• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rosalyn selam,

keyifler nasıl, hamilelik nasıl yaşın 45ti değil mi?
şeker , diş derken zaman geçmiştir..
meraktayuz seni..
bu arada tebdili mekanda değişiklik yaptık ya..:)

İyiyim Efsune,yaşım tam tamına 46 artık.Yaklaşık 3 haftam kaldı,heyecan dorukta,şimdi karnımı keseceklerini düşünüyorum artık,önceden yani zaman uzakken aklıma gelmiyordu.2011 böyle geçti,ocakta filan araştırmalar yapıp Shantinin kafasını ütülüyordum.Doğum yapar yapmaz,oturabildiğim zaman hemen yazıcam sizlere.

rosalyn 3 hafta kalmış ben bile heyecanlandım şimdi kimbilir sen nasılsın... o gün geldiğinde buraya umut dolu neşeli heyecanlı mutluluk rüzgarları esen bir hava gelir. yosun havai fişekleri atar hep birlikte kutlamalar yaparız...

rosalyn 3 hafta kalmış ben bile heyecanlandım şimdi kimbilir sen nasılsın... o gün geldiğinde buraya umut dolu neşeli heyecanlı mutluluk rüzgarları esen bir hava gelir. yosun havai fişekleri atar hep birlikte kutlamalar yaparız...

selamlar, iyi pazarlar kızlarr.. atmazmıyız zümrütcüümm.. bizim grupta herşeyine şahit olduğumuz ilk bebişimiz o:62: daha dün gibi rosanın "ben heyecan yapmamak için haber vermedim ama gittim geldim bile" dediği gün :1:

bu arada dün umutluyum ve haskızın test günüydü.. umutluyum erkenden idrar testi yapmıştı... dün kandan bakılması lazımdı.. ikisinden de ses seda yok.. kızlar nerdesinizz?

Son düzenleme:
Mimozacım hiç kusura bakar mıyım. Aşkolsun. Buradan herkesi okuyup cevap yazarken isimler karışsbiliyor doğal olarak.
Umutluyum'dan ve evet Haskız'dan sonuç heyecanla bekliyoruz.
Rosalyn ne mutlu sana, nasıl tatlı bir heyecan var şimdi içinde. Sağlıkla kucağına al bir ömür boyu da mutlulğu bırakma hiç. Senin adına çok mutluyum.

Günaydın Kızlarrrr,

Aymoşum gülegüle git güle güle gel. Nasılsa herşeyleri düzledin derler bizim buralarda. Dönüşün muhteşem olacak.

Yosuncuğum ben derim ki haskızla umutluyum'u sıkıştırmayalım. İnsan negatif alınca kolu kanadı kalkmıyor. Morali öyle bozuluyor ki forum morumu bırak ana babasıyla kocasıyla bile konuşmak istemiyor. BEkleyelim onlar ne zaman hazır hissederlerse bence.

Rosacığım ben öbür foruma giremiyorum ki özel mesajlarımı açabileyim. Sadece misafir olarak girebiliyorum Umarım uzun zahmetler verdiğin bir mail atmamışsındır.

Ben de Shantiye katılıyorum. Bazı yerler dışında. Bir kere benimki de memede yaşayanlardan oldu. Bir dakika başkası alsa onda bile ağlıyor illa benim kucağımı istiyordu. Benim memede süt az ama o memeyi yalancı meme yerine koymuş sürekli orada uyuyor gibi yaıyordu. Azıcık kenara koyayım da ben de işime gücüme bakayım yemek yapayım desem başlıyordu ağlamaya. Şimdi olsa doğumdan hemen sonra beşiğine yatırır ve yalancı memeye alıştırmaya bakardım.Beşiği şu kolay sallananladan almak gerekiyor bana kalırsa. Aslında o zamanlar Hataylı bir arkadaşıma gitmiştim köyden tahta çok şık bir beşik getirtmişti. Üstü de tahtalı. Bebeğin ellerini yanda aldı elleri oynatamayacak şeklide beşiğe sarmaladı Üsütne de kalın bir örtü ile örttü .O kadar kolay uyudu ki . Bazen yarım kundak mı yapılsa yoksa bile düşündüm hani. Biz Yatma konusunda ise beraber yatıyorduk tabii ki 9 da tüm ev sessizliğe bürünür ışıklar kapatılır onun uyuması beklenirdi. Böylece inanmayacaksın ama 7 yaşına dek gece gündüz ayırımı sorunu yaşamadık ve de hiç oğluma hadi geç oldu yat artık demedim. ( zaten gerek yok ben de hala onunla yatıyorum :) Ayağımda hiç sallamadım onu küçükken yatağına koyduğumda sağa döner sola döner döne döne en sonunda kendi kendine sızardı gündüz uykusunda. Sonra da üzüldüm işte kucağımda sallaya sallaya uyutuyordum. Çocuk bir de aç kalmış o yüzden derin derin uyuyamaz ağlarmış. Normalde doğumdan sonra zaten paso uyuma pozisyonunda olması gerekiyor hatta yanında top patlasa uyanmaması gerekiyor tok bir bebeğin. Memeyi de 2 saatte bir ver ya da enaz 1 saat uzak dursun memeden ki süt biriksin.

