- 28 Haziran 2017
- 522
- 556
- 39
güzel rahat gebelik etsin rabbimMrhblar güzel bayanlar ben kan testi sonucumu persembe günü aldım,sizlere yazmaya fırsat bulamadım,sonucum çok şükür Pozitiv,Rabbim inşallah isteyen herkese güzel güzel bebişler versin,hiçbirinizin emeğini ziyan etmesin,bana özelden ve burdan yardım eden öncelikle sevgili Zazaya ve bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim,Perşembe doktor terminimiz var lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Sağol csnım benim,Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin,herşey için çok teşekkür ederim güzel yürekli Kadın,dualarım seninle sizlerlegüzel rahat gebelik etsin rabbim
zamanı dolunca rahat doğum nasip etsin rabbim
uzun tatlı huzurlu ömür versin rabbim
bebişlerinin hayatı boyunca tüm mutlu günlerini görmeye nasip etsin rabbim
Gözün aydın canım rabbim kucagimiza almayı nasip etsin inşallahMrhblar güzel bayanlar ben kan testi sonucumu persembe günü aldım,sizlere yazmaya fırsat bulamadım,sonucum çok şükür Pozitiv,Rabbim inşallah isteyen herkese güzel güzel bebişler versin,hiçbirinizin emeğini ziyan etmesin,bana özelden ve burdan yardım eden öncelikle sevgili Zazaya ve bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim,Perşembe doktor terminimiz var lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Canim hayirli olsun.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSağol csnım benim,Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin,herşey için çok teşekkür ederim güzel yürekli Kadın,dualarım seninle sizlerle
Sağol canım,Rabbim herkese versinGözün aydın canım rabbim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun csnım,senin kaçıncı günün inşallah seninde güzel haberini alırızCanim hayirli olsun.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım erkenden üzme kendini kanda baktır
nerde yaptırdın
canım erkenden üzme kendini kanda baktır Gynolife
nerde yaptırdın
Mrhblar güzel bayanlar ben kan testi sonucumu persembe günü aldım,sizlere yazmaya fırsat bulamadım,sonucum çok şükür Pozitiv,Rabbim inşallah isteyen herkese güzel güzel bebişler versin,hiçbirinizin emeğini ziyan etmesin,bana özelden ve burdan yardım eden öncelikle sevgili Zazaya ve bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim,Perşembe doktor terminimiz var lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Canım zaten yumurta donasyonuna gidiyorsun ne yumurta rezervin nede hromozom durumun lazım deyilSlm kızlar pozitif alan anne adaylarını tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin gynolife hastanesinde tedavi gören arkadaşlar bnm gibi olupta yumurta rezervi kalmayan kalitesi düşük olan kromozonlarda bozuk ve 42 yaşında olupta yumurta donasyonu deneyipde tutan varmı bnde gynolife deniycem Dr orayı önerdi güvenilirmi hastane
Doğru söylüyorsun canım aslında bn anlatamadım bnm yaşımda gynolife hastanesinde yum donasyonunda hamile kalan varmı diycektim bnim eşim ikna olmuyordu çok inatcı çok zor ikna ettim eşim başka Dr sormuş bnm yaşımda olanlar yum donasyonda yüzde 40 kalma ihtimali varmış benim türkiyedeki kendi Dr hemşireside yüzde 70 diyo bn açıkcası hiç inanmıyorum allah nasip ederse bidaki adetimde başlıyorum ilk defa denicem transferi kurbandan sonraya denk getirmeye çalışcaz inşallahCanım zaten yumurta donasyonuna gidiyorsun ne yumurta rezervin nede hromozom durumun lazım deyil
önemli olan kaliteli yumurtadan kaliteli embriyo oluşması ve rahminin iyi olması
Sağol canım darısı başına inşallahGözün aydın canım
Cok sevindim canım darısı basımıza inşallah dua et biz de pozitifi görelim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinMrhblar güzel bayanlar ben kan testi sonucumu persembe günü aldım,sizlere yazmaya fırsat bulamadım,sonucum çok şükür Pozitiv,Rabbim inşallah isteyen herkese güzel güzel bebişler versin,hiçbirinizin emeğini ziyan etmesin,bana özelden ve burdan yardım eden öncelikle sevgili Zazaya ve bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim,Perşembe doktor terminimiz var lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Kesinlikle öyle. Maddi anlamda inanılmaz zor. Evet şuan gebeyim ama çocuk 4 yaşına geldiğinde borcu bitecek. Hepimiz aynı durumdayız canım. Umarım Allah kucaklarımızı boş bırakmaz. Daha önceki tüp denemelerimizde onca para ödeyip elimiz kucağımız boş kalmıştık bizde. Aynı yollardan aynı acılar ile sınanarak geçiyoruz bundan sonrası hepimiz için hayırlısı olsunÇok teşekkür ederim açıklamanın icint. TibbT terimler bilmem .burda arastiriyorum ama inan birkaç merkezle görüştüm .süslü kelimleer kullanıyorlar.inu farkettim. Tabi en yorucu ilan kkism bence maddiyat.bir tek kez deneyebilirim.ona da zaten üç yıl kredi ödeyerek. Keşke durumumuz elverse de devamı deneyebilirsiniz.ozaman yilacagimi sanmıyorum.. ben fiyat nedeniyle Batum veya o taraflara baya endekslebmistim ama görüyorum ki orda yaptıran yok.ukrayna da olabilirdi. Hakkımızda hayırlı olsun ama gerçekten çöpe atılacak bir tutar dedik maddi manevi yorucu bir surec
Allah sağlıkla devamını nasip etsin inşallah hayırlı olsun canımMrhblar güzel bayanlar ben kan testi sonucumu persembe günü aldım,sizlere yazmaya fırsat bulamadım,sonucum çok şükür Pozitiv,Rabbim inşallah isteyen herkese güzel güzel bebişler versin,hiçbirinizin emeğini ziyan etmesin,bana özelden ve burdan yardım eden öncelikle sevgili Zazaya ve bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim,Perşembe doktor terminimiz var lütfen dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah ilk denemede hamile kalıb bebişine kavuşursunDoğru söylüyorsun canım aslında bn anlatamadım bnm yaşımda gynolife hastanesinde yum donasyonunda hamile kalan varmı diycektim bnim eşim ikna olmuyordu çok inatcı çok zor ikna ettim eşim başka Dr sormuş bnm yaşımda olanlar yum donasyonda yüzde 40 kalma ihtimali varmış benim türkiyedeki kendi Dr hemşireside yüzde 70 diyo bn açıkcası hiç inanmıyorum allah nasip ederse bidaki adetimde başlıyorum ilk defa denicem transferi kurbandan sonraya denk getirmeye çalışcaz inşallah
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Senin gynolifeda olmuştu değil miMrhblar güzel bayanlar ben kan testi sonucumu persembe günü aldım,sizlere yazmaya fırsat bulamadım,sonucum çok şükür Pozitiv,Rabbim inşallah isteyen herkese güzel güzel bebişler versin,hiçbirinizin emeğini ziyan etmesin,bana özelden ve burdan yardım eden öncelikle sevgili Zazaya ve bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim,Perşembe doktor terminimiz var lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Canim benim pazartesi bhcg bakılacak.bilmiorum e2 ve progesteron icin sonuç iyi demişlerdi.ama bilmiorum ne olacakAllah razı olsun csnım,senin kaçıncı günün inşallah seninde güzel haberini alırız