- 28 Haziran 2017
- 522
- 556
- 39
İnşallah canımSeninde güzel haberlerini bekliyoruz.
Canım sendende rahat olalım güzel haberini bekliyorumÇok geçmiş olsun canım sana da... Ben doktoruma sormadan ilaçlar ile ilgili bir değişiklik yapmayı düşünmem. Yarın kontrolüm var zaten. Bakalım inşallah kötü bişey demez
Masallah masallah bende çok mutlu oldumÇok sağolun. Darısı tez vakitte tüm isteyenlerin başına. İnanın çok heyecanlandım tansiyonum 130-90 fırladı. 19 yıllık özlem. İnşallah inşallah inşallah ve maşallah maşallah maşallah diyorum. Başka birşey demiyorum
Çok mutluyum çok!
Amin insallahpozitif almayan kalmasın inşallah.
Çok sağol arkadaşım. hatırlıyormusun... biz kıbrısa yola çıkarken karnım çok ağrıyor diye burda ağlamıştım. hepiniz beni rahatlatmaya çalıştınız. sen, zaza, yeşilada pazartesi sabahın köründe. Allah herkesten razı olsun. ne muradınız varsa versin amin.Masallah masallah bende çok mutlu oldum
Hatirlamazmiyim hatta sonradan iyi oldugunu yazinca rahatlamisdim, kendine Dikkat et canim hersey cok güzel olcak buna inaniyorumÇok sağol arkadaşım. hatırlıyormusun... biz kıbrısa yola çıkarken karnım çok ağrıyor diye burda ağlamıştım. hepiniz beni rahatlatmaya çalıştınız. sen, zaza, yeşilada pazartesi sabahın köründe. Allah herkesten razı olsun. ne muradınız varsa versin amin.
Canım bugün gittim doktora..iki tane kese gördü :)) çok şükür bi sıkıntı yok şimdilikGERANİY VE XFİLO ultrason sonucunuz nasıl çıktı merak ediyorum sizi
inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
Hayırlı olsun canım.. Allah sonuna kadar sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallahİyi tamam arkadaşım ikna oldum sayalım)))
Allah’ın izniyle bir tane bebeğimiz olacaaak...
Henüz kalp atışın duymadık, ama yolkesaçı ve minnacık embriyo gösterdi. 7-10 gün sonra tekrar kontrol.
Korkma, Allah’ın izni ile yolunda gidecek herşey.Çok sağol inşallah. ne kadar zormuş şimdi anlıyorum. neredeyse kalpten gidecektim.
Çok şükür Allah hayırlısı ile sağlıkla devamını nasip etsin inşallahCanım bugün gittim doktora..iki tane kese gördü :)) çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik
Çok sağol canım inşallah ..Çok şükür Allah hayırlısı ile sağlıkla devamını nasip etsin inşallah
Sanada hayırlı olsun canım. Çok sevindim. İkizler geliyor demekki. MAŞALLAH. Sağlıkla büyüsünler Allah’ın izniyle.Hayırlı olsun canım.. Allah sonuna kadar sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah
Canım yumurta donasyonSizin işlem ne olacak
Tebrikler, ne güzel minikler 2 tane:)) Sağlıkla güzel güzel büyüsünler annelerinde, allah tamamına erdirsin...Hayırlı olsun canım.. Allah sonuna kadar sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah
Hit nerde ne kadara mal oldu canimDualarimiz seninle canim
Yumurta donasyonu.. fiyatını biliyor musubuzKıbrısta canim.senin işlemin ne olacak canim
Dedimya sana oleeeeyy maşallahCanım bugün gittim doktora..iki tane kese gördü :)) çok şükür bi sıkıntı yok şimdilik
Canım benim ne güzel ne içten yazmışsın , hayatımda duyduğum en güzel sıfatlardan biri oldu "koruyucu melek " olmak inan gözyaşlarımı tutamadım.Ayrıca benim kuruyucu meleğime - morkanatlı’ma teşekkür ediyorum. Bu zor yolda hep yanımdaydı. Moral verdi ve hep destekledi . Gece yarısında bile beni dinledi sakinleştirdi. Arkadaşım en yakın zamanda seninde güzel haberlerini alırız inşallah.
Hep duamdasın morkanatlım.
Ve duamdasınız kızlar.