayrıca paylaşım konusunda çok doğru bir yerdesin diyebilirim.. :) her aşama her bilgi paylaşılır bizde:) senden de bekliyoruz...

Karyacığım

Valalhi anımsamıyorum ama okulda ki takvime bakayım da sana söylerim. Yalnız benim transfer çok geç oldu . Firdevs hn kongreye gitmişti. Pazartesi günü yapılacak transfer perşembe yapıldı yani 7. gün blastı bile diyebilirim . Estrofeme ne zaman başlanıyordu unuttum. Yalnız işte donor 23 yaşındaydı bendennnnnn 22 yıl ışık yılı daha küçük :)

Nilyacığım yukarıda yazdım Cinsiyetini göremediler beni de sinir ettiler ( başka konularda).

Efsune şu nickinle bir Efsun yapsan da herkese bebeek tozu ( baby dust deniyor ya ) üfürsen. Sen de kafayı reset :47 leyip birdenbire Kıbrıs a uçsan

Efsune şu nickinle bir Efsun yapsan da herkese bebeek tozu ( baby dust deniyor ya ) üfürsen. Sen de kafayı reset :47: leyip birdenbire Kıbrıs a uçsan

Yosunnnn bunu beğendii :46:

(beğen/thanks tuşu burdada kalkmış:34: böyle oldu napaalımm)

pişştt mimozaa-papatya :) off gününmü bugün senin yoksa:) ne güzel gün içinde seni görmek buralarda:)

Yosuncum, kilit nokta bu aslında.
biz hep sorunun çözümüne yönelik davranıyoruz, hangi ilacı içmeli, ne yemeli vs..
Aslında hormon sistemi düzeltilebilir, ne diyordu şu ünlü kitaptaa, akupunktur tedavisiyle ilgili olan, çince yazılan meşhur kitap, "doğuştan gelen, metobolizmasıyla ilgili bir bozukluğu olmayan her kadın hamile kalabilir" vücut kendini onarabilir. Düşünüyorum kanser hastası nasıl iyileşir?, 45 yaşında bir kadın kendiliğinden nasıl hamile kalabilir? benim drun 43 yaşında hastası pat hamile diye kaldı. herşey bağışıklık sistemi ve hormon sistemi ile ilgili. Bu sistemleri düzenleyen emir veren de beyin. Şu beyine komut verme işini çözmeliyiz:)) b-endorfin yurtdışında 2004 beri önemli bir konuymuş, bizde bilen yok ne yazık. dr bende prp yöntemini deneyecek, onu da çok az bilen var. Ben artık gelişmelere arkadan bakan ezik taraf olmak istemiyorumm, sinir oluyorum. 5 yıl sonra ahh ahhh şu yöntem varmış, keşke önceden bilseydik demek istemiyorum. Ben şu testi yaptırayım, biraz araştırayım yazarım. Ms tedavisinde, kanser tedavisinde bile başarılı sonuçlar vermiş bu endorfin. Düşünsene ne stres bizim yaşadığımız, ben hiçbir zaman tam mutlu olamıyorum, kafamdan attım diyorum hep orda bir yerde duruyor aslında bebek özlemi. Geçmişte de stresli dönemler yaşadım çok, tam bitti dedim, bu olay patladı bende. Özellikle sebepsiz infertilite olayında da endorfinin çok etkili olduğunu düşünüyorum, biz aslında sorun ne biliyoruz, yumi yok ya da kalitesiz. Ama diğerinde 2 tarafta da sorun yok ama çocuk tutmuyor, ne büyük stres. Şu hormonlara bir el atalımm:)) keşke dr olsaydım yaa ya da araştırmacı dr arkadaşlarım olsaydı, yarın druma soracağım bu konuyu. Zaten dr ben seni yanıma alacağım diyor. En son gittiğimde hemşiresi yan odadaydı, muayene sandalyesine oturdum, asistanı geldi, ultrason aletini açamadı, ben artık o makineyi kullanmayı öğrendim, rahime bir düz bir de ters çevirip bakıyor, ya kaç mm olduğunu ölçüyor baka baka kaptım olayı. Asistan açamadı, ben atlatıp duramadım açtım makineyi, ismimi yazın dedim, sonra şu yuvarlaktan dokunarak bakacaksınız dedim, sonra ultrason aletini içime yerleştirdim,sola döndürdüm, küçük bir yumi var dedim, dr geldi şok oldu vallaaa. Yuminin tam üstünde kalın bir de damar vardı. Biraz daha uğraşsak olacak bu iş, sadece diploma yokk kızlar bizde.

bence sen dr un yanında çalışmaya başla Hayatcım.. :) onda diploma, sende bu azim varken çok güzel işler çıkar sizin ekipten:)

Borsadan iyidir valla yosuncum, bu arada okuyorumda internetten, opusunce cok artiyormus, heyecanda, askta, kacamak iliski yasarlar hemen hamile kalirlar ya bundan demek ki, romantizmi arttirmak lazim:) hi hi hii bu endorfin olayi kocalarin isine yarayacak gibi gozukuyor:))

Borsadan iyidir valla yosuncum, bu arada okuyorumda internetten, opusunce cok artiyormus, heyecanda, askta, kacamak iliski yasarlar hemen hamile kalirlar ya bundan demek ki, romantizmi arttirmak lazim:) hi hi hii bu endorfin olayi kocalarin isine yarayacak gibi gozukuyor:))

hepimize bol endorfinli günler dilemek düşüyor o zaman bize de:54:

Günaydınn kızlar... sabah sabah herkesi online görmek çok güzel.. endorfin konsunda bir bilgim yok.. ama gelecek yorumları merakla bekliyorum...

