• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sonucumu aldım 388,9 pozitiff 2gün sonra 2 kat artmasını bekliycez inşallahh hayırlı sonuçlara kavuşuruz,,,, rabbimmm tüm isteyenlere nasip etsinn,,,,,

Nurdan tebriklerrrr, degerin ins katlansin, kocaman sagliklii nur topu gibi bir bebisin olsunn, Allah nazarlardan korusun

Efsune merhaba, senin eşinde de bu rahatsızlık varmış. Benimde annemde var, her ay testleri yapılıyor, levotiron kullanıyor, akuya başladı, ama çok zor kilo veriyor, diyet yapmasına rağmen, ne sinir bir hastalıkmış bu. Bende tüm testlerimi yaptırdım tiroidlerde bir sorun çıkmadı, insülin direncim varmış, annemle beraber glucophage kullanıyoruz, ailede de şeker hastaları var. Senin dediğin ilacı duymamıştım ama dru duydum. İşyerinden bir arkadaşım da gidiyor Faruk Bey'e çok memnun.

merhabalar rosalyncim.. doğumuna 3 hafta kalmış.arkadaşların da dediği gibi ocak ayında arşatırmalar yapıp gidip gelmen daha dün gibi.. sanırım izine ayrııp evde dinleniyorsun artık.. hayırlısı bakalım. hakkaten bizde bile heyecan dorukta....
sağsalim inşallah bebişini de alacaksın kucağına....
sağlıkla sıhhatle güzel günlere inşallah..
neac..

İyiyim Efsune,yaşım tam tamına 46 artık.Yaklaşık 3 haftam kaldı,heyecan dorukta,şimdi karnımı keseceklerini düşünüyorum artık,önceden yani zaman uzakken aklıma gelmiyordu.2011 böyle geçti,ocakta filan araştırmalar yapıp Shantinin kafasını ütülüyordum.Doğum yapar yapmaz,oturabildiğim zaman hemen yazıcam sizlere.

Aymencim güle güle git gel... bol bol gez, dinlen, eğlen... fırsat bulduğun ölçüde de foruma da yaz...
sevgiler...

Papatya40 cım sende tiroit varmıydı. benmi yanlış hatırlıyorum.
karıştırdımmı bilmiyorum... eğer varsa ilaç kullanıyormusun...
sevgiler..

Efsune merhaba, senin eşinde de bu rahatsızlık varmış. Benimde annemde var, her ay testleri yapılıyor, levotiron kullanıyor, akuya başladı, ama çok zor kilo veriyor, diyet yapmasına rağmen, ne sinir bir hastalıkmış bu. Bende tüm testlerimi yaptırdım tiroidlerde bir sorun çıkmadı, insülin direncim varmış, annemle beraber glucophage kullanıyoruz, ailede de şeker hastaları var. Senin dediğin ilacı duymamıştım ama dru duydum. İşyerinden bir arkadaşım da gidiyor Faruk Bey'e çok memnun.

selam,
insülin direnci için hemen ilaca başlamak yerine diyetini yapsaydın keşke..
haşimato kadında daha tehlikeli hamilelik nedeniyle. eşim ilacı alıyor ve hayatımızda hiç bir sorun olmuyor. sistem oturdu biz hastalığı unuttuk bile.
sende olmaması iyi olmuş. faruk bey çok iyi ama çok pahalı.
almanya kökenli ilaç L- TYROXİN 100lük..

Ben diyet yaptim ama ise yaramadi onun uzerine basladim ilaca efsune, incir lurleri, hurma vs iyice arttirdi direnci

:nazar:

nurdancım allah tamamına erdirsin çok güzel bir haber bu çok sewindik vallahi inşallah herşey yolunda gider bebeiş gelir bebiş.bu değer 12. gün değerinmi eğer öyle ise ikiz olabilir hazırol sağlıkla devam eder umarım herbirşey:)
:9::6::3::86::89::94::71::71::71::71::71::49:

rosacım sanada allah kolaylık versin dört gözle bebkliyoruz güzel haberlerini öpüyorum ikinizide:)

Herkese merhabalar,

Biz eşimle önümüzdeki şubat ayında kıbrıs'a gitmeyi düşünüyoruz. Sperm donasyonu için.
Beni şimdiden düşünce aldı. Kıbrıs'a gideceğimiz zaman etrafa ne yalan söyleyeceğiz diye. Annem ,kardeşlerim , teyzem vs ile çok yakın oturuyoruz ve sık görüşüyoruz. ama donasyon işini onlara söylememe kararı aldık eşimle. bu yüzden ne yalan söyleyeceğimi, ya da yalan söylemeden, haber vermeden nasıl gideceğimi bilemedim.
Siz de benimle aynı durumları yaşadınız mı, ya da yaşıyor musunuz?
Lütfen yardım edinnnn :))

kıbrıs bol turist alan bir yer, tatile gidiyoruz deyin, olmaz mı? şubat ayında, yakın çevrede havanın en güzel olabileceği yer.

