Sağol canım Allah razı olsun inşallah bebeğim benimle olur senin de transfern hayırlısıyla gecsn inşallahMerve hamile değilim transfer haftaya perşembe ınsallah. Ama araştırdım sen korkunca. İlla iki kat artmasına gerek yokmuş kese geç gelişebiliyormuş %60 kadar artsa yeterli yazıyor senin de son değer 207 ve %60 artmış hali 331 gibi bişi yapıyor 389 bunun üzerinde nerdeyse iki kata yakın tatlım. İnşallah tezim doğrudur ve sağlıkla ilerler gebeliğin. Dua ile kal.
Sağolun gercekten her namazımda hepinize dua ediyorum inşallah hepimize versin Allah dediğin gbi iyi olur inşallahİnan benimde bugün hep aklımdaydın bence iyi 2 kata çok yakın
Bence iyi. yükseliyor. burda sana yazdığım olay var. 2 tane tutundu, ama 1 tanesinin gelişimi durdu, 1 devam. artık hiç verme kan, kendini strese sokma. 1 hafta sonra kese görmeye git.Verdim cnm sonucu şimdi aldım 389.27 iyi mi kötü mü bilemedm
İnşallah dediğin gibidir ya kese nezaman görülüyo pekiBence iyi. yükseliyor. burda sana yazdığım olay var. 2 tane tutundu, ama 1 tanesinin gelişimi durdu, 1 devam. artık hiç verme kan, kendini strese sokma. 1 hafta sonra kese görmeye git.
Amin canim benim amin insallah hepimiz kucagimiza hayirlisiyla alalim canimGözünaydın canım hayırlısıyla kucağına al inşallah
1 kese gorduk canim benim ama digerinde daha net olur dedi doktor hayirlisi canim insallahGüzel haberler alalım cnm
Amin canım benim dualarda birbirimizi unutmayalm inanın en büyük destek burası çünkü bu durum normal tüp bebeğe benzemiyor.Sağol canım Allah razı olsun inşallah bebeğim benimle olur senin de transfern hayırlısıyla gecsn inşallah
Canımınici zazammmm insallah kuzum.insallah en tez zamanda sende hamile kalip birlikte dogumumuzu yapip biraraya gelebiliriz insallah.benim yapacagim maddi manevi ne olursa yurekten diorum yanindayim canim benim.insanin birini sevmesi icin gormesi birlikte olmasi gerekmiyor ayni his duygulari yasayarakta dost olabiliosunayyy kurbanolur ben teyzesi ona
yüksek beta eğer ikiz değilse erkek muhtemelen
Cok tesekkurler canim hepimizin olsun insallahhhHadi gözünüzaydın :) tek olsun bizim olsun
1 hafta sonra görürsün.Bence iyi. yükseliyor. burda sana yazdığım olay var. 2 tane tutundu, ama 1 tanesinin gelişimi durdu, 1 devam. artık hiç verme kan, kendini strese sokma. 1 hafta sonra kese görmeye git.
Yoğurtta bulunan bi bakteri bu bolca yoğurt tüketmek de güzel olurkızlar az önce dr mustafa bahçecinin açıklamasını dinledim rahim içinde laktobocillüs bakterilerin çok olması embriyo tutunmasını kolaylaştırır
yani yararlı bakteriler
kızlar ginoflor kullanalım birde probiotik ağızdan alalım
Bende graniy gibi düşündüm merve. .2 Tütünü 1 e düştü. .o yüzden böyle tam katlama olmadı. .doktor ne dedi..İnşallah dediğin gibidir ya kese nezaman görülüyo peki
Doktor beklicez pazartesi tekrar yaptır dedi keseyi görene kadar yüreğimiz ağzımızda olcak dediBende graniy gibi düşündüm merve. .2 Tütünü 1 e düştü. .o yüzden böyle tam katlama olmadı. .doktor ne dedi..
Evet daha çok kefirdeYoğurtta bulunan bi bakteri bu bolca yoğurt tüketmek de güzel olur
Mervecim geraniye katılıyorum artık yorma kendini allaha tevekkül et ve 5-7 güne git ultrasonaİnşallah dediğin gibidir ya kese nezaman görülüyo peki
Bence bu iyi birsey nakilmasiTüp bebek transferlerinden sonra hiç bu değerlere baktır demedi kimse de ondan merak ettim.Standart progesteron ilaçları veriliyor hiç progesteron a baktır ona göre extra ilaç verelim demediler
İnşallah düzene girer ve sağlıkla keseye görürsün canım. ..Doktor beklicez pazartesi tekrar yaptır dedi keseyi görene kadar yüreğimiz ağzımızda olcak dedi
Canim merhaba sen bana beta hcg degerlerini gunlere gore yazar misinDoktor beklicez pazartesi tekrar yaptır dedi keseyi görene kadar yüreğimiz ağzımızda olcak dedi