Zümrüt nar konusunda ciddiyim.. burada her yer nar ağaçları ile dolu :)

yosuncuğum nar teklifine çok mutlu oldum nasıl şımardım bilsen ... çok çookk teşekkür ederim canım ta oralardan buraya zahmet etme. mevsimi olduğu için markette pazarda tezgahları doldurmuşlar. az bulunan bir şey olsaydı istemekten bıktırırdım seni...

Günaydın kızlar....

yosuncum ben aşağıdakileri yapmaya başlayarak ilk adımı atıyorum kasıma yetişmez belki ama bakarsın aralıkta kıbrısta oluruz inşallah

ilk iş adet görmek için bir dr. başvurucam..
dhea - Q10 - omega 3 6 9 içmeye başlayacağım
folik ve elevit uzun zamandır içiyorum
akupunktur için görüştüm
bal - polen - çörekotu karışımı her sabah aç karnıma yiyorum

aklımıza gelenleri ve eski yazıları karıştırarak bir liste elde edebiliriz sevgili yosuna duyurulur

shanti bebğine bakım için yazdığın yazıyı saklayacağım ve bunu birgün hepimizin kullanacağını ümit ediyorum...
bana diğer forumda bir dr. bahsetmiştin ben hala merkeze karar vermediğim için kendi doktoruma gidemiyorum şimdi bu ilk testler ve adet görmek için yapmam gereken ve kullanmam gereken ilçları düzenleyecek ve ben merkeze karar verdiğimde kıbrısa yönlendirecek iyi ve önemli konuları atlamayan aynı zamanda yaşımdan dolayı beni yönlendirebilecek istanbulda bir doktora ihtiyacım var ....
diğer forma dönüp eski yazıları okumak oldukça uzun sürecek bana bu konuda eski bilgilerini detaylı olarak aktarabilirmisin lütfen ben bugün bir adım atıp artık durmak istemiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim...doktor bilgileri için diğer forumu özelini kullanabilirsin şimdiden çok teşekkür ederim yolçizmemde yardımcı olacağın için....
....

bahardalı nasıl gidiyor hazırlıklar? sen merkeze karar versende vermesende o dr a git bence.. vakit kazanmış olursun.. hangi merkeze bağlı senin o dr?

merhaba kaderdaşlarım 10 gündür siteye giremedim tatile gittik çünkü marmaristeydik hatta fethiyeye geçecektik aklıma yosun geldi oraya uğrayalım filan dedim:)Ben daha önce fethiyeye gittiğim için tabi oraya geönedik ama marmaris datça vs gezdik.Ben öteki nıcki özelikle sildirdim o siteden çünkü saba55 sanki çok ortalarda bir nıckti eşimde bu konuda uyarınca sildirdim o nicki .

merhaba kaderdaşlarım 10 gündür siteye giremedim tatile gittik çünkü marmaristeydik hatta fethiyeye geçecektik aklıma yosun geldi oraya uğrayalım filan dedim:)Ben daha önce fethiyeye gittiğim için tabi oraya geönedik ama marmaris datça vs gezdik.Ben öteki nıcki özelikle sildirdim o siteden çünkü saba55 sanki çok ortalarda bir nıckti eşimde bu konuda uyarınca sildirdim o nicki .

hoşgeldiinn :) keşke uğrasaydınız:) iyi gelmiştir tatil şimdi sana.. peki nasıl kaçtın derslerden.. okuldan bu dönemde:P rapor flanmı aldın?

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar herkese iyi hafta sonları olsun inşallah

yosun dr. dünya ya yönlendiriyor. merkez konusunda ben ilk başlarda dünya ya sıcak bakıyordum fakat şimdibilemiyorum.

zümrüt incir kürü faydalıolabilir fakat hayatın dediği gibisoğan kürü rahmiinceltebilir.
ben denemiştim ilk başta kanamalarom kırmızı olarak çoğaldı birkaç ay sonra da menpoza girdim.
gerçi soğandan sonra incir kürü de denedim bilmiyorum ama kürler vücudun dengesini de bozabiliyor.
mimoza nın dediğine katılıyorum bal- polen- çörekotu -tarçın-narsuyu gibi belli başlı gıdaların dışında kürler yerine tablet olarak kullanmak daha iyi olabilir.
çünki kaynatma süresi bile dakikalarla ölçülen kürlerin hata paylarıda çok olabilir.
eşim için de keçiboynuzu kürünü çok uyguladık.

Back