Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Canım benim ne güzel ne içten yazmışsın , hayatımda duyduğum en güzel sıfatlardan biri oldu "koruyucu melek " olmak inan gözyaşlarımı tutamadım.
Herzaman dualarımla korumaya çalışacağım kuzunu , hayırlısıyla bi doğsun onun resmini yolla bana ozaman çokkkk mutlu olucam o gül yüzü görünce.
Klinik karar aşamandaki stresini.üzüntünü hatırladım da.
vardır bi hayır arkadaşım demiştim.Şükürler olsun ki o hayır bedeninde can buldu.
Rabbim nazarlardan korusun : )
Gerçekten çok zor doğru karar vermek. Sen bu karanlık yolda ışık tuttun, yol gösterdin, güç verdin. Allah senden binlerce kez razı olsun. Artık sıra sende canım. Anlaştığımız gibi git al gel bebeğini Allah’ın izniyle. Bizde sana dua edecez.

Çok sağolun. Darısı tez vakitte tüm isteyenlerin başına. İnanın çok heyecanlandım tansiyonum 130-90 fırladı. 19 yıllık özlem. İnşallah inşallah inşallah ve maşallah maşallah maşallah diyorum. Başka birşey demiyorum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Çok mutluyum çok!
Canım çok tebrik ediyorum....darısı hepimizin başına inşallah...yaşın kaç acaba...ne donasyonu ve nerede yaptırdım cnm...

Gerçekten çok zor doğru karar vermek. Sen bu karanlık yolda ışık tuttun, yol gösterdin, güç verdin. Allah senden binlerce kez razı olsun. Artık sıra sende canım. Anlaştığımız gibi git al gel bebeğini Allah’ın izniyle. Bizde sana dua edecez.
Canım benim allah sendende razı olsun.
inşallah dediğin gibi vakti geldiğinde gidip alırım bebeğimi : )
inşallah arkadaşım çok teşekkür ederim

morkanatlarim,arkadasim önümüzdeki günlerde insallah Allah nasip ederse senin de güzel haberlerini burdan okuyacagiz
güzel dileğin için çok teşekkür ederim.inşallah arkadaşım.
Ben kadere inanıyorum varsa yazgımda olucaktır.
Seninde güzel haberini okuyacagız insallah : )

günaydınlar.
artemissi, mavisufi, zaza(kaç kere yazsamda seni az olur)sizleri unuttuğumu sanmayın. siz hep yanımızda oldunuz. tecrübelerinizi paylaşmaya hep hazır oldunuz. Allah sizdende binlerce kez razı olsun. İnşallah günü geldiğinde bebeklerinizi sapasağlam kucağınıza almaya nasip etsin.

Sen tedavini nerde yatırmıştım canim benim.3 dondurulmuş embiriyo benimki yumurta donasyonu eşinin sipermi ile.biri cok iyi demişlerdi zaten hatta transfer islemi yapılırken gordum hareketini yüce allah'ım nolur bu kez olsun
canım ben 6 tedavimi de hit te yaptırdım

X