bu sefer olucak inşallahben gnolifeda negatif sonuç aldım...hidroselpinks var sanırım..ameliyat olup donmuşlar için yine gideceğim...merkeze gelince hemşire Meltem haklka ilişkiler Enis yine hemşire Merve çok iyiler,ilgililer..Murat bey aşırı yoğun ona ulaşamama sıkıntısı yaşadım negatif haberinden sonra..bir de hsg istemeliydiler 30,000 tl harcatmadan önce...onun haricinde benimki şassızlık...çok pozitif alan var..merkez temiz..ulşım konusunda çok çok iyiler..odada saatlerce yattım o da iyidi..genel anlamda iyi yani..size bol şans diliyorum
Ahh Zaza bende çok üzüldüm. Sorunu neden bulamıyorlar...Keşke ispanyaya gidebilsen. ..en azından sorunu bulsunlar orda tedavi olsan ama donasyonu yine başka yerde yaptirsan...Amin cümlemize kızlar
ne desinlerki şansızlık
Amin cümlemize kızlar
ne desinlerki şansızlık
Ah canım yabu sefer olucak inşallah
cd 16/56 (bağışıklık )Ah canım yainşallah..korkuyorum
Ah zazacım çok çok üzüldüm .. Ya bu negatiflerin sebebi çıksın artık ortayaKAlan embriyoları denedim negativimide aldım sadece burda yazmadım
ama merkezle ilgili bir sıkıntım yok
onlar işlerini layigince yaptılar
şansız benim
Tamam mutlaka baktıracağımcd 16/56 (bağışıklık )
homosistein( kanda ölçülen bi aminoasit)
pt ve aptt (kan pıhtı ölçümü )
TSH (troid )
bu testleri yapmayı ihmal etme
Keşke bilsem canımZaza...bir problem var ama yeterince bakmadılar bulamadılar. Nedir bu sonuçlara sebep ah bir bilsen de üzerine gitsen. Çok üzüldüm
emil isimli bir arkadaş +380930015005 bu numarada watsaptan yazıyorum arıyorumZaza kievle iletisim kuramiyorum mesaj yazdim donmediler sen nasil ulasiyorsun
canım sen nasıl oldunAh zazacım çok çok üzüldüm .. Ya bu negatiflerin sebebi çıksın artık ortayakendine çok iyi bak canım. Senin sağlığın çok önemli..
Geçmiş olsun. Çok üzüldüm.KAlan embriyoları denedim negativimide aldım sadece burda yazmadım
şansız benim
Ben dün gittim canım doktora. henüz kese göremedi pzt günü tekrar gidicem. hafif kanama için de yerleşme kanamasıdır dedi. bir sürü de tahlil verdi bunun yanında. beta hcg tekrar bakıldı . pzt günü yani 14.gün 739 idi şimdi 2,029 çıktı. sanırım iyi değil mi :)canım sen nasıl oldun
inşallah bugün doktordan çıkınca uça uça güzel haberle çık
Allahım cuma vaktinde hepimize nasip etsin zaza sana çok dua ediyorum allahım bir kız bir oğlan versin sana sağlıkla sıhhatleKeşke bilsem canım
bide herkes için :Klamidial, mikoplzma, Trikomoniasis, Bel Soğukluğu enfeksiyonlarına tahliller çok önemli. tüp bebek tedavilerinde bunlar istenmiyor. ama yabancı ülkelerde mesela : rusya, ukraina da bu tahliller olmadan tedaviye almıyorlar. çünkü tedavi başarısız olur yada düşükle sonuçlanır.cd 16/56 (bağışıklık )
homosistein( kanda ölçülen bi aminoasit)
pt ve aptt (kan pıhtı ölçümü )
TSH (troid )
bu testleri yapmayı ihmal etme
değerin çok güzel. neden acele ediyorsun. biraz sabır et. 10 gün sonra git kalp atışlarında görürsün.Ben dün gittim canım doktora. henüz kese göremedi pzt günü tekrar gidicem. hafif kanama için de yerleşme kanamasıdır dedi. bir sürü de tahlil verdi bunun yanında. beta hcg tekrar bakıldı . pzt günü yani 14.gün 739 idi şimdi 2,029 çıktı. sanırım iyi değil mi :)
yok merkezle ilgili birşey demedim zaten. hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun. bazı şeylerin zamanı gelmeyince olmuyor,ne kadar zorlasakta olmuyor. bize düşen elimizden geleni yapıp gerisini Allah a bırakmak.KAlan embriyoları denedim negativimide aldım sadece burda yazmadım
şansız benim
İnşallah bende Zazacığımın anne olacağına canı gönülden inanıyorum,sağolsun o kadar çok yardımcı oluyorki,özelden yazdığım herşeye sabırla cvplar verdi Allah bin kere razı olsun kucağı güzel bebelerle dolsun inşallah,Rabbim anne olmak isteyen her kadına hepimize bu duyguyu yaşatAllahım cuma vaktinde hepimize nasip etsin zaza sana çok dua ediyorum allahım bir kız bir oğlan versin sana sağlıkla sıhhatle
Canım benim oğlum üç ay karından ultrasonla görünmedi..vajinal ultrasonla baktık keseye..değerler şahane..gözün aydın canımBen dün gittim canım doktora. henüz kese göremedi pzt günü tekrar gidicem. hafif kanama için de yerleşme kanamasıdır dedi. bir sürü de tahlil verdi bunun yanında. beta hcg tekrar bakıldı . pzt günü yani 14.gün 739 idi şimdi 2,029 çıktı. sanırım iyi değil mi :)