İnşallah ilk denemede hamile kalıb bebişine kavuşursun
Yumurta donasyonu 45 yaşa kadar şansı yüksek
45-50 arası sağlık problemi yoksa başarı oranı yine yüksekti
İnşallah zazacım Rabbim hepimizin bu uğraşlarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah sen neyaptın donmuş emrio varmı başka yeniden düşünüyormusun canımİnşallah ilk denemede hamile kalıb bebişine kavuşursun
Yumurta donasyonu 45 yaşa kadar şansı yüksek
45-50 arası sağlık problemi yoksa başarı oranı yine yüksekti
Ben bahçecide devam ediyorumİnşallah zazacım Rabbim hepimizin bu uğraşlarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah sen neyaptın donmuş emrio varmı başka yeniden düşünüyormusun canım
İnşallah canım Rabbim Gönlüne göre versinBen bahçecide devam ediyorum
Söz vermişler beni anne edicekler-))
İnşallah.amin canım. Bilgi için teşekkür ederim.batum u sildim aklımdan yorumlardan sonra. Azerbaycan veya ukrayna Kiev nasil.kibriz güzel tamam da çok oahaliCanim kesinlikle batumda falan yaptırma.oralarin iyi olmadığını duydum.bu işte kıbrıs iyi.insallah muradını verir Allahim ilk denemende canim
Siz Ukrayna da mı denediniz. Dışarda bı merkez de bana bir sınırdan alınan yumurtaların tamamen bana aai ayrılacağını .eğer tutmazsa kalabalık da cüzi miktarda tekrar transfer edilecegini soylemislerdikızlar size bir duyduğumu paylaşmak istedim
bir avrupa ülkesinde arkadaşımız tedaviye başlamış prof muayine etmiş rahim ince ama sorun değil demiş
ve yumurta sperm rahimi sorusuna kesinlikle kaliteli yumurta olunca altın embriyo oluşur ve ince rahimde bile tutunur
tedaviyi 8 bin eu yapıyorlarmış bir donör sırf size ait
bir donörden 10-15 yumurta alsak bile 2-3 altın embriyo oluyor
şimdi geçelim donasyonda şans işine ve ukraynada garantili pakete
bir donör yumurtaları 2 ve ya 3 yere bölünse altın embriyo kimlere denk gelicekse onlar piyango kazanıyor ve şanslılardan oluyor ama negativ alanlar artık şansız grupu ve altın embriyoyu kaçıranlar
her halde bende onlardanım-(
Oralar hakkında bilgim yok canim.ama senin icin araştırıp yazarim.yeterki muradımız hepimizin olsunİnşallah.amin canım. Bilgi için teşekkür ederim.batum u sildim aklımdan yorumlardan sonra. Azerbaycan veya ukrayna Kiev nasil.kibriz güzel tamam da çok oahali
Çok teswkkur ederim kaderarkadasimOralar hakkında bilgim yok canim.ama senin icin araştırıp yazarim.yeterki muradımız hepimizin olsun
Bence sen cok guzel bir anne olacaksin canimBen bahçecide devam ediyorum
Söz vermişler beni anne edicekler-))
Sağol canım,hepiniz için canı gönülden dua ediyorum ,inşallah Rabbim hepinize yaşatırCok sevindim canım darısı basımıza inşallah dua et biz de pozitifi görelim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Çok sağol canım,inşallah ,sende sağ Salim kucağına alırsınAllah sağlıkla devamını nasip etsin inşallah hayırlı olsun canım
Sağol csnım,inşallah,yok ben Hitte yaptımÇok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Senin gynolifeda olmuştu değil mi
İyi olacak inşallah merak etme,benim onca sancının stresin içinde oldu,seninkide olacak inanıyorumCanim benim pazartesi bhcg bakılacak.bilmiorum e2 ve progesteron icin sonuç iyi demişlerdi.ama bilmiorum ne olacak
Hemde çok güzel bi anne olacak Zazacım,bebişleri çok şanslı olacak,Kocaman yürekli bi anneleri varBence sen cok guzel bir anne olacaksin canim
Azerbaycan baküde yapan tanıdığım arkadaşım dr Ersadık bey onunlada konuştum telefonla şans dedi vede türkiyenin en iyi merkezinde deniyorsun dedi yani hem halil beyi hem bahçeci iyi kliniklerOralar hakkında bilgim yok canim.ama senin icin araştırıp yazarim.yeterki muradımız hepimizin olsun
Amin canım hepimiz inşallahÇok sağol canım,inşallah ,sende sağ Salim kucağına alırsın
O günlerde bir belirti arama canım daha erken :) kasık batması dışında net bişi sayamam ben. Zaten her bünye farklı. Belirti Arayıpta strese girmeGünaydın arkadaşlar benim bugün 4. Günüm ama herhangi bi belirti yok Sizin nezaman baslamıstı belirtiler
Umut çok çok tebrik ederim....Allah tamamına erdirsin canım. Bol Bebisin günler olsun :)Hemde çok güzel bi anne olacak Zazacım,bebişleri çok şanslı olacak,Kocaman yürekli bi anneleri var
Çok tesekkurler canim benim dualarını bekliorum amin insallah yarin bir mujdede ben verebilirim rabbim hepimizin kucağını sağlıklı hayirli evlatlarla doldursun amin canimİyi olacak inşallah merak etme,benim onca sancının stresin içinde oldu,seninkide olacak inanıyorum
İnşallah canım yarın bir güzel müjde senden bekliyoruzÇok tesekkurler canim benim dualarını bekliorum amin insallah yarin bir mujdede ben verebilirim rabbim hepimizin kucağını sağlıklı hayirli evlatlarla doldursun amin canim