Selmamelek senin durum nedir kaçıncı denemen olacak ve ne donasyonu cvplerın nbnm için çok önemli bizde ilk deneme için hit te başlayacağız tavsiyelerine ihtiyacımız var bizim spermçok saol arkadasım.Henüz günü belli değil.İlaçlara başladım.
Zaza sen ne güzel bi insansın tanııyorum ama ne yasarsan yaşa hep pozitOleeeeeeyy
yüz bin kere maşallah
İlk donasyon bahçeci de oldu ikincisi hitte.Hitte yapmak istemiyordun galiba yanlış hatırlamıyorsam,inşallah kararın bebişin sana getirir
İlk deneme bahçeci 2.deneme hit negatif onu paylaştım.Tekrar tedavi olacağımı belirtmiştim.Bakalım insallah bu kez olur da başka yer aramaya gerek kalmaz.Hitte yapmak istemiyordun galiba yanlış hatırlamıyorsam,inşallah kararın bebişin sana getirir
Çok sağolun. Darısı tez vakitte tüm isteyenlerin başına. İnanın çok heyecanlandım tansiyonum 130-90 fırladı. 19 yıllık özlem. İnşallah inşallah inşallah ve maşallah maşallah maşallah diyorum. Başka birşey demiyorumOleeeeeeyy
yüz bin kere maşallah
İnşallah csnım son olur bu denemen Rabbim büyükZaza sen ne güzel bi insansın tanııyorum ama ne yasarsan yaşa hep pozit
İlk donasyon bahçeci de oldu ikincisi hitte.
İlk deneme bahçeci 2.deneme hit negatif onu paylaştım.Tekrar tedavi olacağımı belirtmiştim.Bakalım insallah bu kez olur da başka yer aramaya gerek kalmaz.
Bu 3.denemem olacak.İlki Bahçeci ikinci hit.Yumurta donasyonu tedavisi.Selmamelek senin durum nedir kaçıncı denemen olacak ve ne donasyonu cvplerın nbnm için çok önemli bizde ilk deneme için hit te başlayacağız tavsiyelerine ihtiyacımız var bizim sperm
ne donasyonu idi negatif olması ile ilgili birşey diyorlarmı hiçZaza sen ne güzel bi insansın tanııyorum ama ne yasarsan yaşa hep pozit
İlk donasyon bahçeci de oldu ikincisi hitte.
İlk deneme bahçeci 2.deneme hit negatif onu paylaştım.Tekrar tedavi olacağımı belirtmiştim.Bakalım insallah bu kez olur da başka yer aramaya gerek kalmaz.
Ayyy maşallah maşallah canım 19 yıl dile kolay,Rabbim korusun yavrunu inşallahÇok sağolun. Darısı tez vakitte tüm isteyenlerin başına. İnanın çok heyecanlandım tansiyonum 130-90 fırladı. 19 yıllık özlem. İnşallah inşallah inşallah ve maşallah maşallah maşallah diyorum. Başka birşey demiyorum
Rabbim büyük te biz o kadar küçüğüz kü şansa ve dualara çok ihtiyacımız var canımİnşallah csnım son olur bu denemen Rabbim büyük
Yumurta donasyonu.Valla güya %75-80 olacak deniyor Nedense ben ve burdaki çoğu arkadaşım %30 luk gruba giriyoruz hala anlamış değilim.ne donasyonu idi negatif olması ile ilgili birşey diyorlarmı hiç
Sağol canimevet canım05327835044 numarası
Allahım ne muradın varsa versin canim benim bugun özellikle senin ve hepimiz icin dua edeceğim canim benimmaşallah progesteron gayet iyi gebesin inşallaaaaaahh
Dualarimiz seninle canimArkadaşlar ben tekrar tedaviye başladım.2.kez Hitte deniyoruz .Olumlu olumsuz sonucu ve süreci paylaşırım.Dualarınıza çok ihtiyacım var rabbim hepimize yardım etsin.
Çok teşekkürler.Tedavin hayırlı olsun insallah pozitif olur bize de şans getirirsinDualarimiz seninle canim
HAyırlı uğurlu olsun canım. Allah devamımı nasip etsin sağlıkla inşallahİyi tamam arkadaşım ikna oldum sayalım)))
Allah’ın izniyle bir tane bebeğimiz olacaaak...
Henüz kalp atışın duymadık, ama yolkesaçı ve minnacık embriyo gösterdi. 7-10 gün sonra tekrar kontrol.
Insallah canim insallah hepimizin pozitif olur sağlıkla kulaklarımıza alirizÇok teşekkürler.Tedavin hayırlı olsun insallah pozitif olur bize de şans getirirsin
Seninde güzel haberlerini bekliyoruz.Ayyy maşallah maşallah canım 19 yıl dile kolay,Rabbim korusun yavrunu inşallah
Çok sağol inşallah. ne kadar zormuş şimdi anlıyorum. neredeyse kalpten gidecektim.HAyırlı uğurlu olsun canım. Allah devamımı nasip etsin sağlıkla inşallah
pozitif almayan kalmasın inşallah.Insallah canim insallah hepimizin pozitif olur sağlıkla kulaklarımıza aliriz
Graniy allah tamamına erdirsin, miniginle çok çok mutlu olun inşallah. .Seninde güzel haberlerini bekliyoruz.
Çok sağol canım. inşallah cümlemize.Graniy allah tamamına erdirsin, miniginle çok çok mutlu olun inşallah. .