Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

İnşallah ilk denemede hamile kalıb bebişine kavuşursun
Yumurta donasyonu 45 yaşa kadar şansı yüksek
45-50 arası sağlık problemi yoksa başarı oranı yine yüksekti
İnşallah ilk denemede hamile kalıb bebişine kavuşursun
Yumurta donasyonu 45 yaşa kadar şansı yüksek
45-50 arası sağlık problemi yoksa başarı oranı yine yüksekti
İnşallah zazacım Rabbim hepimizin bu uğraşlarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah sen neyaptın donmuş emrio varmı başka yeniden düşünüyormusun canım

İnşallah zazacım Rabbim hepimizin bu uğraşlarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah sen neyaptın donmuş emrio varmı başka yeniden düşünüyormusun canım
Ben bahçecide devam ediyorum
Söz vermişler beni anne edicekler-))

Canim kesinlikle batumda falan yaptırma.oralarin iyi olmadığını duydum.bu işte kıbrıs iyi.insallah muradını verir Allahim ilk denemende canim
İnşallah.amin canım. Bilgi için teşekkür ederim.batum u sildim aklımdan yorumlardan sonra. Azerbaycan veya ukrayna Kiev nasil.kibriz güzel tamam da çok oahali

Siz Ukrayna da mı denediniz. Dışarda bı merkez de bana bir sınırdan alınan yumurtaların tamamen bana aai ayrılacağını .eğer tutmazsa kalabalık da cüzi miktarda tekrar transfer edilecegini soylemislerdi

İnşallah.amin canım. Bilgi için teşekkür ederim.batum u sildim aklımdan yorumlardan sonra. Azerbaycan veya ukrayna Kiev nasil.kibriz güzel tamam da çok oahali
Oralar hakkında bilgim yok canim.ama senin icin araştırıp yazarim.yeterki muradımız hepimizin olsun

Reactions: cal
Günaydın arkadaşlar benim bugün 4. Günüm ama herhangi bi belirti yok Sizin nezaman baslamıstı belirtiler

Oralar hakkında bilgim yok canim.ama senin icin araştırıp yazarim.yeterki muradımız hepimizin olsun
Azerbaycan baküde yapan tanıdığım arkadaşım dr Ersadık bey onunlada konuştum telefonla şans dedi vede türkiyenin en iyi merkezinde deniyorsun dedi yani hem halil beyi hem bahçeci iyi klinikler
Ukraynada 9900 eu garantili paket cazib geliyor
Oraylada konuştum Emil beyle benim hemşehirlim
Garantili pakete her kesi almıyorlar ancak rahimden ve spermden rahat olunca alıyorlarmış
Ben bir çok evraklarımızı gönderdim watsaptan
Garantili pakete alırız dediler
Otel yemek içme her şey klinikten ve o pakete dahil bir tek uçak parası veriyorsunuz
Kızlar bahçeciyi ve ekibini çok sevdim onunçin orada devam ediyorum
Artık ilerde ne olucak bilemem
Zaten her şeyimi sizle paylaşıyorum
Baküye getmememin sebebide uçak feci pahalı haberiniz olsun
Birde zaten yapanda türk ve takıldığı testleri türkiyeye gönderiyor

Günaydın arkadaşlar benim bugün 4. Günüm ama herhangi bi belirti yok Sizin nezaman baslamıstı belirtiler
O günlerde bir belirti arama canım daha erken :) kasık batması dışında net bişi sayamam ben. Zaten her bünye farklı. Belirti Arayıpta strese girme

Çok tesekkurler canim benim dualarını bekliorum amin insallah yarin bir mujdede ben verebilirim rabbim hepimizin kucağını sağlıklı hayirli evlatlarla doldursun amin canim
İnşallah canım yarın bir güzel müjde senden bekliyoruz
Gul canım hiçmi test yapmadın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…