Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

eğer o kanda bir hromozomda bile translakasyon çıksa mutlaka oluşan embriyolar genetik teste gitmeli vede pgd değil ancak ngs buda büğük bir masraf
inşallah kariotipiniz temiz çıkar

İnşallah çıkmaz ama zaten kalite problemi yaşadığımız için eninde sonunda donasyon çıkar yol gibi gözüküyor. Hep kendime benzeyen bir kızım olsun isterdim ama Allah böyle nasip ettiyse isyan etmeden kabullenmek gerekiyor sanırım

İnşallah istediyin gibide olur

Tüp bebek transferlerinden sonra hiç bu değerlere baktır demedi kimse de ondan merak ettim.Standart progesteron ilaçları veriliyor hiç progesteron a baktır ona göre extra ilaç verelim demediler

kızlar az önce dr mustafa bahçecinin açıklamasını dinledim rahim içinde laktobocillüs bakterilerin çok olması embriyo tutunmasını kolaylaştırır
yani yararlı bakteriler
kızlar ginoflor kullanalım birde probiotik ağızdan alalım

murat beye yazdım acaba gynoflor fitil başlayımı ve kaç gün
haber alınca sizede yazıcam

Selam kızlar.. özellikle doğum yapan arkadaşlarıma bir sorum olucak. bu ikili tarama testini nasıl yaptırdınız? sonuçta bizim yaşımıza bakılarak yapılmamalı test?
Canım ben ne ikili tarama ne de başka bir test yaptırdım.bu testleri gereksiz buluyorum doktorum da öyle demişti.Allahima bin şükür kızımda hif bir sıkıntı yok masallah..

Bidaha bende progesterona baktırayim istiyorlarsa
Gynoflor u mustafa bahceci mi tavsiye etti canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…