İnşallah canım benim.. Hepimizinki sağlıkla büyüsün.. Çok çok teşekkür ederim :)Sanada hayırlı olsun canım. Çok sevindim. İkizler geliyor demekki. MAŞALLAH. Sağlıkla büyüsünler Allah’ın izniyle.
Çok çok teşekkür ederim.. İnşallah :)Tebrikler, ne güzel minikler 2 tane:)) Sağlıkla güzel güzel büyüsünler annelerinde, allah tamamına erdirsin...
Canım zazam çok teşekkür ederim . İnşallah .. Allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin İNŞALLAHHH..Dedimya sana oleeeeyy maşallah
Allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Gerçekten çok zor doğru karar vermek. Sen bu karanlık yolda ışık tuttun, yol gösterdin, güç verdin. Allah senden binlerce kez razı olsun. Artık sıra sende canım. Anlaştığımız gibi git al gel bebeğini Allah’ın izniyle. Bizde sana dua edecez.Canım benim ne güzel ne içten yazmışsın , hayatımda duyduğum en güzel sıfatlardan biri oldu "koruyucu melek " olmak inan gözyaşlarımı tutamadım.
Herzaman dualarımla korumaya çalışacağım kuzunu , hayırlısıyla bi doğsun onun resmini yolla bana ozaman çokkkk mutlu olucam o gül yüzü görünce.
Klinik karar aşamandaki stresini.üzüntünü hatırladım da.
vardır bi hayır arkadaşım demiştim.Şükürler olsun ki o hayır bedeninde can buldu.
Rabbim nazarlardan korusun : )
Canım çok tebrik ediyorum....darısı hepimizin başına inşallah...yaşın kaç acaba...ne donasyonu ve nerede yaptırdım cnm...Çok sağolun. Darısı tez vakitte tüm isteyenlerin başına. İnanın çok heyecanlandım tansiyonum 130-90 fırladı. 19 yıllık özlem. İnşallah inşallah inşallah ve maşallah maşallah maşallah diyorum. Başka birşey demiyorum
Çok mutluyum çok!
Var cnm sarışın bi hanımMaral diye hemsire yok ki
Canım benim allah sendende razı olsun.Gerçekten çok zor doğru karar vermek. Sen bu karanlık yolda ışık tuttun, yol gösterdin, güç verdin. Allah senden binlerce kez razı olsun. Artık sıra sende canım. Anlaştığımız gibi git al gel bebeğini Allah’ın izniyle. Bizde sana dua edecez.
Çok sağol. Yumurta donasyonu. Gyno life.Canım çok tebrik ediyorum....darısı hepimizin başına inşallah...yaşın kaç acaba...ne donasyonu ve nerede yaptırdım cnm...
morkanatlarim,arkadasim önümüzdeki günlerde insallah Allah nasip ederse senin de güzel haberlerini burdan okuyacagizCanım benim allah sendende razı olsun.
inşallah dediğin gibi vakti geldiğinde gidip alırım bebeğimi : )
inşallah arkadaşım çok teşekkür ederim
Çok sevindim gözün aydın.allahim kucağına almayı nasip etsinDedimya sana oleeeeyy maşallah
Allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Xfilo canim transferden sonra 5.gun e2 ve progesteron sonucun kaçtı canimİnşallah canım benim.. Hepimizinki sağlıkla büyüsün.. Çok çok teşekkür ederim :)
güzel dileğin için çok teşekkür ederim.inşallah arkadaşım.morkanatlarim,arkadasim önümüzdeki günlerde insallah Allah nasip ederse senin de güzel haberlerini burdan okuyacagiz
Bunlarla ilgi test yapmamı istemediler canım hiçXfilo canim transferden sonra 5.gun e2 ve progesteron sonucun kaçtı canim
Merhaba Xfilo senin ne donayonu idi ve deneme olarak kaçtı klnik neresi çok teşekkür ederimBunlarla ilgi test yapmamı istemediler canım hiç
5000euro canimYumurta donasyonu.. fiyatını biliyor musubuz
Canım bu iki testi transferin 5.günü sadece Hit istiyor,diğer kliniklerin istediğini hiç duymadımBunlarla ilgi test yapmamı istemediler canım hiç
canım ben 6 tedavimi de hit te yaptırdımSen tedavini nerde yatırmıştım canim benim.3 dondurulmuş embiriyo benimki yumurta donasyonu eşinin sipermi ile.biri cok iyi demişlerdi zaten hatta transfer islemi yapılırken gordum hareketini yüce allah'ım nolur bu kez olsun
canım ben önceki 6 tedavim üzerinden yazdım yoksa son kararım gynolife ve kısmet olursa eylül gibi düşünüyoruzHeryerbebek, canim sen oldun mu tedavi? Hatirladigim kadar eylülde gynolife yazmistin