Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Geraniy ve xfilo maaşallah arkadaşlarım gözünüz aydın olsun inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız. Burdaki tüm arkadaşların bir an önce yüzü gülsün inşallah hepimiz böyle güzel haberler paylaşırız. Amin.
Çok sağol canım.. İnşallah Allahım tüm isteyen arkadaşlarımıza en kısa zamanda nasip etsin .

Merhaba gynolife ,bahçeci ve hit üzerinden seçim yapsak hangisini önerirsiniz tıkandık kaldık vallah kime gidebiliriz.
Merhaba canım diğerlerine gitmediğim için hiçbir yorum yapamam malesef. Yalan olur. Ben gynolife da yum donasyonu yaptırdım. Orasıyla ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Memnunum

• Beğen
Reactions: cal
Merhabalar donasyon yaptırıp pozitif sonuç alanlardanım aradan bir kaç yıl geçti yeniden gitmeyi düşünüyorum acaba fiyatları değişti mi merak ediyorum. Siz kadar ödeme yaptınız ücrete neler dahildi Yardımcı olursanız çok sevinirim hoşçakalın

Merhabalar donasyon yaptırıp pozitif sonuç alanlardanım aradan bir kaç yıl geçti yeniden gitmeyi düşünüyorum acaba fiyatları değişti mi merak ediyorum. Siz kadar ödeme yaptınız ücrete neler dahildi Yardımcı olursanız çok sevinirim hoşçakalın
Benimki yumurta donasyonuydu 5000 euro geçen yıl vermiştim,şimdi ücretsiz oldu..ilaçlar konaklama ve uçak biletleri ekstra oluyor..

• Beğen
Reactions: cal
X