ben 38 yaşımdan başladım 4 sene kendi yumurtalarımla 11 tüp bebek denemem oldu ve 2 defa gebe kaldım kimyasal olduDonasyon yaptıran ve olumlu sonuç alan arkadaşlar acaba kendi yumurtalariyla hiç hamile kaldılar mi yoksa düşük yaşadıkları için mi donasyona karar verdiler? Ben hiç hamile kalamadim tüp bebek tedavilerine rağmen sorun yumurta kalitesizligi gözüküyor ama gerçek sebep o mu o da tam bilinmiyor o yüzden merak ettim donasyon olursa hamile kalabilir miyim acaba donasyonla hamile kalan arkadaşlar yardimci olursa sevinirim
Inşallah sen de tez zamanda bebeğine kavuşursun.Allah kimseyi bununla sinamasin.Bu sınavdan hepimiz mutlu sonla çıkarız insallahben 38 yaşımdan başladım 4 sene kendi yumurtalarımla 11 tüp bebek denemem oldu ve 2 defa gebe kaldım kimyasal oldu
sonra yumurta donasyonu tedavisine başladım 6 denemeden 2 defa kimyasal hamilelik yaşadım
yani bu benim kaderime düşenler
amin arkadaşım aminInşallah sen de tez zamanda bebeğine kavuşursun.Allah kimseyi bununla sinamasin.Bu sınavdan hepimiz mutlu sonla çıkarız insallah
Çok saolasın arkadasım sen de bayağı tedavi görmüssün rabbim emeklerimizin karşılığını verir insallah.Allah yardımcın olsun inşallah sonucun pozitif olsun canım Dualarımız bizi ayakta tutan Allah dualarımızı kabul etsin
bence bebeğime ne olursa olsun kıyamam dersen hiç ikili tarama testi işine girme zaten detaylı usg de her şey çıkıyor boş yere kendini de bebeği de strese sokma zaten bu ikili üçlü tarama testleri teşhis amaçlı değil sadece o kan değerlerine sahip kadınların yüzde kaçı sağlıklı ya da engelli doğum yapmış onu gösteriyor sadece yani kesinlikle teşhis değil bu konuda çok yaralı olduğum için cvp yazdım canımSelam kızlar.. özellikle doğum yapan arkadaşlarıma bir sorum olucak. bu ikili tarama testini nasıl yaptırdınız? sonuçta bizim yaşımıza bakılarak yapılmamalı test?
hesaplamalarda donörün yaşı baz alınıyor diye biliyorum.Selam kızlar.. özellikle doğum yapan arkadaşlarıma bir sorum olucak. bu ikili tarama testini nasıl yaptırdınız? sonuçta bizim yaşımıza bakılarak yapılmamalı test?
cevabın için çok teşekkür ederim canım. sadece ikili olabilir diye düşündüm diğerlerini ben de istemiyorum kesinlikle..bence bebeğime ne olursa olsun kıyamam dersen hiç ikili tarama testi işine girme zaten detaylı usg de her şey çıkıyor boş yere kendini de bebeği de strese sokma zaten bu ikili üçlü tarama testleri teşhis amaçlı değil sadece o kan değerlerine sahip kadınların yüzde kaçı sağlıklı ya da engelli doğum yapmış onu gösteriyor sadece yani kesinlikle teşhis değil bu konuda çok yaralı olduğum için cvp yazdım canım
canım gebelik nasıl gidiyorcevabın için çok teşekkür ederim canım. sadece ikili olabilir diye düşündüm diğerlerini ben de istemiyorum kesinlikle..
geraniy sende nasıl durumlarhesaplamalarda donörün yaşı baz alınıyor diye biliyorum.
bu hafta 8. haftadayım canım.. şimdilik bir yaramazlık yok şükür. salı günü kalp atışlarını duyduk :) doktor canavar gibiler dedi :) inşallah sonuna kadar da böyle olurlar.. çok sağol zazacım :)canım gebelik nasıl gidiyor
kaç ay oldunuz
X filo ikiz gebelik lerde 2 li 3 lu veya 4 lu testler hiç bir şey ifade etmiyor..Doğru sonuc vermiyor ...Doktorum benden hiç birini istemedi. 21. Haftada ayrintili ultrason istedi sadece ondada hemen hemen her şey çıkıyor...Sadece yüzde 25 oranında down sendromunu yakalayamiyorlarmis...Ama oda donor yaşları genç olduğu için 800 de 1 risk var ve çok düşük. Sadece nift vb kandan genetik test bakılabilir ama ondada yüzde 85 oranında doğruluk oluyormuş...doktorum onuda önermedi bize...Yani kisacasi 20 yada 21. Haftalarda ayrintili ultrason yeterli olacaktır. .Allah korusun onda bir şey çıkarsa ki hiiicccc sanmıyorum ozaman amniyo sentez oneriyorlar canım. ..Ama için rahat olsun sağlıkla deva eder inşallah...bu hafta 8. haftadayım canım.. şimdilik bir yaramazlık yok şükür. salı günü kalp atışlarını duyduk :) doktor canavar gibiler dedi :) inşallah sonuna kadar da böyle olurlar.. çok sağol zazacım :)
Hemen üzme kendini bazen tam tamına iki kat artmayabiliyorKızlar dün tekrar test yaptırdım değerim iki kat artmadı yarın tekrar yaptırcam dua edin benimle olsun bebeğiminşallah hepimiz anne olalım
Kızlar dün tekrar test yaptırdım değerim iki kat artmadı yarın tekrar yaptırcam dua edin benimle olsun bebeğiminşallah hepimiz anne olalım
canım benim çok çok teşekkür ederim.. vallahi içimi çok rahatlattın.. çok çok sağol :) daha doktorum bişey demedi zaten de ben merak ettim o yüzden sordum ...X filo ikiz gebelik lerde 2 li 3 lu veya 4 lu testler hiç bir şey ifade etmiyor..Doğru sonuc vermiyor ...Doktorum benden hiç birini istemedi. 21. Haftada ayrintili ultrason istedi sadece ondada hemen hemen her şey çıkıyor...Sadece yüzde 25 oranında down sendromunu yakalayamiyorlarmis...Ama oda donor yaşları genç olduğu için 800 de 1 risk var ve çok düşük. Sadece nift vb kandan genetik test bakılabilir ama ondada yüzde 85 oranında doğruluk oluyormuş...doktorum onuda önermedi bize...Yani kisacasi 20 yada 21. Haftalarda ayrintili ultrason yeterli olacaktır. .Allah korusun onda bir şey çıkarsa ki hiiicccc sanmıyorum ozaman amniyo sentez oneriyorlar canım. ..Ama için rahat olsun sağlıkla deva eder inşallah...
Maaşallah arkadaşım peki yumurta mı sperm miydi?biz neredeyse aynı zamanda 3 kişi gyno life transfer olduk: geraniy, xfilo, neo1903. çok şükür hepimiz hameliyiz.