- 1 Şubat 2018
- 772
- 811
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum hiç kimseye demedim yaptırdım 12 haziran negativimi aldımKızlar nasılsınız bayadır giremedim.İnanılmaz mide bulantılarım var
Hiçbir iş yapmıyorum.Canım hiçbirşey yapmak istemiyor.Şimdi geriye dönük okucam.Zazacım yeniden mi denedin?
canım 5 gün değerlerin kaç çıktıBenimde bugün adet sancısı gibi sancılarım var Rabbim yardımcımız olsun
Zazacım E2 1259 progestoron benim aldığım kağıtta 29 yazıyor ama Selda hanım n/mol alınmış diyor,onlar p/mol hesaplıyormuş o da yaklaşık 10 gibi diyor bilmiyorum bu değerler ne anlama geliyor,ne dersin gebelik olabilirmi?Vaginal tableti 5 e çıkarttıkcanım 5 gün değerlerin kaç çıktı
progesteron kaç
teşekkür ederim.. acele etmiyorum .ilaçlarım vardı yazılacak onun için gittim gitmişken de baktı. sonra kendisi dedi zaten pzt günü gel diyedeğerin çok güzel. neden acele ediyorsun. biraz sabır et. 10 gün sonra git kalp atışlarında görürsün.
Canım inşallah bi diğerki denemende pozitivi görürsün canı gönülden diliyorum..Kuzum hiç kimseye demedim yaptırdım 12 haziran negativimi aldım
çok teşekkür ederim.. benim acelem yok zaten.. ilaçlarım vardı yazılacak gitmişken de baktı :) hayırlısı bakalım..Canım benim oğlum üç ay karından ultrasonla görünmedi..vajinal ultrasonla baktık keseye..değerler şahane..gözün aydın canım
Zazacim Allah insallah hepimizin yardimcisi olsunKuzum hiç kimseye demedim yaptırdım 12 haziran negativimi aldım
Allah yardımcın olsun cnm benim.Dualarım tüm isteyenlereKuzum hiç kimseye demedim yaptırdım 12 haziran negativimi aldım
Canım sen nasılsın nasıl kızlar :)Allah yardımcın olsun cnm benim.Dualarım tüm isteyenlere
ah kuzum allah yüzünü güldürsünZazacım E2 1259 progestoron benim aldığım kağıtta 29 yazıyor ama Selda hanım n/mol alınmış diyor,onlar p/mol hesaplıyormuş o da yaklaşık 10 gibi diyor bilmiyorum bu değerler ne anlama geliyor,ne dersin gebelik olabilirmi?Vaginal tableti 5 e çıkarttık
Gürcistanda Batumi IVF Tüp Bebek merkezinde yumurta donasyonu yaptırdık Hiç memnun kalmadım hiç tavsiye etmem rahim takibini türkiyede yaptırdım ultrason görüntülerini attım doktora transfer günü hiç rahim muayenesi yapmadan direkt transfer yapıldı adetin 12. günü transfer yapıldı bana göre erkendi sonuç negatif maalesefcanım gürcistanda hangi klinikte denedin bir de yumurta donasyonu yaptırmışın galiba ben öyle anladım biraz bahsedebilir misin
çok erken transferin olmuşGürcistanda Batumi IVF Tüp Bebek merkezinde yumurta donasyonu yaptırdık Hiç memnun kalmadım hiç tavsiye etmem rahim takibini türkiyede yaptırdım ultrason görüntülerini attım doktora transfer günü hiç rahim muayenesi yapmadan direkt transfer yapıldı adetin 12. günü transfer yapıldı bana göre erkendi sonuç negatif maalesef
Çok zor gerçekten bide etrafımda tüp bebek yapan herkes pozitiv gördü bu aralar,bizim üzerimizdede bi baskı hiç sorma,şunun doktoruna git bunun doktoruna git,nerden bilecekler ben o bebek için hangi yollara girdim..İnşallah olur çok istiyorum olmassa çok koyar ama yıkılmak yok o bebek bu göbeğe konacakah kuzum allah yüzünü güldürsün
nakadar zor günler bu beklemeler çok iyi anlarım
Niye öyle erken transfer yapılmışki,benimki adetimin 19. Günü yapıldı,Kıbrıstada 2 kere rahim kontrol edildi..Geçmiş olsun canım sen bi Kıbrıs'ı araştır herkes Bahçeciden memnun bi ara konuş derimGürcistanda Batumi IVF Tüp Bebek merkezinde yumurta donasyonu yaptırdık Hiç memnun kalmadım hiç tavsiye etmem rahim takibini türkiyede yaptırdım ultrason görüntülerini attım doktora transfer günü hiç rahim muayenesi yapmadan direkt transfer yapıldı adetin 12. günü transfer yapıldı bana göre erkendi sonuç negatif maalesef
Tabi kadın doğumcunuza yazdırın,ben yurtdışındayım kadın doktorum yazıyor banaArkadaşlar ilaçları uzman doktora mı? Aile hekimine mi? Yazdırıyorsunuz. aile hekimi estrofem ve crinojel’i yazmadı. Bu ilaçları kadındoğumcu yazabilir dedi.
Zaza kuzum çok üzüldüm çok geçmiş olsunKAlan embriyoları denedim negativimide aldım sadece burda yazmadım
ama merkezle ilgili bir sıkıntım yok
onlar işlerini layigince yaptılar
şansız benim