Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

günaydınlar.
artemissi, mavisufi, zaza(kaç kere yazsamda seni az olur)sizleri unuttuğumu sanmayın. siz hep yanımızda oldunuz. tecrübelerinizi paylaşmaya hep hazır oldunuz. Allah sizdende binlerce kez razı olsun. İnşallah günü geldiğinde bebeklerinizi sapasağlam kucağınıza almaya nasip etsin.
Sen de sağol canım, burda hepimizin evladı aslında bir diğerimizin de evladı oluyor :) Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah

günaydınlar.
artemissi, mavisufi, zaza(kaç kere yazsamda seni az olur)sizleri unuttuğumu sanmayın. siz hep yanımızda oldunuz. tecrübelerinizi paylaşmaya hep hazır oldunuz. Allah sizdende binlerce kez razı olsun. İnşallah günü geldiğinde bebeklerinizi sapasağlam kucağınıza almaya nasip etsin.
Amin....Seninde Bebisin sağlıkla gelsin de her zaman yanındayız graniy cim...

Hamile olan güZel haberler alan arkadaşlar tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim de yarın transferim olcak Allah izin verirse hepinizden dua bekliyorum Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın inşallah
Şansın bol olsun,Rabbim yardımcın olsun inşallah

Hamile olan güZel haberler alan arkadaşlar tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim de yarın transferim olcak Allah izin verirse hepinizden dua bekliyorum Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatsın inşallah
canım nerede deniyorsun Allahım nasip etsin inşaallah

Merhaba bende bahçeci ye gitmeyi düşünüyorum siz nerede yaptirdiniz

Geraniy ve xfilo maaşallah arkadaşlarım gözünüz aydın olsun inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız. Burdaki tüm arkadaşların bir an önce yüzü gülsün inşallah hepimiz böyle güzel haberler paylaşırız. Amin.
AMİN. Giden pozitif sonuçlarla dönsün inşallah.
çok sağol arkadaşım.

Sağol canım. transferin hayırlı ve uğurlu olsun. 12 gün sonra "HAMİLEYİM" diyen çığlıklarını duyalım burda.

• Beğen
Reactions: cal
X