Merhaba ;

Sitede yeniyim eski nikimi acamadim,iyi paylasiamlr dielrim.Kibrisa gidecegim hazirik asamasiyndayim.
görüsmek üzere.

Efsune'ciğim,
Biz eşimin azospermi olduğunu öğrendiğimiz andan itibaren hiçbirşeyi saklamadık. Tüm tedavilerimizde ailemiz, arkadaşlarımız hep yanımızdaydı. Ama aslında pişman olduk sonradan.Çünkü kötü niyetli olmasa da insanlar saçma sapan konuşabiliyor. ya da unutmak istediğin bir anda, dan diye gösteriyorlar gerçeği. o ona söylüyor, o diğerine. en son geçen ay, hiçbir samimiyetimin olmadığı biri bana neden çalışmıyorsun dedi. çalışacağım dedim. e çocuğun da olmuyor boşboş evde ne oturuyorsun dedi. Oturdum ve sinirimden ağladım. Bunu saklamayarak herkese konuşma hakkı vermişim. Neyse böyle yani.
En son mikrotese de doktorumuz bundan sonra hiç uğraşmayın olmaz dedi. ve tüm yakınlarımız bunu biliyor. Eşim donasyona karar verdiğimizde, bunun bilinmesini istemedi. onun akrabalarının çocuğa bakış açısı, bize bakış açısı vs değişmesin diye. Ben de tamam dedim. O yüzden donasyon için kimseye haber vermeyeceğiz. yani bitkisel bişeyler kullanıyoruz diyoruz şimdi. olunca da, aaa kendiliğinden oldu muhabbeti yapmayı düşünüyoruz.
Bizde durum bu.
8 yıl çok uzun bir süre. Allah senin ve herkesin yardımcısı olsun. Çok yıpratıcı bir süreç.

Ama ben inanıyorum, umudumuz oldukça şansımız da var. Umarım ennnn kısa zamanda alırsın bebeklerini kucağına :)))

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederimm,, rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh,,,,

Tebrik edereimmmm Nurdancığımmmmm

Allah bir avazda kurtarsın analı babalı büyüsün inşallah. Değerin güzel normalde çoğul diyebilirim ama benim ve Aymoşun tesadüfen !! 450 idi ve tekil gebelikler.Yaşın üçükse çoğul olabilir diyeceğim ben . Tekil çoğul artık Allah verdi demeyeceksin girişeceksin :)

Karya bende haşamito vardı Günde yarım levitron kullanıyordum. Sonra bir küre girdim. Beni çok üzen bir kişiyi hayatımın kıyısına ittim merkezden. Bir team song buldum bir değil birkaç hareketli parça ile her sabah hızlı ve uzun yürüyüşe başladım.Kendime acımayı bıraktım. Bu arada bir zamanlar çok mutlu olduğum eski mahalleme taşındım. Bu kez kızlar ( eski arkadaşlarım) yoktu yanımda ama olsun. İnanmayacaksın 3 ay içinde dr ilacı bırak dedi. Önce azalttık bir ay sonra tamamen kaldırdık. Onun üzerine tedaviye başladım ama elim yüreğimde her fırsatta testi yaptırdım değerler normal. Darısı başına. Çünkü mesela durup duruken sinir krizi geçirtiyor insana bir trioid atağı. Yada fenalık basıyor aniden ateş basması. Uyku sorunu bir türlü yorgunluğu atamama Kötü birşey ama hormon hastalığı olduğu için beyinle ilgili. Mutlu et kendini diyeceğim ve beynini:)

Yeni arkadaşım hoşgeldin.

Yosunnn en sonunda canlı yayın yaptın kızım. Yoksa sen misin dayanamadın da taktın zilleri de oynadın mı ?? Sana da benziyor bir ton koyun.

günaydın mimozacım,, verdiğin bilgi için teşekkürler.. ne güzel atlatmışsın canım.. hamilelikte de ilaç içmiyorsun.. darısı ihtiyacı olan herkesin başına..
bendeki durum bundan 2 yıl önce benim tiroitlerim hızlı çalımıştı.. yaklaşık 1,5 yıl thromazol diye bir ilaç kullandım. yaklaşık 5 aydır da ilaç kesildi. ilaç kullanmıyorum... tabi her ay kan tahlilleri ile kontrol ediliyor hormon değerleri.... şimdiye kadar bir bozukluk yok hormonlarımda çok şükür.....
ancak bu işlere de giriştikten sonra bozulmaz inşallah diye kaygılanıyorum zaman zaman.....
senin de dediğin gibi kaygı ve üzüntüyü bir kenara atmak, kendini ve beynini mutlu etmek gerek galiba.... sen başarmışsın tebrikler... ben de tekrardan bozulmasına izin vermeyeceğim... canım sen şu an çalışmıyormusun,, sabah yürüyüşlere fırsat bulabiliyorsun ne güzel.. yaklaşık 2 yıldır ben de öğle aralarında sporumu aksatmıyorum.
sevgiler....
oğlunu ve bebişini de sev benim için de..

