Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

bu sefer olucak inşallah

KAlan embriyoları denedim negativimide aldım sadece burda yazmadım
ama merkezle ilgili bir sıkıntım yok
onlar işlerini layigince yaptılar
şansız benim
Ah zazacım çok çok üzüldüm .. Ya bu negatiflerin sebebi çıksın artık ortaya kendine çok iyi bak canım. Senin sağlığın çok önemli..

Ah zazacım çok çok üzüldüm .. Ya bu negatiflerin sebebi çıksın artık ortaya kendine çok iyi bak canım. Senin sağlığın çok önemli..
canım sen nasıl oldun
inşallah bugün doktordan çıkınca uça uça güzel haberle çık

canım sen nasıl oldun
inşallah bugün doktordan çıkınca uça uça güzel haberle çık
Ben dün gittim canım doktora. henüz kese göremedi pzt günü tekrar gidicem. hafif kanama için de yerleşme kanamasıdır dedi. bir sürü de tahlil verdi bunun yanında. beta hcg tekrar bakıldı . pzt günü yani 14.gün 739 idi şimdi 2,029 çıktı. sanırım iyi değil mi :)

cd 16/56 (bağışıklık )
homosistein( kanda ölçülen bi aminoasit)
pt ve aptt (kan pıhtı ölçümü )
TSH (troid )
bu testleri yapmayı ihmal etme
bide herkes için :Klamidial, mikoplzma, Trikomoniasis, Bel Soğukluğu enfeksiyonlarına tahliller çok önemli. tüp bebek tedavilerinde bunlar istenmiyor. ama yabancı ülkelerde mesela : rusya, ukraina da bu tahliller olmadan tedaviye almıyorlar. çünkü tedavi başarısız olur yada düşükle sonuçlanır.

değerin çok güzel. neden acele ediyorsun. biraz sabır et. 10 gün sonra git kalp atışlarında görürsün.

KAlan embriyoları denedim negativimide aldım sadece burda yazmadım
ama merkezle ilgili bir sıkıntım yok
onlar işlerini layigince yaptılar
şansız benim
yok merkezle ilgili birşey demedim zaten. hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun. bazı şeylerin zamanı gelmeyince olmuyor,ne kadar zorlasakta olmuyor. bize düşen elimizden geleni yapıp gerisini Allah a bırakmak.

Allahım cuma vaktinde hepimize nasip etsin zaza sana çok dua ediyorum allahım bir kız bir oğlan versin sana sağlıkla sıhhatle
İnşallah bende Zazacığımın anne olacağına canı gönülden inanıyorum,sağolsun o kadar çok yardımcı oluyorki,özelden yazdığım herşeye sabırla cvplar verdi Allah bin kere razı olsun kucağı güzel bebelerle dolsun inşallah,Rabbim anne olmak isteyen her kadına hepimize bu duyguyu yaşat

Canım benim oğlum üç ay karından ultrasonla görünmedi..vajinal ultrasonla baktık keseye..değerler şahane..gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…