efsune merhaba arkadaşım sen bu aralar beklemeye girdin anladık ta bizlere yazdığın yorumlarda mı beklemeye girdi.. senin düşündürücü yazıların ile bazı farkında olmadığımız içsel dünyamıza kısa da olsa yoculuklar yapma fırsatı buluyorduk... lütfen yzılarına devam bu formun ayrıcalklı kişiliklerinden birisin...
bahardalı sessizliğimi fark ettin.
belkide bu forumda arkadaşlara ancak teknik veri (yani yumurta donasyonu ile denemesi olanalrın) ile yararlı olunacağına dair bir imadır beni kaçıran.
düşündümki herkes içsesini dinlemek ve farkındalık artırmak yerine sorumluluğu klinik tıpa yükleyerek devam etmek istiyor.
tercihlerimiz ve beklentilerimiz hayatı şekillendiriyor. bende forumu teknik takibe almıştım:)
aslında bakarsan deneme yapıp yoluna devam edenler hamile. ne olursa oldun bebek diyip duygusal boyutu ihmal ederek amaca ulaşıyorlar. gerçekte bu..
ben çocuk bebek ile ilgili kendime ait farkındalıklarımı artırdım. sorun olmaktan çıkardım ve yaşama döndüm. bebekli bebeksiz herkesle bu sorun değil artık hayatımda. kabullendim. ama henüz hamile değilim. belkide kendiliğimden hamile kalmayı umuyorum. bilinçaltım ile vücudum arasında bir deney benimki..çünkü yumurtam var. ama eş tarafıda sorun bizde biliyorsun..
psikoterapi ile olayın duygusal boyutunu çözüp doğal yoldan hamile kalmaya çalışıyorum belkide. bir ilk olurum belki..:))