- 19 Haziran 2018
- 121
- 119
- 45
Bende cok heyecanla bekliorimmm iyimi kotumuVallah arkadaşlar heyecanlandım bende güzel haberleinizi bekliyorum
Gülfem senin durum ne idiBende cok heyecanla bekliorimmm iyimi kotumu
Yumurta donasyonu ile eşimin sipermi ile dondurulmuş 3 embiriyo konuldu canim.sali gunu yapıldı bugun e2 ve progesteron bakıldı ama sonuc ne bilmiorumGülfem senin durum ne idi
İnşallah güzel sonuç bekliyorum bizimde moralimiz düzelsin kavuşalım çocuklarımızaYumurta donasyonu ile eşimin sipermi ile dondurulmuş 3 embiriyo konuldu canim.sali gunu yapıldı bugun e2 ve progesteron bakıldı ama sonuc ne bilmiorum
Bu arada maliyet ne kadar oldu ve neredeYumurta donasyonu ile eşimin sipermi ile dondurulmuş 3 embiriyo konuldu canim.sali gunu yapıldı bugun e2 ve progesteron bakıldı ama sonuc ne bilmiorum
Bende biraz merak ediniz diyorum.GERANİY VE XFİLO ultrason sonucunuz nasıl çıktı merak ediyorum sizi
inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
Menopozdan korkma önemli olan rahim olsun ve sağlıklı olsunZaza cim ben seninle geçen gün tanıştığımda dr olarak cem akarsu demiştin dimi ben ekimde rahimi düzeltme işlerine baslayacam Allah izin ederse
Birde adet olamıyorum ben 3 ay oldu menapoza girersek umut azalirmi
maşallah progesteron gayet iyi gebesin inşallaaaaaahhZazacım yeni e2 ve progesteron sonucumu aldim.e2 degerim 231 ve progesteron 13.8 değer.ne demek sence iyimi canimmm nolur cvpppp
Sağol cevap için pek de sağlıklı sayılmaz ama dediğin gibi rahim olsun yeter Allah istesin yeterkiMenopozdan korkma önemli olan rahim olsun ve sağlıklı olsun
kadının her yeri yaşlanıyor ama rahim yaşlanmıyor
kuzum hadi sevindir biziBende biraz merak ediniz diyorum.
evet canım05327835044 numarasıSağol cevap için pek de sağlıklı sayılmaz ama dediğin gibi rahim olsun yeter Allah istesin yeterki
De adı cem akarsu dimi
Bu duyguyu çok iyi biliyorum diyecek bişey bulamadım.Çok üzüldüm arkadasım.KAlan embriyoları denedim negativimide aldım sadece burda yazmadım
ama merkezle ilgili bir sıkıntım yok
onlar işlerini layigince yaptılar
şansız benim
İyi tamam arkadaşım ikna oldum sayalım)))kuzum hadi sevindir bizi
Hayırlı olsun tedavin ne zaman transferArkadaşlar ben tekrar tedaviye başladım.2.kez Hitte deniyoruz .Olumlu olumsuz sonucu ve süreci paylaşırım.Dualarınıza çok ihtiyacım var rabbim hepimize yardım etsin.
Hayırlı olsun bebişin kucağına alırsın inşallah,darısı başımızaİyi tamam arkadaşım ikna oldum sayalım)))
Allah’ın izniyle bir tane bebeğimiz olacaaak...
Henüz kalp atışın duymadık, ama yolkesaçı ve minnacık embriyo gösterdi. 7-10 gün sonra tekrar kontrol.
çok saol arkadasım.Henüz günü belli değil.İlaçlara başladım.Hayırlı olsun tedavin ne zaman transfer
Gerçekten mükemmel birşey bu inşallah sağlıkla kucağınıza alın Allah bizede nasip etsin bizde mu mutluluğu yaşayalımİyi tamam arkadaşım ikna oldum sayalım)))
Henüz kalp atışın duymadık, ama yolkesaçı ve minnacık embriyo gösterdi. 7-10 gün sonra tekrar kontrol.
Oleeeeeeyyİyi tamam arkadaşım ikna oldum sayalım)))
Hitte yapmak istemiyordun galiba yanlış hatırlamıyorsam,inşallah kararın bebişin sana getirirçok saol arkadasım.Henüz günü belli değil.İlaçlara başladım.