Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Canım ben ne ikili tarama ne de başka bir test yaptırdım.bu testleri gereksiz buluyorum doktorum da öyle demişti.Allahima bin şükür kızımda hif bir sıkıntı yok masallah..
Benim de doktorum henüz bişey söylemedi zaten bu konuda. ben merak ettim sadece. çok teşekkür ederim canım cevabın için :)

Allah bugünüde sevindirsin seni canım
güzel sonucunu bekliyoruz
Zazacım kese 1 görüldü ama beta hcg degeri 12.ci gun 649 du.14.cu gun 1510 idi.ikiz die dusunuyordum hep.anlamadim.yuce rabbim nasil takdir ederse allahima şükürler olsun.insallah zazacim hergun dua ediorum tez zamanda seninde haberini insallah alacagiz.transferin nezaman

Zazacım kese 1 görüldü ama beta hcg degeri 12.ci gun 649 du.14.cu gun 1510 idi.ikiz die dusunuyordum hep.anlamadim.yuce rabbim nasil takdir ederse allahima şükürler olsun.insallah zazacim hergun dua ediorum tez zamanda seninde haberini insallah alacagiz.transferin nezaman

Hadi gözünüzaydın :) tek olsun bizim olsun

ayyy kurbanolur ben teyzesi ona
yüksek beta eğer ikiz değilse erkek muhtemelen

kızlar az önce dr mustafa bahçecinin açıklamasını dinledim rahim içinde laktobocillüs bakterilerin çok olması embriyo tutunmasını kolaylaştırır
yani yararlı bakteriler
kızlar ginoflor kullanalım birde probiotik ağızdan alalım
Canım internette dinlediysen link atabilir misin biz de dinleyelim

Gözünaydın canım hayırlısıyla kucağına al inşallah

Arkadaşlar kimse yok mu sizce nasıl sonuc
Merve hamile değilim transfer haftaya perşembe ınsallah. Ama araştırdım sen korkunca. İlla iki kat artmasına gerek yokmuş kese geç gelişebiliyormuş %60 kadar artsa yeterli yazıyor senin de son değer 207 ve %60 artmış hali 331 gibi bişi yapıyor 389 bunun üzerinde nerdeyse iki kata yakın tatlım. İnşallah tezim doğrudur ve sağlıkla ilerler gebeliğin. Dua ile kal.

X