günaydın kızlarr.. yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler:)

gmzhnd bence hedef şaşırt.. nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama karadeniz turu- kapadokya turu vs herhangi bir kültür turuna çıktığınızı söyleyin..daha önce gördüğünüz bir yerler olabilir bence. soran olursa daha kolay cvp verirsiniz. cep telefonunu operatörünüzden yurtdışı dolaşıma açtırırsanız herhangi bir uyarı vermediğini söylemişti daha önce giden arkadaşlarımız.. tur dönüşü fotoğraf falan soran meraklılara da hafıza kartının içindekilerin yanlışlıkla silindiğini falan söylersin.

yada haber vermeden gidin soranlara "kafa nereye biz oraya yaptık.. canımız tatil istedi kaçamak yaptık bir kaç gün" dersiniz:)

Selam yosunnn :)

tavsiyelerin harika. teşekkürler. cep telefonunun uyarı vermemesi de süpermiş.
eh o zaman bekle beni kıbrıs. (ay pardon izmir, eşimin izmir de işi çıktı ben de peşine takıldım yaw :)

izmire hoşgelirsin canımcım.. bende izmirdeki arkadaşın olurum... arkadaşım gezdirdi beni izmirde dersin...
izmirden sevgiler....

Selam yosunnn :)

tavsiyelerin harika. teşekkürler. cep telefonunun uyarı vermemesi de süpermiş.
eh o zaman bekle beni kıbrıs. (ay pardon izmir, eşimin izmir de işi çıktı ben de peşine takıldım yaw :)

:2:
slm shantcim şimdi senden duyuyorum uzun zamandır diğer foruma girmiyorum çünkü neden yasaklandığımı da bilmiyorum acaba gittiğim merkez hakkında bilgi verdiğim için mi ? aman ne yapalım canım bu forumda buluşma sebebimiz de zaten tedavi sürecimizde neler yaşadığımız değil mi? kısıtlanırsa zaten forum olmanın bir anlamı da yok.

shanticim senin uyarından sonra diğer foruma girip bir bakayım dedim beni neden yasaklamışlar die çok komik bir durum insanı yalancı duruma sokan ve yargısız insaf yapan bir karar: açıklıyorum yazıyı

Aşağıdaki sebep´ten dolayı yasaklandınız:
rosalyn65, diye ikinci bir niki var.

Yasaklandığınız süre: henüz yok

ya ben nezaman bu nicki almışım dünya bir yazı yazmışım hiç haberim yok çok komik gerçekten rosa da duysa eminim buna çok güler .hadi bakalım buyur burdan yak .

kızlar merhaba,

nurdan çoook tebrik ederim arkadaşım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

aymen iyi eğlenceler...

ve herkese slmlar...

kızlar bugün işyerindeki (herkesle, özel olanlar çoktan biliyordu) arkadaşlarla paylaştım bebeğim olacağını.

aaa çok şaşırmazlar mı biri hiç beklemiyormuş. artık şimdiye kadar nasıl tepki verdiysem. oysa ki bir seneyi geçti eşimle başlayan karar verme çabalarımız ve sonrası. ne kadar tuhaf dimi aramda bir metre olan ve herkesten çok yan yana oturduğum insanın benim meleğime bu kadar şaşırması... çok güldüm içimdem vallahi. hayat!

olmayacağına falanmı inanmış acaba iş arkadaşın :) gerçekten enteresan:) belki oda bizler gibi istiyordur ama çözümü bulamamıştır, olmuyordur.. duyunca da şaşırmıştır:)

GÜNCEL LİSTE
HİT :
Nilya - 1.negatif 2. Pozitif ( yeni haberlerini bekliyoruz )
Umutluyum84 : pozitif (en yeni güzel haber)
Nrm34 : 1.ve 2. deneme Doğuş 3.deneme HIT olacak. Yakında Kıbrısta…
Haskız 36 - 1.ve 2. deneme negatif 3. deneme test günü 1ekim... güzel haberler gelecek...

Zümrüt 48 - negatif
Benveo - 1. negatif
berfinim - 1. ikizleri
tkoral - 1.- Savaş Bey negatif, 2.doğuş negatif, 3. hit negatif - arkadaşımınızn
septumunda zar varmış .bu tespit edildi .
dileğim - 1. neg, 2. negatif
berfinim - 1. ikiz
hlymrt - 1. deneme erkek bebek
Nil - 1 . deneme negatif 2. donmuş tek yumurtayla negatif
Güneş - 1. negatif ( daha önce 7 tüp denemesi var )
nisa - 1. pozitif
Pelinbatu - haziran sonrası kendi yumurtalarıyla
AYMEN -37 1.düşük 2.Kasımda denenecek
DÜNYA :
Park 34 – pek yakında kıbrısta
aygül 35 : pek yakında yolcu

