Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Herkesin tecrübesi farklıdır tabi. Mutlaka olumlu sonuç alan da vardır. Bu benim sadece şahsi görüşüm ben Batum’a tatile bile gitmeye çekinirim.
Artemissi sizin düşünceniz nedir.siz nerde yaptırdıniz. Diğer arkadaş nerde yaptırdıniz ve neden memnun kalmadiniz.

Bu değerler iyi olduğu için ektra iğne progesteron iğnesine geçmenize gerek yok.Sonuçları düşük ya da yüksek ne kadar etkiler bilemiyorum.Hemşirenin söylediğine göre çok düşük olanlarda da hamilelik oluyor buna takılmayın demişti.Bilemiyorum

Hangi merkez acaba. Doganbey Birben diye bir doktora var Rize'de.batumda yapiyo tüpü. Ne bilim valla bana cazio gekdi

Hangi merkez acaba. Doganbey Birben diye bir doktora var Rize'de.batumda yapiyo tüpü. Ne bilim valla bana cazio gekdi
Evet onda yaptirdim batumi İvf hic memnun kalmadim dogru durus ne bilgi verdi transfer gunu rahim kalinligina bile bakmadi ben isyanbulda kendim takibini yaptim adetin 12.gunu trasfer yapti 12.gun persembeye geliyordu hafta sonu olsun diye israr ettim klinikte degilmis hafta sonu diye yapmadi bana gore erkendi. Burayi dusunenler paranizi cope atmayin derim

Reactions: cal

Yumurta takviyesi sayesinde, hala bir miktar yumurta üretimi olan, fakat başarı seviyesi çok düşük olan anne adaylarına, yüksek başarı oranlarıyla anne olma şansını sunabiliyoruz. tandem yani yumurta takviyesi, kendi yumurtaları ile donor yumurtalarını birlikte, karma yumurta olarak kullandığımız işlemimize diyoruz.
Diye okudum ama insan acaba yalan mi diye dusunuyo

Artemissi sizin düşünceniz nedir.siz nerde yaptırdıniz. Diğer arkadaş nerde yaptırdıniz ve neden memnun kalmadiniz.
Benim görüşüm öncelikle takibinizi Türkiye’deki bir doktor yapmalı. Bulunduğunuz il neresi ise oradaki bu işi yapan doktorun sizi donasyona hazırlaması çok çok mühim. Çünkü Kıbrıs işin bu kısmı ile malesef mesafeden dolayı yeterince bence ilgilenemiyor. İkincisi kesinlikle bilinçli olmanızdır bol bol tecrübe eden başkalarından da fikir almanız gerek. Bunun da sebebi malesef doktorlar bize bakarken gözlerinde dolar Euro ifalerinin belirmesi. Gerekli olan herşeyin yapılması için baskı yapılmalı gereksiz olan herşey için itiraz edilmeli kimse babamızın oğlu değil. Üçüncüsü Herşeyin yapıldığından emin olmalı yapılmayanlar için doktorunuzla konuşmalısınız. Bu kısımlarda doktorlar ya da Ivf hemşireleri sizi pek sevmez, doktorculuk oynuyorsunuz gibi ithamlar ile karşılaşabilirsiniz, herşeye kulak tıkayıp emin olduğunuz yoldan ilerlemelisiniz. Dördüncüsü gerekirse sosyal medya veya telefon üzerinden başka doktorlar ile görüşün, probleminizi ve size yapılması gerekenler hakkında o doktorun ne düşündüğünü sorun. Bu kısımda da biraz tıbbi terim kullanmanız, olaya hakim olduğunuzu doktora belli etmeniz yeterli. Emin olun 20 kadar prof veya operatör doktor ile saatlwrce yazıştım konuştum. Böylelikle de doktorunuzun izlediği yol hakkında fikriniz netleşir. Ben gynolife isimli merkezde yaptım doktorum Murat önal idi. Ben kendisini çok severim. İletişim olarak frekansımız çok tuttu ve işini temiz ve detaylı yaptığına inanıyorum. Son olarak da söylemem gereken şey olumsuz sonuçlarda yılmamak gerekir Evet yıkılabilirsiniz özellikle maddi konularda çok üzülüyorum olumsuz sonuçlara. Ben donasyon değil ama tüp bebek denememde olumsuz sonuç alınca hediyesini alıp doktoruma emekleri için teşekkür etmeye gitmiştim. Çünkü elinden ne geliyorsa yaptığını gördüm ve buna inanıyorum. Biraz uzun oldu kusura bakma :)

Bu her merkezde yapılan bir işlem. Ama benim gibi yumurta kaliteniz genetik olarak sağlıksız ise yapılmaz.

Çok teşekkür ederim açıklamanın icint. TibbT terimler bilmem .burda arastiriyorum ama inan birkaç merkezle görüştüm .süslü kelimleer kullanıyorlar.inu farkettim. Tabi en yorucu ilan kkism bence maddiyat.bir tek kez deneyebilirim.ona da zaten üç yıl kredi ödeyerek. Keşke durumumuz elverse de devamı deneyebilirsiniz.ozaman yilacagimi sanmıyorum.. ben fiyat nedeniyle Batum veya o taraflara baya endekslebmistim ama görüyorum ki orda yaptıran yok.ukrayna da olabilirdi. Hakkımızda hayırlı olsun ama gerçekten çöpe atılacak bir tutar dedik maddi manevi yorucu bir surec

Batumda ukraynada ne kadarmış ki çok mu fark var arasında

Canim kesinlikle batumda falan yaptırma.oralarin iyi olmadığını duydum.bu işte kıbrıs iyi.insallah muradını verir Allahim ilk denemende canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…