Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Çok geçmiş olsun canım sana da... Ben doktoruma sormadan ilaçlar ile ilgili bir değişiklik yapmayı düşünmem. Yarın kontrolüm var zaten. Bakalım inşallah kötü bişey demez
Canım sendende rahat olalım güzel haberini bekliyorum

Reactions: cal
Masallah masallah bende çok mutlu oldum

Masallah masallah bende çok mutlu oldum
Çok sağol arkadaşım. hatırlıyormusun... biz kıbrısa yola çıkarken karnım çok ağrıyor diye burda ağlamıştım. hepiniz beni rahatlatmaya çalıştınız. sen, zaza, yeşilada pazartesi sabahın köründe. Allah herkesten razı olsun. ne muradınız varsa versin amin.

Hatirlamazmiyim hatta sonradan iyi oldugunu yazinca rahatlamisdim, kendine Dikkat et canim hersey cok güzel olcak buna inaniyorum

Ayrıca benim kuruyucu meleğime - morkanatlı’ma teşekkür ediyorum. Bu zor yolda hep yanımdaydı. Moral verdi ve hep destekledi . Gece yarısında bile beni dinledi sakinleştirdi. Arkadaşım en yakın zamanda seninde güzel haberlerini alırız inşallah.
Hep duamdasın morkanatlım.
Ve duamdasınız kızlar.

İyi tamam arkadaşım ikna oldum sayalım)))
Allah’ın izniyle bir tane bebeğimiz olacaaak...
Henüz kalp atışın duymadık, ama yolkesaçı ve minnacık embriyo gösterdi. 7-10 gün sonra tekrar kontrol.
Hayırlı olsun canım.. Allah sonuna kadar sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah

Canım benim ne güzel ne içten yazmışsın , hayatımda duyduğum en güzel sıfatlardan biri oldu "koruyucu melek " olmak inan gözyaşlarımı tutamadım.
Herzaman dualarımla korumaya çalışacağım kuzunu , hayırlısıyla bi doğsun onun resmini yolla bana ozaman çokkkk mutlu olucam o gül yüzü görünce.
Klinik karar aşamandaki stresini.üzüntünü hatırladım da.
vardır bi hayır arkadaşım demiştim.Şükürler olsun ki o hayır bedeninde can buldu.
Rabbim nazarlardan korusun : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…