- 28 Haziran 2017
- 522
- 556
- 39
Sağol canım çok teşekkür ederim,inşallah sende sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebişiniUmut çok çok tebrik ederim....Allah tamamına erdirsin canım. Bol Bebisin günler olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım çok teşekkür ederim,inşallah sende sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebişiniUmut çok çok tebrik ederim....Allah tamamına erdirsin canım. Bol Bebisin günler olsun :)
Vereceksin inşallah canım Rabbim büyükÇok tesekkurler canim benim dualarını bekliorum amin insallah yarin bir mujdede ben verebilirim rabbim hepimizin kucağını sağlıklı hayirli evlatlarla doldursun amin canim
Canım bence hemen belirti arama bide herkeste ayni belirtiler olacak diye birşey yok,Benim 3.gün sol kasığımda şiddetli bi ağrı oldu ve miğde yanmam vardı,adet sancılarımda vardı csnım,bol şans diliyorum inşallah olacakGünaydın arkadaşlar benim bugün 4. Günüm ama herhangi bi belirti yok Sizin nezaman baslamıstı belirtiler
Sağol canım benim inşallahUmutcum tebrik ederim canım. Saglicakla ilerler insallah.
Sirada gulfem ve merve var. Hadi insallah
Peki paket fiyatı ne kadar.merkezin adı nedir. Açıkçası rahimde sorun olduğunu dusunmuyorum. Daha önce gebelik ve doumd yaaadim.suan yaşla ilgili yumurta yok.esinde de sorun yokAzerbaycan baküde yapan tanıdığım arkadaşım dr Ersadık bey onunlada konuştum telefonla şans dedi vede türkiyenin en iyi merkezinde deniyorsun dedi yani hem halil beyi hem bahçeci iyi klinikler
Ukraynada 9900 eu garantili paket cazib geliyor
Oraylada konuştum Emil beyle benim hemşehirlim
Garantili pakete her kesi almıyorlar ancak rahimden ve spermden rahat olunca alıyorlarmış
Ben bir çok evraklarımızı gönderdim watsaptan
Garantili pakete alırız dediler
Otel yemek içme her şey klinikten ve o pakete dahil bir tek uçak parası veriyorsunuz
Kızlar bahçeciyi ve ekibini çok sevdim onunçin orada devam ediyorum
Artık ilerde ne olucak bilemem
Zaten her şeyimi sizle paylaşıyorum
Baküye getmememin sebebide uçak feci pahalı haberiniz olsun
Birde zaten yapanda türk ve takıldığı testleri türkiyeye gönderiyor
Zazacım inan baskı korku heyecandan yaptiramadım.birde öğretmen olduğum icin sınav yoğunluğu cok fazlaydı onunla oyalanip biraz düşünmeyin istedim ama ne olacak soruları beni tedirgin etti.aynisini 5.gun e2 ve progesteron icin kan verdiğimde yaşadım canim benim.cok korkuyorum.geride diyorum 3 taneden 1 tanesi tutmuştur insallah diyorum ama korkuyorumİnşallah canım yarın bir güzel müjde senden bekliyoruz
Gul canım hiçmi test yapmadın?
Düşünmeyim yazacaktim canimZazacım inan baskı korku heyecandan yaptiramadım.birde öğretmen olduğum icin sınav yoğunluğu cok fazlaydı onunla oyalanip biraz düşünmeyin istedim ama ne olacak soruları beni tedirgin etti.aynisini 5.gun e2 ve progesteron icin kan verdiğimde yaşadım canim benim.cok korkuyorum.geride diyorum 3 taneden 1 tanesi tutmuştur insallah diyorum ama korkuyorum
Çok sevindim maşallah. Annelerine sım sıkı tutunsunlar.Sağol canım benim inşallah
Sağol canım,inşallah dualarınızı eksik etmeyinÇok sevindim maşallah. Annelerine sım sıkı tutunsunlar.
Sen nediyorsun zazacım ne olacak ne hissediyorsun canim.seni sanki yıllardır taniyorda hislerine okadar çok guveniyorumkiZazacım inan baskı korku heyecandan yaptiramadım.birde öğretmen olduğum icin sınav yoğunluğu cok fazlaydı onunla oyalanip biraz düşünmeyin istedim ama ne olacak soruları beni tedirgin etti.aynisini 5.gun e2 ve progesteron icin kan verdiğimde yaşadım canim benim.cok korkuyorum.geride diyorum 3 taneden 1 tanesi tutmuştur insallah diyorum ama korkuyorum
Merhaba ben inşallah başlıyacam bu hafta İstanbul’da takip Gynolife da transfer olacakSlm kızlar pozitif alan anne adaylarını tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin gynolife hastanesinde tedavi gören arkadaşlar bnm gibi olupta yumurta rezervi kalmayan kalitesi düşük olan kromozonlarda bozuk ve 42 yaşında olupta yumurta donasyonu deneyipde tutan varmı bnde gynolife deniycem Dr orayı önerdi güvenilirmi hastane
Ben çok inanıyorum senin hamile olduğunaSen nediyorsun zazacım ne olacak ne hissediyorsun canim.seni sanki yıllardır taniyorda hislerine okadar çok guveniyorumki
ŞUan sen yazdıklarını okurken yemin ederim içime doğan şey senin de iki oğlun olacağı :)Ben çok inanıyorum senin hamile olduğuna
Şuan bir arkadaşım test yaptı oda hamile
Oda halil beyde yaptırdı
Halil bey yeni embriyolog almış ismini bilmiyorum tıruncu saçlı kadın
Şuan iki tanıdığım arkadaşlar hamile
Srnde üçüncü olucaksın inşallah
merhaba zazacım bizde halil beyde sperm donasyonu için başlıcaz varmı tanıdıgın orda sperm donasyonu sonrası pozitif sonuç alanBen çok inanıyorum senin hamile olduğuna
Oda halil beyde yaptırdı
Insallah zazammmm benimkindede o embiriyolog vardi o anlattı canim embriyolariBen çok inanıyorum senin hamile olduğuna
Oda halil beyde yaptırdı
Canım mide bulantım ve halsizliğim devam ediyor.Değişik bir süreç.Cinsiyet belli olmadı ama iyiler diyiyim :) Sen nasılsın cnm?Canım sen nasılsın nasıl kızlar :)
Mide bulantısı 4 aydan sonra geçmişti benim..umarım o kadar sürmez senin..ben yiyim toparladım kendimi..ameliyat olmak için doktor buldum laporoskopide iyiymiş..haftaya randevum var..umarım bir an önce olur iyleşirim..sonra dondurulmuşları deneyeceğiz..ilk deneyecek ve transfer olup sonuç bekleyenleri negatif etkilemek istemediğim için sessiz takip ediyorum çoğunlukla..umarım transfer sürecine girerim bi an önce de yazmaya başlarım..sevgiler kendine ve kızlara iyi bak:)Canım mide bulantım ve halsizliğim devam ediyor.Değişik bir süreç.Cinsiyet belli olmadı ama iyiler diyiyim :) Sen nasılsın cnm?
Pozitif sonuç alan tüm arkadaşklarımı tebrik ederim.Çok sık giremiyorum :/
İsmi Zerrin zazacımBen çok inanıyorum senin hamile olduğuna
Oda halil beyde yaptırdı
İnşallah Rabbim bu güzel yürekli kadına sağlıklı bebişler ver ,dualarım hep ZazacımlaŞUan sen yazdıklarını okurken yemin ederim içime doğan şey senin de iki oğlun olacağı :)