"Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek"
arkadaşlar en az günde 10 kere googleden sayfamızı üstteki kelimeler ile arayıp oradan tıklayarak girelim..
böylelikle ranking sıralamamız yükselir..
canım eğer hatırlıyorsan ben savaş beyin kliniğine gitmiştim yumurta donasyonu yaptırmak için çünkü benim yumurtalıklarım yok aslında kulağa sempatik gelsin diye kendimce onlara overcik ismini koymuştum.27 ağustosta 2 günlük embriyoları transfer ettiler bana 4 tane embriyocuğum vardı . onlarınbir tanesi abisi gibi fazla büyümüştü 8 hücreliden daha çok muş ve 4 ünüde istediğimi söyleyip transfer ettiler . 12. gün testimi 8 eylülde yaptırdım ve bhcg değerim 48 çıktı. 16.ggün degerim ise 300 dü. 27 eylülde doktora gitim keseyi gördük ama kalp atışlarını net bir şekilde duyamadık 6 hafta 5 günlüktü . doktor istersen vajinal ultrasonla bakalım istersen dedi ama ben istemedim haftaya yeniden gidip kontrol olacağım inşallah bu sefer bebeişin kalp seslerini net bir şekilde duyarız. benden havadisler bunlar canım net bir duyum alamdığım için yazmak istemedim .bakalım hergün dua ediyorum bir sorun çıkmasın diye hayırlısı artık:))))
Bir gun kapi calacak, ufacik bir sut kuzusu gelecek, kimsesi yok, saracaksin onu, koklayacaksin, annesi olacaksin, yavrum diyeceksiin, ne muthis bir sey, kucuk bedenine masaj yapacaksin, buyuteceksin onu, anne diyecek, yarim yarim, gozlerim yasardi valla, cok istiyorum anne kelimesini duymayii, tekrardan tebrikler aysevi
:79:Günaydın arkadaşlar bana yol göründü tabi heyecanda daha şimdiden doruga çıktı az şeymi inşallah dönüşte hamiş biri olarak dönecegim Allah emanet olun lütfen bol bol dua edin...
bu arada diğer forumdan e-posta gelmiş yaa belki konuştunuz burada ama görmedim. nasıl bir e-posta o öyle?? nasıl bir savunma?? neymiş efendim türkiyede yasak olan bir tedavi hakkında propaganda yapılamazmış.... wallahi komik bunlar..
neyse önemli olan biz ve müstakbel bebişlerimizse gerisi vız gelir de tırs gitmez mi??
inşallahh dediğiniz gibi olur,,, evet diğer forumda umutluyum84 rumuzumm,,, rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallahh,,Nurdan idrar testinde mimoza'nın ne yaşadığını hatırlıyorum. Bi ton değer aldığı kan testinin gününde idrar testi negatif çıkmıştı. Moralini sakın bozma.
Olumlu ol lütfen. Bu arada sen umutluyum musun?
Venividivici kalp atımı için taa 6. haftayı veriyor doktorlar. Daha erken çok net alabilmek için.
ben her gün yumurta ve sperm donasyonu diye arıyorum, oradan bulup tıklıyorum sayfaya. önceden 2. sayfada çıkıyordu, dün akşam ilk sayfaya yükseldi. bugün de ilk sayfada çıktı.
Hamilelik nasıl gidiyor Rosalyn? Şekerin düzeldi mi? Doğum nerede olacak karar verdiniz mi? Doğum tarihin kesinleşti mi? Mide bulantıların geçti mi? Bebeğin odasını hazırladın mı? Yoksa şimdilik sizin odada mı kalacak? İsim konusunda karar verebildiniz mi? Uyku durumun nasıl? Arada bir aklıma geliyor seninle ilgili bir sürü soru. Şu anda aklıma takılanları yazdım, fırsatın olursa bilgi ver ama bilgisayar başında çok fazla vakit geçirme :)
Korkarım doğumdan sonra bir süre seni buralarda göremeyeceğiz, bebeğinle ilgilenmek tüm zamanını alacak. fırsatın olduğunda bir cee dersin bize, olur mu? Benim için bebişin kafasını okşa, güzel bir şeyler söyle.
Merhaba arkadaşlar,
Benim eşim azospermi. 2 tane sonucu negatif mikrotese den sonra sperm donasyonuna karar verdik. Kıbrıs ta birsürü merkez var. Acaba tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? Doğru merkezi seçmek için nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Yardıımcı olabilir misiniz?
Kısmetse ben de bu yıl bebeğime kavuşmak istiyorum :)
Merhaba Shanti,
İlk sayfadan çıktı ve ben de girdim bu foruma ama sorduğum soruya cevap alamıyorum ki. Bu durumda ilk sayfadan çıkmasının bi anlamı da kalmadı. burası forum gibi değil de, chat odası ya da msn gibi olmuş. sadece birbirini tanıyanlar yazışıyor. Neyse, sadece benim düşüncelerim tabii ki. Paylaşmak istedim.
Sevgili Shanthi , Bahardalı ve beni merak eden arkadaşlar ,
Artık bende senin gibi geceleri çok iyi uyuyamıyorum.Neden aceba ? Çok sık uykum kaçıyor,televizyonun karşısına yatıp dalmaya çalışıyorum ki normalde gamsız gamsız horul horul uyurum.Herhalde hormonlar uykusuz kalmaya alıştırıyor.
Birde bebeğe nasıl bakacağım diye biraz korkuyorum,küçük bebeklere nasıl bakılır hiç bir fikrim yok,okudukçada tırsıyorum.Benim yeğenlerim vardı ama onlara çok küçücükken bakmamışım.Nasıl banyo yaptırılır,nasıl yatırılır,kusarsa boğazına kaçarmı , çok ağlarsa nasıl susturacam diye endişelerim var.Aparmanda 3 aylık bir bebek var.Adını arsız oğlan koydum,bir başlıyor ağlamaya,annesi ile babasının saçları diken diken onu arabaya bindirip tur attırıyorlar ancak uyutabiliyorlarmış.Allah bir kolayını verecek herhalde,yazarım size.
Sevgili Mimoza sana özel mesaj atmaya çalıştım ama 100 msj yazmadan özel atamıyormuşum,bakıcam bir kolayını bulucam,görüşürüz.
merhaba gmzhnd,
sitem etmekte haksız sayılmazsın, henüz mesajına cevap alamadın sanıyorum. burasının forum gibi değil de chat odası gibi olmasının sebebi, bu bölümdeki üyelerin birbirini tanıyor olmaları, biraz uzun hikayesi var.
kıbrıs'taki merkezlerin içinde öne çıkan birkaç tane var, o merkezlere gidip bebeklerine kavuşan üyeler var, ama kimsenin sana şu merkez iyidir, oraya git diyeceğini sanmıyorum, çünkü herkesin beklentileri, yaşadıkları farklı. temelde uygulamalar aynı. birinin memnun kalmadığı, başarısız sonuç aldığı yerde bir başkası ilk denemesinde hamile kalıp bebeğine kavuşabiliyor.
geriye kalan şey, senin en rahat hissettiğin, iyi iletişim kurabildiğin ve maddi açıdan sana en uygun gelen yeri seçmek. bu başlık çok eski değil, geriye dönük okuman fazla zamanını almaz, önceki sayfalarda bir liste var, (şu an bu forumda olan olmayan) kim hangi merkezde ne yapmış görebilirsin.
önerim, merkezlerin hepsi ile yazış, görüş, sorularını sor, durumunu anlat ve kendine en yakın bulduğun ile devam et.
kısmetse bu yıl bebeğime kavuşmak istiyorum demişsin, yılın bitmesine az kaldı, umarım isteğin gerçek olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?