siz başlamadan memnunsunuz hitten umarim sonuclariniz da iyi olsun. Neden tutmadi hesabi verilsin demedim ki ben. Negatif olan bazi hastalari direkt dr hit arayip surecin nasil ilerleyecegini acikliyor. Ama beni hemşirem bile aramadi ilk günlerde. İkilik yaratan tonlarca şey ve savsaklik. Ben tecrübelerime dayanarak ve yaşayarak harika hemsirelerin oldugunu da gördum tedaviyi anlatamayan hemsirenin olduğunu da. Doktorla 5 dk ilk gorusmede konusamayani da gördum negatif olunca drun ve hensirenin birlikte arayip teselli ettigini de. Yani bir tarafimdan atmiyorum yanlis anlayacak bir seyde yok herkes ne yasadigini biliyor. Yaşamayan bilmez!Bende hitte başlayacam Kıbrıs’ta yaşıyorum ama ilk transferimi Türkiye de oldum. Tuttu ama kaybettim 8. Hafta da. Sonra hitle görüşme sağladık kendisi çok başarılı bir doktor. Normalde eşimde sıkıntı var ama bende de varmış. Yumurta yapılıklıgım varmış. Ardından eşimle beni genetiğe yönlendirdi sonuclarımız çıktı ve benim kromozom sorunum var. Doktor çok güzel ilgileniyor. Evet çok konuşmuyor çünkü kısa ve net cevap veriyor. Hemşireleri de çok ilgili. Transfer için her ne kadar size basırı oranı yüksek deseler de az olan oranda sizi bulup tutmaya bilir. Bunun için doktoru suçlamak bence doğru değil. Mesela bana ilk transferde embriyo kalitesinden dolayı sans az ama rahmin çok iyi belki olur dediler. Oldu ama sağlıksızdı engelli olduğu için düştü. Bunda da çok büyük başarı oranı yok. Çünkü iki tarafta çok sağlıksızız. Tabi neler olur ancak zaman gösterir