iremelif 39 : negatif
gezgin1220 44 : 1.negatif
beyazgelincik : 1. ikiz kız
göktanesi : 1. negatif, 2. ikiz erkek
çiçek : 1. pozitif ( düşükle sonuçlandı
samyeli : 1. pozitif ikiz kız
dünya : 1. pozitif ikiz
mahi : 1. Doğuş negatif 2. doğuş negatif, pıhtılaşma sorunu bulundu ve 3. deneme dünya - pozitif ikiz kız,erkek
simay : 1. pozitif dış gebelik 2. pozitif malesef düşük
ehacioğlu : 1. ikiz
Adara : 1. negatif
Rain : 1. negatif
Nowa : 1. negatif
scarwlan1 - 32 : 1. pozitif
niko : 1. ikiz
sade 36 : 1. pozitif
umut06 : 1. pozitif
Dilay78 - : 1. negatif
puzzle 39 : 1. pozitif düşükle sonuçlandı
cahal : 1. ikiz ( sperm donasyonu )
küskün : 1. negatif, 2. negatif , 3. pozitif
mavigözlüm 30 : 1. üçüz
hayal0625 : 1. pozitif
Ayyıldız : 1. ikiz
ekin : 1. neg, 2. neg ( b aşamada pıhtılaşma sorunu bulundu)
3. neg 4. pozitif
ela 25 : 1. negatif, 2. pozitif
Ayşegülüm : 1. ikiz
xhüzünx 29 : 1. ikiz
mitay : 1. ikiz
1karbeyaz : 1. negatif
ergune 25 : 1. ikiz erkek
bekliyorum39 : 1. Girit (düşük ) 2. dünya pozitif
Şeker36 : 1. üçüz
ironlady1 : 1. ikiz
adana : 1. negatif
melisa 32 :1. ikiz
avatvar : 1. pozitif kız bebek
kaanca : 1. pozitif ( düşük) 2. negatif, 3. negatif, 4. pozitif
park : 1. negatif
hayalim : 1. negatif
berfen : 1. negatif, 2. pozitif
prenses : 1. pozitif
Gülümsen : 1. negatif Eylül yolcusu
ezel78 32 : 1. Savaş bey kimyasal gebelik. 2. savaş bey donorden yumi çıkmadı 3. dünya pozitif erkek bebek
DOĞUŞ
Mimoza40 45 : Pozitif ( pek yakında 3.ay dolacak, yeni haberlerini bekliyoruz )
Lavin : 1. Düşük 2. Kasımda deneyecek
Denis : 1. pozitif erkek bebek
Suboo 25 : 1. negatif 2. pozitif ( düşük) Süreçte kendi yumileriyle hamiş kaldı Eşte 16. kromozon sorunu vardı.
beyazze25 : 1. pozitif kız bebek
sibel : 1. negatif
umut06 : 1. negatif
shanti 48 : 2.deneme 8 aylık kızı var
8temmuz 38 : 2.deneme POZİTİF
Eylül22 40 KTB 1.Negatif
vinividivici : Pozitif
Rosalyn65 46 KTB 1.deneme POZİTİF - erkek bebiş
EMCADERS : 1. Negatif
bayhan : 1. ikiz
Ömrüm 33 . 1. İKİZ
elifceylin : 1. üçüz
güzel 32 : 1. Pozitif

VERDA TUNÇBİLEK
İkizim olacak : Pozitif
--------------------------------------------------

Bahardalı 46 merkez belli değil ekim-kasım

Yosun 37 Kasım sonu / Aralık başı

Turbice 28 - Yeni yıla bebişleri ile girecekk

Efsune 42 - Hazır olduğunda

Saba55 - eylül - ekim

Kasım –Aralık planları : efsune- yosun - aymen- turbice - bahardalı - gezgin beraber gezecekler Kıbrısta...

Bizimle Kıbrıs bir başka olacak

Ey ziyaretçi... Emeğe saygı göster... kendi listeni kendin hazırla....

Son düzenleme:
bu arada Mimozacıımm. sen transfer öncesi takviyeler kullanıyordun... vitaminler, dhea, Q10 falan.. ilk başlarda kendi yumurtalarınıda kullanmak istiyordun o yüzdenmi yoksa transfer öncesi bazı takviyeler gereklimi hepimize? ben bu durumu öğrendiğimden beri cyclo ya ek olarak sadece folikasit kullanıyorum.. ne dersin bu konuda? senin engin bilgilerinden faydalanmak isterim arkadaşşıımm

merhaba Jades ve gmzhnd hoşgeldiniz foruma....

Merhaba Karya66
Cok tsk ederim arkadasalr sicak akrsilamaniz icin.Kibrisa gidecegim,bebegimin tutunmasi icin ve kanama olmamamsi icin coook tecrübeli arkadaslara ihtiyacimiz var.Özellikle donmus embrio ile yola devem edeceksem bin kere düsnemem gerekecek
görsümek üzere .tüm gelismeleri sizinle paylasacagim.esenkalin.görsümek üzere

Merhaba Vinidivici
Bende aynen ne oldugunu analamdim bende giremedim silinmisim,Bende bilgi verdim ama asla cook detaya inmedim.sorun etmedim,burda olmaktan memnunum.hamile kalana kadar sitedeyim paylasacagim her seyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…