Mama konusunda mecbur içti benimki ne yapsın zavallı aç. Benim diğer pişmanlığım ise ona 4 kere filan özel kıymalarla sebze çorbası yaptım ve yemediğinde o işten vazgeçmiş olmam.Oysa bir bebeğin dilinin o tada alışması için enaz 12 kere dilin ona dokunması gerekiyormuş. Biraz ısrar etseymişim blender kullanmayayım dedim onu da hata yapmışım. Bbekler böyle bulamaç tipi şeyleri yiyorlar. Arkadaşım 1 yaşında ciğer patatesi bile blender la yediriyordu. Biizmki hala sebze yemiyor balığa da 5 yaşında alıştı.

Aklıma başka birşey gelmiyor . Yine sen sor sorularını Ben de çok heyecanlıyım BU FORUMDA Kİ İLK BEBEĞİMİZİ HEYECANLA BEKLİYORUZ.

Bu arada
Öbür hani kendi açtığı forumda kendisinin aldığı başka nickle sohbet eden kompleksli arkadaş vardı ya her zaman ki gibi buradan Pınar ın bilgilerini çalmış çırpmış önce 40 yaşımın hikayesi diye yayınlamış sonra beğendim aldım bu yazıyı demiş. BUNU yazarken epey zorlanmıştır tabii.
Kardeşim hem alt cümlenle imzanla bize sataşıyor kavga çıksın diye bize sürtünüyorsun hala bizim forumdan ne alıntı yapıyorsun. Omurgasız kişilik diye birşey duydu mu acaba ? İnsanın bir çizgisi olur bir duruşu olur bu hayatta.

Mimozacım hiç kusura bakar mıyım. Aşkolsun. Buradan herkesi okuyup cevap yazarken isimler karışsbiliyor doğal olarak.
Umutluyum'dan ve evet Haskız'dan sonuç heyecanla bekliyoruz.
Rosalyn ne mutlu sana, nasıl tatlı bir heyecan var şimdi içinde. Sağlıkla kucağına al bir ömür boyu da mutlulğu bırakma hiç. Senin adına çok mutluyum.

canımm kan testim bugünn dü sabah verdim 13:30 da sonuç alıcam inşallahh,,, rabbim bizim için en hayırlısını nasip etsin,,

günaydıın kızlar.. sabahtan işlerim vardı hallettim onları.. güzel güzel haberler alalım inşallah bugün de şenlensin buraları:) iyi bir hafta başlangıcı olsun:)

selam kızlar,

ne bereketli bir başlangıç oldu.
evlatlık bebek işlemleri, 3 haftaya gelecek bir bebek ve sonuçlarını beklediğimiz hamilelik haberleri..

mimoza anlattıkların acayip ben hiç birşeyin farkında değilim..
bunu hala kontakta kalma ihtiyacı olarak yorumluyorum. birde varlığını ancak karşı tarafa değerek / sataşarak hissedebilen yapılar vardır.
temel duygusal ihtiyaçlardan ve içelleştirilmiş aile içi ilişkilerden kaynaklanır. daha çok insanın kendisiyle ilgilidir.

bence herkes istediği gibi var olsun ...:)

nurdan geldi hala sitede ama yazmadı... haydi nurdancım yaaa...

Kizlar saat 14:00 ins pozitif haber gelirr, az once uzun uzun yazdim ama hepsi gitti sinir oldum, cepten de yazarkken cok sik donuyor ekran

kızlar sonucumu aldım 388,9 pozitiff 2gün sonra 2 kat artmasını bekliycez inşallahh hayırlı sonuçlara kavuşuruz,,,, rabbimmm tüm isteyenlere nasip etsinn,,,,,

hele şükürrr nurdancıımmm :71: tebrik ederimm :64: işim var bırakıp gidemedim vallaaa... ama değdi beklediğime kesinliklee..

[video=dailymotion;xe758u]http://www.dailymotion.com/video/xe758u_gal-shimron-belly-dancer_lifestyle[/video]

canım umutluyumdu diğimi diğer nicikin çook sevindim hayırlı olsun inşallah katlanır canım katlancak eminim bebeklerine kavuşacaksın isteyen herkese nasip etsin mevlam canım :emir_bebek:

mrb nurdancım... çok güzel bir haber verdin...... gözünaydın canım.... hayırlı olsun.... 2 gün sonra değerin katlayacaktır inşallah.................

hele şükürrr nurdancıımmm :71: Tebrik ederimm :64: Işim var bırakıp gidemedim vallaaa... Ama değdi beklediğime kesinliklee..

[video=dailymotion;xe758u]http://www.dailymotion.com/video/xe758u_gal-shimron-belly-dancer_lifestyle[/video]
sağol canımm yaaaaaa,,,
sizce nasıl değer çoğul gebelik falan olabilirmii,,,

Back