Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kızlar nasılsınız bayadır giremedim.İnanılmaz mide bulantılarım var
Hiçbir iş yapmıyorum.Canım hiçbirşey yapmak istemiyor.Şimdi geriye dönük okucam.Zazacım yeniden mi denedin?

Kızlar nasılsınız bayadır giremedim.İnanılmaz mide bulantılarım var
Hiçbir iş yapmıyorum.Canım hiçbirşey yapmak istemiyor.Şimdi geriye dönük okucam.Zazacım yeniden mi denedin?
Kuzum hiç kimseye demedim yaptırdım 12 haziran negativimi aldım

canım 5 gün değerlerin kaç çıktı
progesteron kaç
Zazacım E2 1259 progestoron benim aldığım kağıtta 29 yazıyor ama Selda hanım n/mol alınmış diyor,onlar p/mol hesaplıyormuş o da yaklaşık 10 gibi diyor bilmiyorum bu değerler ne anlama geliyor,ne dersin gebelik olabilirmi?Vaginal tableti 5 e çıkarttık

değerin çok güzel. neden acele ediyorsun. biraz sabır et. 10 gün sonra git kalp atışlarında görürsün.
teşekkür ederim.. acele etmiyorum .ilaçlarım vardı yazılacak onun için gittim gitmişken de baktı. sonra kendisi dedi zaten pzt günü gel diye

ah kuzum allah yüzünü güldürsün
nakadar zor günler bu beklemeler çok iyi anlarım

canım gürcistanda hangi klinikte denedin bir de yumurta donasyonu yaptırmışın galiba ben öyle anladım biraz bahsedebilir misin
Gürcistanda Batumi IVF Tüp Bebek merkezinde yumurta donasyonu yaptırdık Hiç memnun kalmadım hiç tavsiye etmem rahim takibini türkiyede yaptırdım ultrason görüntülerini attım doktora transfer günü hiç rahim muayenesi yapmadan direkt transfer yapıldı adetin 12. günü transfer yapıldı bana göre erkendi sonuç negatif maalesef

çok erken transferin olmuş

ah kuzum allah yüzünü güldürsün
nakadar zor günler bu beklemeler çok iyi anlarım
Çok zor gerçekten bide etrafımda tüp bebek yapan herkes pozitiv gördü bu aralar,bizim üzerimizdede bi baskı hiç sorma,şunun doktoruna git bunun doktoruna git,nerden bilecekler ben o bebek için hangi yollara girdim..İnşallah olur çok istiyorum olmassa çok koyar ama yıkılmak yok o bebek bu göbeğe konacak

Niye öyle erken transfer yapılmışki,benimki adetimin 19. Günü yapıldı,Kıbrıstada 2 kere rahim kontrol edildi..Geçmiş olsun canım sen bi Kıbrıs'ı araştır herkes Bahçeciden memnun bi ara konuş derim

Arkadaşlar ilaçları uzman doktora mı? Aile hekimine mi? Yazdırıyorsunuz. aile hekimi estrofem ve crinojel’i yazmadı. Bu ilaçları kadındoğumcu yazabilir dedi.

Arkadaşlar yurt dışında satılan bir ilaç varmış ıvf embryo implantation herbal support adında Türkiye'de satışı yok %100 doğal diyor ve tüp bebek tedavisinde embriyonun rahme tutunmasında yardımcıymış. Duyan bilen ya da kullanan var mı? Fiyat Bayaa yüksek özellikle dolar yükseldikçe Türkiyeye getirmek de dahil 310 $ civarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…