Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Simdiden acil sifalar cnm ...
Hersey guzel olucak diyelim:)
Insallah 4 aya kalmadan gecer benimde bulantim.
Ara ara okuyabiliyorum ...İşten gelince uyku modundayım direk.Sanki sürekli anestezi var vucudumda :))

dilinden bal damlıyor canım kardeşim
allah gerçek etsin söylediklerini
allah senide rahat şekilde yavruna kavuştursun
Zazacim bende yazicam yazicam anca...yeni tedavin hayırlı olsun...Bahçeci verdiği sözü tutsun artık. ..Bu sefer bebeklerine kavusursun inşallah canim. ..

Kan verdim canlarim bekliorum 1.5 saate çıkarmış.bugun cok minik noktadan biraz büyük kanama gibi leke gibi bi kanama.doktora soyledim sonuca bakalim iğneyle hemen durdururuz dedi canlarim sizce nedir
yerleşme lekelenmesi bence..herkeete oluyor lütfen sakin kal..bence pozitif ve herşey yolunda..güzel haberini bekliyoruz..

bir saat sonra rahatlayacaksın..kasma kendini bebek üzümesin karnında...annelik böyle işte..hep gerginlik hep bir endişe hep bir kalp çarpıntısı.şimdiden başlıyor...iyi olacak herşey gör bak..:)
Zazam canlarimmmmmmm 649 cıktı bhcg inanılmaz mutluyum iyiki varsiniz❤❤❤❤❤❤❤❤şuan ikiz yada 1 bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…