- 19 Haziran 2018
- 121
- 119
- 45
ZazaAnladım c
Canim kadinlar klubunde morfoloji 0 olup hamile kalanlar diye bir konu basligi var oraya bak istersen.
Bir de nette arastirdim onceki yillarda morfoliji 0 olunca gebelik sansi dusuk diyorlarmis ancak son yillarda tek basina bu sonuca bakilmamasi gerektigi soyleniyor
Kiev ile gorusuyorum bu ara bahceci ile de gorusecegimNiye öyle erken transfer yapılmışki,benimki adetimin 19. Günü yapıldı,Kıbrıstada 2 kere rahim kontrol edildi..Geçmiş olsun canım sen bi Kıbrıs'ı araştır herkes Bahçeciden memnun bi ara konuş derim
Zazacım hic uzulme bak sen herkese umut oluorsun ve herkesten dua aliorsun.yuce rabbim güçleştiriyorsa guzelleştiriyordur.bende 4 gun once 3 tane dondurulmus embiriyo transefer edildi esime ait.embriyonun 1 i cok iyi hatta canli olarak hareketlerine kadar yerlestirene kadar ekrandan gordüm.diger ikiside yerlestirildi.insallah allahim yuce rabbim bu kez olur diye dua ediyorum.senin icinde dua edicem canim.yuce rabbim bizide sevindirecek inaniyorumCanım sevgim Allahım içimizdekileri duysun ve kabul etsin
Hepimiz anne olalım
Kuzum hiç kimseye demedim yaptırdım 12 haziran negativimi aldım
Sprem donorünü bebeklik fotosuna bakıp secme şansını mutlaka kullan.Embriyo transferi yapan arkadaşlarıma sorabilir miyim, sperm donörünün seçimi nasıl oluyor? Yumurta donörümüzü zaten seçmiştik, şimdi embriyo donasyonuna karar verince sanırım sperm donörü de seçilecek, işleyiş nasıl oluyor acaba?
Denemekte fayda var..Kızlar transferin 7.günü gebelik varsa idrarda çıkarmı
Mumkun oldugunca ittirebilirsin. Tamamini ittermeye gerek olmuyor. Zaten bastigin anda gittigini hissediyorsun o da yeterli.Kızlar yardımcı olabilir misiniz? Crinojel kullananlar cevap yazarsa çok sevinirim. Jeli boşaltan aparatı vajinaya hepsini mi sokuyorduk yoksa yarısını mı? Hemşire anlattı ama benim kafa gitti.
TeşekkürlerMumkun oldugunca ittirebilirsin. Tamamini ittermeye gerek olmuyor. Zaten bastigin anda gittigini hissediyorsun o da yeterli.
Cnm ben alabilirmiyim estrofem ve coraspiniArkadaşlar merhaba, elimde kalan kullanılmış ilaçlar var estrofem corasprin elevit vitamin clexane iğne vs var isteyen olursa ücretsiz kargo ile gönderebilirim çünkü ben artık denemeyeceğim, isteyen ilk kişiye göndereceğim
Canım senden önce msj atan bir arkadaş oldu ona söz verdim kusura bakma lütfenCnm ben alabilirmiyim estrofem ve coraspini
Teşekkür ederimCanım senden önce msj atan bir arkadaş oldu ona söz verdim kusura bakma lütfen
Canım niye artık denemek istemiyorsan,özelse cvplamak zorunda değilsinArkadaşlar merhaba, elimde kalan kullanılmış ilaçlar var estrofem corasprin elevit vitamin clexane iğne vs var isteyen olursa ücretsiz kargo ile gönderebilirim çünkü ben artık denemeyeceğim, isteyen ilk kişiye göndereceğim
pahali olanlarindan al onlar erken gebelik testi oluyu ve sabah ilk idrarla ölçmelisin.Kızlar bu idrar testlerinde negativde tamamen beyazmı oluyor hafif silik çıkması gebelik anlamına gelirmi,bide kaç dk sonra 2.çizgi çıkmalı