Benim de doktorum henüz bişey söylemedi zaten bu konuda. ben merak ettim sadece. çok teşekkür ederim canım cevabın için :)Canım ben ne ikili tarama ne de başka bir test yaptırdım.bu testleri gereksiz buluyorum doktorum da öyle demişti.Allahima bin şükür kızımda hif bir sıkıntı yok masallah..
Mustafa bey söylemedi gynoflor fitil laktobacillüs bakteriyi içeriyorBidaha bende progesterona baktırayim istiyorlarsa
Gynoflor u mustafa bahceci mi tavsiye etti canim
Gerçekten ettim görür görmez. İnşallah görürsün minik kesecikleriDua edin canlarim kontrole geldim kese gorulmesi icin hem korku hem panik hem heyecan var canlarim nolur dua edin canlarim benim❤
Allah bugünüde sevindirsin seni canımDua edin canlarim kontrole geldim kese gorulmesi icin hem korku hem panik hem heyecan var canlarim nolur dua edin canlarim benim❤
Zazacım kese 1 görüldü ama beta hcg degeri 12.ci gun 649 du.14.cu gun 1510 idi.ikiz die dusunuyordum hep.anlamadim.yuce rabbim nasil takdir ederse allahima şükürler olsun.insallah zazacim hergun dua ediorum tez zamanda seninde haberini insallah alacagiz.transferin nezamanAllah bugünüde sevindirsin seni canım
güzel sonucunu bekliyoruz
Insallah canim bizde ikiz die dusunuoduk beta hcg yuksek oldugu icin ama tek kese goruldu ama ikide olabilir bir sonraki kontrolde daha net belli olur dedi doktorumGerçekten ettim görür görmez. İnşallah görürsün minik kesecikleri
Allah razi olsun canim insallah hepimizin kucagi hayirli saglikli evlatlarla dolsunInsallah canim bizde ikiz die dusunuoduk beta hcg yuksek oldugu icin ama tek kese goruldu ama ikide olabilir bir sonraki kontrolde daha net belli olur dedi doktorum
Zazacım kese 1 görüldü ama beta hcg degeri 12.ci gun 649 du.14.cu gun 1510 idi.ikiz die dusunuyordum hep.anlamadim.yuce rabbim nasil takdir ederse allahima şükürler olsun.insallah zazacim hergun dua ediorum tez zamanda seninde haberini insallah alacagiz.transferin nezaman
ayyy kurbanolur ben teyzesi onaZazacım kese 1 görüldü ama beta hcg degeri 12.ci gun 649 du.14.cu gun 1510 idi.ikiz die dusunuyordum hep.anlamadim.yuce rabbim nasil takdir ederse allahima şükürler olsun.insallah zazacim hergun dua ediorum tez zamanda seninde haberini insallah alacagiz.transferin nezaman
Güzel haberler alalım cnmDua edin canlarim kontrole geldim kese gorulmesi icin hem korku hem panik hem heyecan var canlarim nolur dua edin canlarim benim❤
Canım internette dinlediysen link atabilir misin biz de dinleyelimkızlar az önce dr mustafa bahçecinin açıklamasını dinledim rahim içinde laktobocillüs bakterilerin çok olması embriyo tutunmasını kolaylaştırır
yani yararlı bakteriler
kızlar ginoflor kullanalım birde probiotik ağızdan alalım
Gözünaydın canım hayırlısıyla kucağına al inşallahZazacım kese 1 görüldü ama beta hcg degeri 12.ci gun 649 du.14.cu gun 1510 idi.ikiz die dusunuyordum hep.anlamadim.yuce rabbim nasil takdir ederse allahima şükürler olsun.insallah zazacim hergun dua ediorum tez zamanda seninde haberini insallah alacagiz.transferin nezaman
İNSTEGRAMCanım internette dinlediysen link atabilir misin biz de dinleyelim
merve kan verdinmiGözünaydın canım hayırlısıyla kucağına al inşallah
Bende mrakbettim merve , iyi haberler bekliyoruz. .merve kan verdinmi
Verdim cnm sonucu şimdi aldım 389.27 iyi mi kötü mü bilemedmmerve kan verdinmi
Merve hamile değilim transfer haftaya perşembe ınsallah. Ama araştırdım sen korkunca. İlla iki kat artmasına gerek yokmuş kese geç gelişebiliyormuş %60 kadar artsa yeterli yazıyor senin de son değer 207 ve %60 artmış hali 331 gibi bişi yapıyor 389 bunun üzerinde nerdeyse iki kata yakın tatlım. İnşallah tezim doğrudur ve sağlıkla ilerler gebeliğin. Dua ile kal.Arkadaşlar kimse yok mu sizce nasıl sonuc
Verdim cnm sonucu şimdi aldım 389.27 iyi mi kötü mü bilemedm