efsune merhaba arkadaşım sen bu aralar beklemeye girdin anladık ta bizlere yazdığın yorumlarda mı beklemeye girdi.. senin düşündürücü yazıların ile bazı farkında olmadığımız içsel dünyamıza kısa da olsa yoculuklar yapma fırsatı buluyorduk... lütfen yzılarına devam bu formun ayrıcalklı kişiliklerinden birisin...
aslında biçoğumuz senin kadar detaylı ve bilgili yazamasakta bilinçaltı duygularımızı zaman zaman su yüzüne çıkarıp muhasebesini yapıyordur...örneğin ben ( çocuk bebek ile ilgili kendime ait farkındalıklarımı artırdım. sorun olmaktan çıkardım ve yaşama döndüm. bebekli bebeksiz herkesle bu sorun değil artık hayatımda. kabullendim.) senin yazındaki gibi son 7 yılımı bu şekilde geçirdim... çocuksuzluğu kabullendim önce kendim le yaşamayı öğrendim bu bana ne getirdi biliyorrmusun kocaman bir zaman kaybı çünki ben o zaman 40 yaşındaydım şimdi 47 ve görüyorum ki hala çocuk isteğinden kurtulmuş değilim........
bahardalı sessizliğimi fark ettin.
belkide bu forumda arkadaşlara ancak teknik veri (yani yumurta donasyonu ile denemesi olanalrın) ile yararlı olunacağına dair bir imadır beni kaçıran.
iyiyim bahardalı okula gidip geliyorum zaman su gibi akıp gidiyor.zümrüt kaderdaşım nasılsın donmuşlara yolculuk ne zaman bu arada ne gibi hazırlıklar yapıyorsun kendin ile ilgili....
iyiyim bahardalı okula gidip geliyorum zaman su gibi akıp gidiyor.
cyclo içiyorum dün 11. gündü dr. kontrolüne gittim endometrium 6.0 çıktı. gittikçe umutlarımı kaybediyorum rahim kalınlaşmazsa donmuşları alsam ne fark eder diyorum. açıkçası korkuyorum kaderdaşım...
zümrüt kaderdaşım nasılsın donmuşlara yolculuk ne zaman bu arada ne gibi hazırlıklar yapıyorsun kendin ile ilgili....
selam zümrüt:)
nar suyu içmeyi denesen...şu %100 olanlardan olmalıymış ama.. istersen buradan sana narda yollayabilirim.. yeni yeni kızarmaya başladılar:)
bu arada transfer 15.gün oluyor değilmi?
Asamayacagin hicbir yol olamaz
Bunu da unutma bir kenara yaz
O ne dedi bu ne dedi diyene kadar
Kaderini yasa ya da yenisini yaz
Benimde rahim inceydi bir ara, bitkiseller, vitaminler,daha fazla iliski, duzeltti biraz beni, beyin gucunu kullan, gercekten etkili olabiliyor. Dr hic iyiye gitmiyorsun demisti bana o kadar uzulmustum ki ertesi gun sarkidaki gibi yazarim kaderimi dedim drumu degistirim, cok sukur daha iyiyim, sen de iyi olacaksin beril
merhaba bende donmuslarimla yola devam diyorum.Kibris agitmeden önce neler yapacagiz?ne hazirlik icinde olacagiz paylaslim arkadaslar.
cok memnun olurum.
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?