Sen de sağol canım, burda hepimizin evladı aslında bir diğerimizin de evladı oluyor :) Allah herkesin yardımcısı olsun inşallahgünaydınlar.
artemissi, mavisufi, zaza(kaç kere yazsamda seni az olur)sizleri unuttuğumu sanmayın. siz hep yanımızda oldunuz. tecrübelerinizi paylaşmaya hep hazır oldunuz. Allah sizdende binlerce kez razı olsun. İnşallah günü geldiğinde bebeklerinizi sapasağlam kucağınıza almaya nasip etsin.
Amin....Seninde Bebisin sağlıkla gelsin de her zaman yanındayız graniy cim...günaydınlar.
artemissi, mavisufi, zaza(kaç kere yazsamda seni az olur)sizleri unuttuğumu sanmayın. siz hep yanımızda oldunuz. tecrübelerinizi paylaşmaya hep hazır oldunuz. Allah sizdende binlerce kez razı olsun. İnşallah günü geldiğinde bebeklerinizi sapasağlam kucağınıza almaya nasip etsin.
ikiz kuzuların hayırlı olsunBunlarla ilgi test yapmamı istemediler canım hiç
Şansın bol olsun,Rabbim yardımcın olsun inşallahHamile olan güZel haberler alan arkadaşlar tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim de yarın transferim olcak Allah izin verirse hepinizden dua bekliyorum Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın inşallah
canım nerede deniyorsun Allahım nasip etsin inşaallahHamile olan güZel haberler alan arkadaşlar tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim de yarın transferim olcak Allah izin verirse hepinizden dua bekliyorum Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın inşallah
Cnm merkez hakkında bilgi verir misin lütfen bende temmuz 10 oradayımÇok sağol. Yumurta donasyonu. Gyno life.
Merhaba gynolife ,bahçeci ve hit üzerinden seçim yapsak hangisini önerirsiniz tıkandık kaldık vallah kime gidebiliriz.Cnm merkez hakkında bilgi verir misin lütfen bende temmuz 10 oradayım
sperm don içinMerhaba gynolife ,bahçeci ve hit üzerinden seçim yapsak hangisini önerirsiniz tıkandık kaldık vallah kime gidebiliriz.
3 merkez de iyi ama hit te sil baştan deneyecek olursan kesinlikle tavsiye etmemMerhaba gynolife ,bahçeci ve hit üzerinden seçim yapsak hangisini önerirsiniz tıkandık kaldık vallah kime gidebiliriz.
Hepsiyle görüş istersen hangisi içine sinerse orda yap,ben hitte yaptım,ama burda Bahçecinin çok iyi olduğunu duydumMerhaba gynolife ,bahçeci ve hit üzerinden seçim yapsak hangisini önerirsiniz tıkandık kaldık vallah kime gidebiliriz.
canım tüm kalbimle dilerim budefa anne ol artıkTekrar bahcecide yaptırıyorum ilk denemem negatif olmustu biliyosunuz.inşallah hepimize nasip etsin
Amin inşallah canımcanım tüm kalbimle dilerim budefa anne ol artık
Merhaba bende bahçeci ye gitmeyi düşünüyorum siz nerede yaptirdinizHamile olan güZel haberler alan arkadaşlar tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim de yarın transferim olcak Allah izin verirse hepinizden dua bekliyorum Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın inşallah
Kusura bakmayın yeni gördüm bahçeci de yaptirmissiniz inşallah tutar :)Merhaba bende bahçeci ye gitmeyi düşünüyorum siz nerede yaptirdiniz
AMİN. Giden pozitif sonuçlarla dönsün inşallah.Geraniy ve xfilo maaşallah arkadaşlarım gözünüz aydın olsun inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız. Burdaki tüm arkadaşların bir an önce yüzü gülsün inşallah hepimiz böyle güzel haberler paylaşırız. Amin.
Sağol canım. transferin hayırlı ve uğurlu olsun. 12 gün sonra "HAMİLEYİM" diyen çığlıklarını duyalım burda.Hamile olan güZel haberler alan arkadaşlar tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim de yarın transferim olcak Allah izin verirse hepinizden dua bekliyorum Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın inşallah