Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Günaydın arkadaşlar benim bugün 4. Günüm ama herhangi bi belirti yok Sizin nezaman baslamıstı belirtiler
Canım bence hemen belirti arama bide herkeste ayni belirtiler olacak diye birşey yok,Benim 3.gün sol kasığımda şiddetli bi ağrı oldu ve miğde yanmam vardı,adet sancılarımda vardı csnım,bol şans diliyorum inşallah olacak

Umutcum tebrik ederim canım. Saglicakla ilerler insallah.
Sirada gulfem ve merve var. Hadi insallah

Peki paket fiyatı ne kadar.merkezin adı nedir. Açıkçası rahimde sorun olduğunu dusunmuyorum. Daha önce gebelik ve doumd yaaadim.suan yaşla ilgili yumurta yok.esinde de sorun yok

İnşallah canım yarın bir güzel müjde senden bekliyoruz
Gul canım hiçmi test yapmadın?
Zazacım inan baskı korku heyecandan yaptiramadım.birde öğretmen olduğum icin sınav yoğunluğu cok fazlaydı onunla oyalanip biraz düşünmeyin istedim ama ne olacak soruları beni tedirgin etti.aynisini 5.gun e2 ve progesteron icin kan verdiğimde yaşadım canim benim.cok korkuyorum.geride diyorum 3 taneden 1 tanesi tutmuştur insallah diyorum ama korkuyorum

Düşünmeyim yazacaktim canim

Sen nediyorsun zazacım ne olacak ne hissediyorsun canim.seni sanki yıllardır taniyorda hislerine okadar çok guveniyorumki

Merhaba ben inşallah başlıyacam bu hafta İstanbul’da takip Gynolife da transfer olacak

Sen nediyorsun zazacım ne olacak ne hissediyorsun canim.seni sanki yıllardır taniyorda hislerine okadar çok guveniyorumki
Ben çok inanıyorum senin hamile olduğuna
Şuan bir arkadaşım test yaptı oda hamile
Oda halil beyde yaptırdı
Halil bey yeni embriyolog almış ismini bilmiyorum tıruncu saçlı kadın
Şuan iki tanıdığım arkadaşlar hamile
Srnde üçüncü olucaksın inşallah

ŞUan sen yazdıklarını okurken yemin ederim içime doğan şey senin de iki oğlun olacağı :)

merhaba zazacım bizde halil beyde sperm donasyonu için başlıcaz varmı tanıdıgın orda sperm donasyonu sonrası pozitif sonuç alan

Reactions: cal
Insallah zazammmm benimkindede o embiriyolog vardi o anlattı canim embriyolari

Mide bulantısı 4 aydan sonra geçmişti benim..umarım o kadar sürmez senin..ben yiyim toparladım kendimi..ameliyat olmak için doktor buldum laporoskopide iyiymiş..haftaya randevum var..umarım bir an önce olur iyleşirim..sonra dondurulmuşları deneyeceğiz..ilk deneyecek ve transfer olup sonuç bekleyenleri negatif etkilemek istemediğim için sessiz takip ediyorum çoğunlukla..umarım transfer sürecine girerim bi an önce de yazmaya başlarım..sevgiler kendine ve kızlara iyi bak:)

İsmi Zerrin zazacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…