Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

canım benim çok çok teşekkür ederim.. vallahi içimi çok rahatlattın.. çok çok sağol :) daha doktorum bişey demedi zaten de ben merak ettim o yüzden sordum ...
Ooo daha çok baslardasin zatenn daha mide bulantilari aşırı uykular 3 ay bitene kadar hiç bişi dusunemeyeceksin :) işin sakasi insalah çok bulantın olmaz, keyfini çıkar xfilo cum :anneadayı:

bu hafta 8. haftadayım canım.. şimdilik bir yaramazlık yok şükür. salı günü kalp atışlarını duyduk :) doktor canavar gibiler dedi :) inşallah sonuna kadar da böyle olurlar.. çok sağol zazacım :)
oh maşallah hep böyle olsunlar sağlıkla doğsunlar inşallah

vallah orda çalışanlarında olsa damlanın yumurtalarını isterdim -)))
Ya işte belli kişiler veriyorsa hepsi kardeş mi olcak:KK43: herkese ayrı donör diyo ama inşallah oyledir kafamda deli sorular:KK43: bide ben hiç bi tedavi görmedim erken menapoz olduğum için sizce istanbul bahçeci ye de bi gitmeli miyim çok doktora gittim gerçi hepsi donasyon dedi ama:KK43:

Ya işte belli kişiler veriyorsa hepsi kardeş mi olcak:KK43: herkese ayrı donör diyo ama inşallah oyledir kafamda deli sorular:KK43: bide ben hiç bi tedavi görmedim erken menapoz olduğum için sizce istanbul bahçeci ye de bi gitmeli miyim çok doktora gittim gerçi hepsi donasyon dedi ama:KK43:
Bence bu kadar derin düşünme. Sperm donasyonunda da sperm ler hep danimarkadan geliyo o bebeklerde hep kardes o zaman. Ama derine inersen çıkmazsin ..

Bu kadar inçe düşünme,kaygıların çok normal ama,fazla takılmamaya çalış,bi rahmine düşsün bak o zaman aklına geliyormu birşey..

canım eyer ona kalsa kıbrısta yaptıranların çoğunlukla hepsi kardeşli
aynı donör kaç merkeze yumurta satıyor
allah evlat versin artık kısmetinide yabancı bir yerden

Biraz önce Gynolife tan Murat hoca raporlarımı incelemiş ve geri dönüş yaptı. Ben sizin yernizde olsam protokol değiştirip tekrar kendi yumurtamla denerim dedi. Bu yaklaşımı bana ne kadar vicdanlı ve düzgün olduğunu kanıtladı. Eşimle birlikte konuşup karar vereceğiz. Sanırım keşke dememek için son bir kez kendi yumurtamla deneyeceğim. Çok zor kararlar çok zor süreçler. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Biraz önce Gynolife tan Murat hoca raporlarımı incelemiş ve geri dönüş yaptı. Ben sizin yernizde olsam protokol değiştirip tekrar kendi yumurtamla denerim dedi. Bu yaklaşımı bana ne kadar vicdanlı ve düzgün olduğunu kanıtladı. Eşimle birlikte konuşup karar vereceğiz. Sanırım keşke dememek için son bir kez kendi yumurtamla deneyeceğim. Çok zor kararlar çok zor süreçler. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amh ve fsh degeriniz kacti?

• Beğen
Reactions: cal
X