:nazar:

nurdancım allah tamamına erdirsin çok güzel bir haber bu çok sewindik vallahi inşallah herşey yolunda gider bebeiş gelir bebiş.bu değer 12. gün değerinmi eğer öyle ise ikiz olabilir hazırol sağlıkla devam eder umarım herbirşey:)
:9::6::3::86::89::94::71::71::71::71::71::49:

rosacım sanada allah kolaylık versin dört gözle bebkliyoruz güzel haberlerini öpüyorum ikinizide:)

merhaba vinividivici, sen ve saba banned görünüyorsun diğer forumda, neden?

kıbrıs bol turist alan bir yer, tatile gidiyoruz deyin, olmaz mı? şubat ayında, yakın çevrede havanın en güzel olabileceği yer.

Merhaba Shanti,

Bizim ailede çok fazla sağlıkçı var. döndüğümüzde hamile kaldığımı söylersem (inşallah) kesin anlarlar :)) benim merak ettiğim biz oradayken arandığımızda kıbrıs ta olduğumuzu anlayabilirler mi? yani örneğin eşimin işi dolayısıyla izmir e gidiyoruz desek, aradıklarında ya da biz aradığımızda anlarlar mı?

kızlar sonucumu aldım 388,9 pozitiff 2gün sonra 2 kat artmasını bekliycez inşallahh hayırlı sonuçlara kavuşuruz,,,, rabbimmm tüm isteyenlere nasip etsinn,,,,,

Nurdan'cım sitede yeni sayılırım seni tanımıyorum ama adına gerçekten çooook sevindim. Allah tamamına erdirsin. Sağlıklı, mutlu ,uzun ömürlü, şansı bahtı açık bebişlerin olur inşallah :)))

güle güle git, kalabalık dön. bol şanslar dilerim

günaydın arkadaşlar...

iyi yolculuklar aymen... dünüşünde gidişin gibi muhteşem olsun.. süprizlerle dön oralardan...

Nurdan için ferah tut.. test günü pozitifi gör inşallah...

Turbice sana neden mail gelmiş ki.. konudaki herkesemi yolladılar acaba?

Nrm34 güle güle git, kaçak yolcuları kapta gel inşallah...
Vinividivici... inşallah iyi haberlerle gelip bize müjdeyi verirsin...

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için şuan herşey yolunda...
bırazcık fırsat bulmuşken foruma bakayım dedim ve yeni bebiş haberini aldım çok mutlu oldum.Kısmetse benim transferim çarşamba sabahı olacak

nurdan27 Allah saglıklı sıhatli kucagınada almayı nasipetsin inşallah; darısı bizlerin başına inşallah (amin) HOŞÇAKALIN ...:80:

Herkese merhabalar,

Biz eşimle önümüzdeki şubat ayında kıbrıs'a gitmeyi düşünüyoruz. Sperm donasyonu için.
Beni şimdiden düşünce aldı. Kıbrıs'a gideceğimiz zaman etrafa ne yalan söyleyeceğiz diye. Annem ,kardeşlerim , teyzem vs ile çok yakın oturuyoruz ve sık görüşüyoruz. ama donasyon işini onlara söylememe kararı aldık eşimle. bu yüzden ne yalan söyleyeceğimi, ya da yalan söylemeden, haber vermeden nasıl gideceğimi bilemedim.
Siz de benimle aynı durumları yaşadınız mı, ya da yaşıyor musunuz?
Lütfen yardım edinnnn :))

sevgili gmzhnd,

ben 8 yıldır bu sorunla yaşıyorum. son 3 yılında da herkese söyledim rahatladım. saşma sapan sorular kesildi.
en önemlisi ÇOK ENERJİ gerektiren bu işte enerjimi saklamak için değilde bu iş için kullandım.
olmuyor demek kabullenmek, olmuyor demek tevekkül, olmuyor demek her şerde bir hayırı bilmek, sen bunu çevrene göterince konu gündemden düşüyor ve denemelerde rahatlıyorsun.

ama illada bu yol dersen sana önerim: kıbrısa gittiğini söyleme..

Back