- 28 Haziran 2017
- 522
- 556
- 39
Canım gün içinde yapılanlar yanıltıcı olabilirmipahali olanlarindan al onlar erken gebelik testi oluyu ve sabah ilk idrarla ölçmelisin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gün içinde yapılanlar yanıltıcı olabilirmipahali olanlarindan al onlar erken gebelik testi oluyu ve sabah ilk idrarla ölçmelisin.
Canım cikti mi yani silik de olsa çıktıysa venxce vardırCanım gün içinde yapılanlar yanıltıcı olabilirmi
Çok silik birşey çıktı ama 7. Günüm olduğu için hemşirem fazla umutlanma dedi çok erkenmiş dahaCanım cikti mi yani silik de olsa çıktıysa venxce vardır
Daha 7. Günde çıktıysa yarın daha da belirgin cikar
4 kez tüp 1 kezde donasyon denemedim olmadı maddi manevi çok yoruldum o yüzden evlatlık bir bebek almaya karar verdik eşimle canımCanım niye artık denemek istemiyorsan,özelse cvplamak zorunda değilsin
Hayırlısı olsun inşallah canım evlat edinmek çok ulvi bi davranış tebrik ederim sizi4 kez tüp 1 kezde donasyon denemedim olmadı maddi manevi çok yoruldum o yüzden evlatlık bir bebek almaya karar verdik eşimle canım
Bahcecide aldiğin negatifde .hiç donmuşun kalmamışmıydı4 kez tüp 1 kezde donasyon denemedim olmadı maddi manevi çok yoruldum o yüzden evlatlık bir bebek almaya karar verdik eşimle canım
Can'ım inşallah içinde tekmelerini duyasın bebişlerininZazacım hic uzulme bak sen herkese umut oluorsun ve herkesten dua aliorsun.yuce rabbim güçleştiriyorsa guzelleştiriyordur.bende 4 gun once 3 tane dondurulmus embiriyo transefer edildi esime ait.embriyonun 1 i cok iyi hatta canli olarak hareketlerine kadar yerlestirene kadar ekrandan gordüm.diger ikiside yerlestirildi.insallah allahim yuce rabbim bu kez olur diye dua ediyorum.senin icinde dua edicem canim.yuce rabbim bizide sevindirecek inaniyorum
Eski mahallenin muhtarlari dizindeki esra akkaya vardi hatirlayanalar, ikiz cocuguna hamileyken kaybetti, sonra onun yerine iki tane erkek cocuk evlat edinmisti, sarkici nilufer de oyle, sumru yavrucukta evlatlik buyutuyor ve hepsi oyle iyi cocuklar, hatta nilufer in kizi ted kolejini bitirdi. onun gibi unlu oz annesi olan kizlar hergun magazin sayfalarina sacma sapan konu olurken bu niluferin kizina hayranim, bu kadar mi hanim ve akilli olur, hersey yetistirme iste. ustelik bir de babasiz buyudu.4 kez tüp 1 kezde donasyon denemedim olmadı maddi manevi çok yoruldum o yüzden evlatlık bir bebek almaya karar verdik eşimle canım
Can'ım umut hamilesin çok Mutlu oldumÇok silik birşey çıktı ama 7. Günüm olduğu için hemşirem fazla umutlanma dedi çok erkenmiş daha
Canım benim evde yaptığım idrar testinde ikinci çizgi silik şekilde çıkmıştıKızlar transferin 7.günü gebelik varsa idrarda çıkarmı
Zazacım ben inanmıyorum canım zaten hemşiremde fazla umutlanma dedi,yarın sabah bi test daha yapayım,inşallah vardır canım 15 yıl sonra ilk kez idrar testi yaptım,iptal olan tedavilerden test bile yapamadım,inşallah hepimiz için hayırlısı olur ben kanda görmedikçe inanmam canım..İnşallah dediğin gibi vardırCan'ım umut hamilesin çok Mutlu oldum
Allah sağlıklı ilerlemesini göstersin kuzum
Canım 7. Günmü yapmıştınCanım benim evde yaptığım idrar testinde ikinci çizgi silik şekilde çıkmıştı
Evet canım 7.gün hem de akşam . 2 gün sonra kanda 79 çıktıCanım 7. Günmü yapmıştın
Maşallah canım Allah bağışlasın inşallahEvet canım 7.gün hem de akşam . 2 gün sonra kanda 79 çıktı
Canım korkma doktorun normal demişse bol bol uzan dinlen,ama emin olmak adına başka bi doktoroda görün derim ne olur ne olmaz sende rahatlarsınBu arada hamile olan arkadaşlar benim 2-3 gündür çok fazla kasık ağrım var. Aynı regl dönemindeki gibi. Arada geçiyor sonra yine başlıyor. Ve bir de hafif kanama. Doktorum yerleşme kanaması dedi ve ağrıların da iyi bişey olduğunu söyledi. Bir de ilk kanamam var dediğimde proluton iğne yaptırmamı istedi. Onu da yaptım. Ama yine de kanama ara ara açık pembe renkte devam ediyor. En son doktorumun dediği takipte kalalım ve dinlenin. Bu şekilde şeyler yaşayan oldu mu hiç?
Valla canım bilemedim. Doktoruma da çok güveniyorum. Şimdi başka doktora gitsem mevzuyu en baştan anlatmak da gerekir belki de Onu da pek istemiyorum açıkçası. Bakalım pzt günü kontrolüm vardı zaten. Kese görmek için bakılacak tı. İnşallah herşey yolundadır. Yatıyorum dinleniyorum. Çok sağol canım . İnşallah senin de kan değerin çok güzel çıkıcak :)Canım korkma doktorun normal demişse bol bol uzan dinlen,ama emin olmak adına başka bi doktoroda görün derim ne olur ne olmaz sende rahatlarsın
O zaman bol bol dinlen,güzel şeyler düşünkü güzel olsun canım,inşallah canım Allah razı olsunValla canım bilemedim. Doktoruma da çok güveniyorum. Şimdi başka doktora gitsem mevzuyu en baştan anlatmak da gerekir belki de Onu da pek istemiyorum açıkçası. Bakalım pzt günü kontrolüm vardı zaten. Kese görmek için bakılacak tı. İnşallah herşey yolundadır. Yatıyorum dinleniyorum. Çok sağol canım . İnşallah senin de kan değerin çok güzel çıkıcak :)
2 tane 3 bb kalite embriyom vardı ama dedim ki olacak olduktan sonra bunlar içimdekilerde olur olmazsada vardır bundada bir hikmet zaten maddi olarakta daha fazla verecek paramda yoktu imha ettirdim uzun süredir evlatlık istiyordum eşimi ikna edemiyordum çok şükür eşimde istiyor artık Yaşım 39 fakat 40 yaş sınırı kalktı diye biliyorumBahcecide aldiğin negatifde .hiç donmuşun kalmamışmıydı
Ve tabiki Evlat almak dusuncesiyle negüzel bi karar vermişsiniz.
insanın kocaman bi kalbi varsa ve bebekde seviyosa gayette dunyaya gelmis bi bebegin hayatı güzelce kurtarîlır.
Kaç yaşındasın ? Alınan evlatla arada maksimum 40 yaş olmalıymış.
İnşallah canım çok sağol..O zaman bol bol dinlen,güzel şeyler düşünkü güzel olsun canım,inşallah canım Allah razı olsun