İnşallah canım Allah razı olsunSağol canım. transferin hayırlı ve uğurlu olsun. 12 gün sonra "HAMİLEYİM" diyen çığlıklarını duyalım burda.
Merhaba.. Yumurta donasyonu..bu ikinci denemem. Gynolife da yaptırdımMerhaba Xfilo senin ne donayonu idi ve deneme olarak kaçtı klnik neresi çok teşekkür ederim
Benim 7.günde silik de olsa çıktıkızlar gebelik idrarda kaçıncı gün çıkıyor? En erken kaçıncı gün yaptınız?
Çok sağol canım. Valla ben sadece sağlıklı olsunlar da ne olursa olsunlar diyorum.. Ama aileler de bir kız bir erkek olsa diyorlar :)ikiz kuzuların hayırlı olsun
Kardeş kardeş büyüsünler :)
hissel tahminim sanki iki oğul gibi
Çok sağol canım.. İnşallah Allahım tüm isteyen arkadaşlarımıza en kısa zamanda nasip etsin .Geraniy ve xfilo maaşallah arkadaşlarım gözünüz aydın olsun inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız. Burdaki tüm arkadaşların bir an önce yüzü gülsün inşallah hepimiz böyle güzel haberler paylaşırız. Amin.
aldığın test kötü kalite mi iyi kalitemiydi?Benim 7.günde silik de olsa çıktı
Valla 3-5 liralıklardandı. Öyle pahalı değildi. Senin kaçıncı gününaldığın test kötü kalite mi iyi kalitemiydi?
5. Gün iyi bir test aldım. Sonuç tek çizgi.Çok sabırsızım.Valla 3-5 liralıklardandı. Öyle pahalı değildi. Senin kaçıncı günün
Merhaba canım diğerlerine gitmediğim için hiçbir yorum yapamam malesef. Yalan olur. Ben gynolife da yum donasyonu yaptırdım. Orasıyla ilgili bir sıkıntı yaşamadım. MemnunumMerhaba gynolife ,bahçeci ve hit üzerinden seçim yapsak hangisini önerirsiniz tıkandık kaldık vallah kime gidebiliriz.
8 gün canım5. Gün iyi bir test aldım. Sonuç tek çizgi.Çok sabırsızım.
Tamam 8.gün tekrar denerim :)8 gün canım
Bol şanslar dilerim insallah güzel haberlerini alırızŞansın bol olsun,Rabbim yardımcın olsun inşallah
Sağol canım benim inşallahBol şanslar dilerim insallah güzel haberlerini alırız
Merhabalar aceba buna orda kalma ve yol ücreti dahilmiydi5000euro canim
Benimki yumurta donasyonuydu 5000 euro geçen yıl vermiştim,şimdi ücretsiz oldu..ilaçlar konaklama ve uçak biletleri ekstra oluyor..Merhabalar donasyon yaptırıp pozitif sonuç alanlardanım aradan bir kaç yıl geçti yeniden gitmeyi düşünüyorum acaba fiyatları değişti mi merak ediyorum. Siz kadar ödeme yaptınız ücrete neler dahildi Yardımcı olursanız çok sevinirim hoşçakalın
Yok dahil değil,sen Doğum yaptınmı csnım ilkini nerde yaptın ve duygularını paylaşırmısınMerhabalar aceba buna orda kalma ve yol ücreti dahilmiydi
Canim donasyonu hangi merkezde yaptirdinBenimki yumurta donasyonuydu 5000 euro geçen yıl vermiştim,şimdi ücretsiz oldu..ilaçlar konaklama ve uçak biletleri ekstra oluyor..
Yok canım olmazKızlar ucakta ilaclar sıkıntı oluyo mu bagaja vermicem de