- 28 Haziran 2017
- 522
- 556
- 39
Bugün test günün değilmi canımInsallah zazammmm benimkindede o embiriyolog vardi o anlattı canim embriyolari
Simdiden acil sifalar cnm ...Mide bulantısı 4 aydan sonra geçmişti benim..umarım o kadar sürmez senin..ben yiyim toparladım kendimi..ameliyat olmak için doktor buldum laporoskopide iyiymiş..haftaya randevum var..umarım bir an önce olur iyleşirim..sonra dondurulmuşları deneyeceğiz..ilk deneyecek ve transfer olup sonuç bekleyenleri negatif etkilemek istemediğim için sessiz takip ediyorum çoğunlukla..umarım transfer sürecine girerim bi an önce de yazmaya başlarım..sevgiler kendine ve kızlara iyi bak:)
Evet canim benim test günüm daha gidemedimBugün test günün değilmi canım
Hadi git biran önce yap ben burda heyecanlandımEvet canim benim test günüm daha gidemedim
dilinden bal damlıyor canım kardeşimŞUan sen yazdıklarını okurken yemin ederim içime doğan şey senin de iki oğlun olacağı :)
Amin canım hepimiz sağlıkla hamile kalalım, sağlıkla gebeliğimizi geçirelim ve sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım. Hepimiz için aynı şeyi yürekten diliyorumdilinden bal damlıyor canım kardeşim
allah gerçek etsin söylediklerini
allah senide rahat şekilde yavruna kavuştursun
Zazammmm doktora gidiorum simdi.cok minik minik kanama gibi kucuk lekeleme oldu bugun bi saat once.sence kotumu iyimi kuzum cok panikledimInsallah zazammmm benimkindede o embiriyolog vardi o anlattı canim embriyolari
Acilllll cvpZazammmm doktora gidiorum simdi.cok minik minik kanama gibi kucuk lekeleme oldu bugun bi saat once.sence kotumu iyimi kuzum cok panikledim
Kan verdim canlarim bekliorum 1.5 saate çıkarmış.bugun cok minik noktadan biraz büyük kanama gibi leke gibi bi kanama.doktora soyledim sonuca bakalim iğneyle hemen durdururuz dedi canlarim sizce nedirHadi git biran önce yap ben burda heyecanlandım
Zazacim bende yazicam yazicam anca...yeni tedavin hayırlı olsun...Bahçeci verdiği sözü tutsun artık. ..Bu sefer bebeklerine kavusursun inşallah canim. ..dilinden bal damlıyor canım kardeşim
allah gerçek etsin söylediklerini
allah senide rahat şekilde yavruna kavuştursun
yerleşme lekelenmesi bence..herkeete oluyor lütfen sakin kal..bence pozitif ve herşey yolunda..güzel haberini bekliyoruz..Kan verdim canlarim bekliorum 1.5 saate çıkarmış.bugun cok minik noktadan biraz büyük kanama gibi leke gibi bi kanama.doktora soyledim sonuca bakalim iğneyle hemen durdururuz dedi canlarim sizce nedir
Insallah canim benim insallahhh❤yerleşme lekelenmesi bence..herkeete oluyor lütfen sakin kal..bence pozitif ve herşey yolunda..güzel haberini bekliyoruz..
bir saat sonra rahatlayacaksın..kasma kendini bebek üzümesin karnında...annelik böyle işte..hep gerginlik hep bir endişe hep bir kalp çarpıntısı.şimdiden başlıyor...iyi olacak herşey gör bak..:)Insallah canim benim insallahhh❤
Çok sevindim canım insallah bu sefer olur.Ben bahçecide devam ediyorum
Söz vermişler beni anne edicekler-))
Zazam canlarimmmmmmm 649 cıktı bhcg inanılmaz mutluyum iyiki varsiniz❤❤❤❤❤❤❤❤şuan ikiz yada 1 bilemiyorumbir saat sonra rahatlayacaksın..kasma kendini bebek üzümesin karnında...annelik böyle işte..hep gerginlik hep bir endişe hep bir kalp çarpıntısı.şimdiden başlıyor...iyi olacak herşey gör bak..:)
Canım hayırlı olsun.. çok sevindim. :) Allah sonuna kadar sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşallah..Sağol canım darısı başına inşallah
hayırlı olsun.. kaçıncı gün yaptınız testi?Zazam canlarimmmmmmm 649 cıktı bhcg inanılmaz mutluyum iyiki varsiniz❤❤❤❤❤❤❤❤şuan ikiz yada 1 bilemiyorum
Ayy maşallah maşallah çok sevindim tebrik ederim canım değerinde çok güzelZazam canlarimmmmmmm 649 cıktı bhcg inanılmaz mutluyum iyiki varsiniz❤❤❤❤❤❤❤❤şuan ikiz yada 1 bilemiyorum
Sağol canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese versinCanım hayırlı olsun.. çok sevindim. :) Allah sonuna kadar sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşallah..