Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Sağol canım Allah razı olsun inşallah bebeğim benimle olur senin de transfern hayırlısıyla gecsn inşallah

Verdim cnm sonucu şimdi aldım 389.27 iyi mi kötü mü bilemedm
Bence iyi. yükseliyor. burda sana yazdığım olay var. 2 tane tutundu, ama 1 tanesinin gelişimi durdu, 1 devam. artık hiç verme kan, kendini strese sokma. 1 hafta sonra kese görmeye git.

ayyy kurbanolur ben teyzesi ona
yüksek beta eğer ikiz değilse erkek muhtemelen
Canımınici zazammmm insallah kuzum.insallah en tez zamanda sende hamile kalip birlikte dogumumuzu yapip biraraya gelebiliriz insallah.benim yapacagim maddi manevi ne olursa yurekten diorum yanindayim canim benim.insanin birini sevmesi icin gormesi birlikte olmasi gerekmiyor ayni his duygulari yasayarakta dost olabiliosun

Bence iyi. yükseliyor. burda sana yazdığım olay var. 2 tane tutundu, ama 1 tanesinin gelişimi durdu, 1 devam. artık hiç verme kan, kendini strese sokma. 1 hafta sonra kese görmeye git.
1 hafta sonra görürsün.

Yoğurtta bulunan bi bakteri bu bolca yoğurt tüketmek de güzel olur

Estrofemi rahimden al dedi doktor dün koymuştum bugun tekrar farkettim dünkü erimemiş duruyor normal mi

Gynofloru arastiran soran var mi? Denemek istiyorum ama doktora sormadan da denenir mi acaba bie zarari olmasindan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…