sevgili gmzhnd,
ben 8 yıldır bu sorunla yaşıyorum. son 3 yılında da herkese söyledim rahatladım. saşma sapan sorular kesildi.
en önemlisi ÇOK ENERJİ gerektiren bu işte enerjimi saklamak için değilde bu iş için kullandım.
olmuyor demek kabullenmek, olmuyor demek tevekkül, olmuyor demek her şerde bir hayırı bilmek, sen bunu çevrene göterince konu gündemden düşüyor ve denemelerde rahatlıyorsun.
ama illada bu yol dersen sana önerim: kıbrısa gittiğini söyleme..
Tebrik edereimmmm Nurdancığımmmmm
Allah bir avazda kurtarsın analı babalı büyüsün inşallah. Değerin güzel normalde çoğul diyebilirim ama benim ve Aymoşun tesadüfen !! 450 idi ve tekil gebelikler.Yaşın üçükse çoğul olabilir diyeceğim ben . Tekil çoğul artık Allah verdi demeyeceksin girişeceksin :)
Karya bende haşamito vardı Günde yarım levitron kullanıyordum. Sonra bir küre girdim. Beni çok üzen bir kişiyi hayatımın kıyısına ittim merkezden. Bir team song buldum bir değil birkaç hareketli parça ile her sabah hızlı ve uzun yürüyüşe başladım.Kendime acımayı bıraktım. Bu arada bir zamanlar çok mutlu olduğum eski mahalleme taşındım. Bu kez kızlar ( eski arkadaşlarım) yoktu yanımda ama olsun. İnanmayacaksın 3 ay içinde dr ilacı bırak dedi. Önce azalttık bir ay sonra tamamen kaldırdık. Onun üzerine tedaviye başladım ama elim yüreğimde her fırsatta testi yaptırdım değerler normal. Darısı başına. Çünkü mesela durup duruken sinir krizi geçirtiyor insana bir trioid atağı. Yada fenalık basıyor aniden ateş basması. Uyku sorunu bir türlü yorgunluğu atamama Kötü birşey ama hormon hastalığı olduğu için beyinle ilgili. Mutlu et kendini diyeceğim ve beynini:)
Yeni arkadaşım hoşgeldin.
Yosunnn en sonunda canlı yayın yaptın kızım. Yoksa sen misin dayanamadın da taktın zilleri de oynadın mı ?? Sana da benziyor bir ton koyun.
Merhaba ;
Sitede yeniyim eski nikimi acamadim,iyi paylasiamlr dielrim.Kibrisa gidecegim hazirik asamasiyndayim.
görüsmek üzere.
günaydın kızlarr.. yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler:)
gmzhnd bence hedef şaşırt.. nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama karadeniz turu- kapadokya turu vs herhangi bir kültür turuna çıktığınızı söyleyin..daha önce gördüğünüz bir yerler olabilir bence. soran olursa daha kolay cvp verirsiniz. cep telefonunu operatörünüzden yurtdışı dolaşıma açtırırsanız herhangi bir uyarı vermediğini söylemişti daha önce giden arkadaşlarımız.. tur dönüşü fotoğraf falan soran meraklılara da hafıza kartının içindekilerin yanlışlıkla silindiğini falan söylersin.
yada haber vermeden gidin soranlara "kafa nereye biz oraya yaptık.. canımız tatil istedi kaçamak yaptık bir kaç gün" dersiniz:)
Selam yosunnn :)
tavsiyelerin harika. teşekkürler. cep telefonunun uyarı vermemesi de süpermiş.
eh o zaman bekle beni kıbrıs. (ay pardon izmir, eşimin izmir de işi çıktı ben de peşine takıldım yaw :)
izmire hoşgelirsin canımcım.. bende izmirdeki arkadaşın olurum... arkadaşım gezdirdi beni izmirde dersin...
izmirden sevgiler....
kızlar bugün işyerindeki (herkesle, özel olanlar çoktan biliyordu) arkadaşlarla paylaştım bebeğim olacağını.
aaa çok şaşırmazlar mı biri hiç beklemiyormuş. artık şimdiye kadar nasıl tepki verdiysem. oysa ki bir seneyi geçti eşimle başlayan karar verme çabalarımız ve sonrası. ne kadar tuhaf dimi aramda bir metre olan ve herkesten çok yan yana oturduğum insanın benim meleğime bu kadar şaşırması... çok güldüm içimdem vallahi. hayat!
merhaba Jades ve gmzhnd hoşgeldiniz foruma....
:2:
slm shantcim şimdi senden duyuyorum uzun zamandır diğer foruma girmiyorum çünkü neden yasaklandığımı da bilmiyorum acaba gittiğim merkez hakkında bilgi verdiğim için mi ? aman ne yapalım canım bu forumda buluşma sebebimiz de zaten tedavi sürecimizde neler yaşadığımız değil mi? kısıtlanırsa zaten forum olmanın bir anlamı da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?