- 9 Eylül 2013
- 476
- 661
Benim de ara ara oldu. Iki kere de yogun kanama oldu. Cok.dikkat etmen lazim. Maalesef surekli dinlenme gerekiyor. Yuruyus merdiven cikma vs olumsuz etkiliyor. Proluton 5 gunde bir oluyorum. Bir de progestan tablet aliyorum gunde bir tane. Umarim sorunsuz devam eder hepimizinBu arada hamile olan arkadaşlar benim 2-3 gündür çok fazla kasık ağrım var. Aynı regl dönemindeki gibi. Arada geçiyor sonra yine başlıyor. Ve bir de hafif kanama. Doktorum yerleşme kanaması dedi ve ağrıların da iyi bişey olduğunu söyledi. Bir de ilk kanamam var dediğimde proluton iğne yaptırmamı istedi. Onu da yaptım. Ama yine de kanama ara ara açık pembe renkte devam ediyor. En son doktorumun dediği takipte kalalım ve dinlenin. Bu şekilde şeyler yaşayan oldu mu hiç?
Ne guzel bir karar hayirli olsun. Biz de dusunduk arastirdik ama kosullar uymadi.4 kez tüp 1 kezde donasyon denemedim olmadı maddi manevi çok yoruldum o yüzden evlatlık bir bebek almaya karar verdik eşimle canım
Çok sağol canım cevabın için.. Ben çalışıyorum sanırım rapor alıcam bu şekilde devam ederse..Benim de ara ara oldu. Iki kere de yogun kanama oldu. Cok.dikkat etmen lazim. Maalesef surekli dinlenme gerekiyor. Yuruyus merdiven cikma vs olumsuz etkiliyor. Proluton 5 gunde bir oluyorum. Bir de progestan tablet aliyorum gunde bir tane. Umarim sorunsuz devam eder hepimizin
HEpsini sokuyordum ben canım. O hava bastığım kısma kadarKızlar yardımcı olabilir misiniz? Crinojel kullananlar cevap yazarsa çok sevinirim. Jeli boşaltan aparatı vajinaya hepsini mi sokuyorduk yoksa yarısını mı? Hemşire anlattı ama benim kafa gitti.
7. Gün benimde çok silikti. 8. Gün biraz daha koyulaştı. Yarın sabah bir daha dene benceÇok silik birşey çıktı ama 7. Günüm olduğu için hemşirem fazla umutlanma dedi çok erkenmiş daha
Hayırlı uğurlu olsun. Hiç bir farkı olduğuna inanmıyorum. Normal gebelik donasyonun her şekli, evlat edinme koruyucu aile ya da annelik hepsi aynı şey. Allah tez vakitte evladına kavuştursun4 kez tüp 1 kezde donasyon denemedim olmadı maddi manevi çok yoruldum o yüzden evlatlık bir bebek almaya karar verdik eşimle canım
Canım pazartesi güzel haberini bekliyoruzÇok sağol canım cevabın için.. Ben çalışıyorum sanırım rapor alıcam bu şekilde devam ederse..
Evet canım fazladan 1 testim var onuda sabah ilk idrarımda yaparım,Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah7. Gün benimde çok silikti. 8. Gün biraz daha koyulaştı. Yarın sabah bir daha dene bence
İnşallah canım .Canım pazartesi güzel haberini bekliyoruz
Kanaman kırmızı olmadıkca korkma
Amin canım benimben halil ibrahim tekin de yaptirdim.3 embriyo konuldu yumurta donasyonu ile esimin sipermi olarak canim.embiriyolarin ozellikle birinin cok iyi oldugunu yuzde 90 olarak canli oldugunu soyledi.koyulurken ekranda hareketini bile izledim.2 side normal ama biri yuzde 60 biri yuzde 50 gibi dusun dedi ama bilmiorum pazartesi gunu e2 ve progesteron bakılacak allahım nolur tutunmus olsun canımın parcalari.bilmiorum ikiz olabilirmi.bi tanesi tutsun hic sorun degil yeterki canimin parcasini alip bagrima basıp saglikli hayırlı evladim olsun canim benimCan'ım inşallah içinde tekmelerini duyasın bebişlerinin
Sen nerde yaptırdın
Canim ben basvuru yapmistim evlatlik icin 40 yas siniri yok.sadece kiz bebekte bekleme suresi 2 3 4 yili buluyomus erkek cocukta 1 yilda oluyomus.oyle tuhaf bi duyguki anlatamam o binanim oninde durup okadar uzin baktimki iceri gidigim gibi aglamaya basladim zaten.sonra bizi odaya cagirdilar gorevli kiz hamileydi onu gorunce dahada aglama geldi.ama o ortamki buyu okadar baskaki anlat desen tarifi yok.evlat edinilen cocuklarin nifuz kagidinda damga oluyomus ileride kardes evlilikleri olmamasi icin.ve artik tamamen kimsesiz cocuk gelmiyomus hepsinin ailesi varmis.ilk bir yilda aile geri almak isteyebiliyomus ama iyi bir avukatla alamazlar dedi.ayrica bu 20 kiside 1 oluyo geri almak istiyen dedi.simdi bana evrak hazirliklari icin 2 ay sure verdiler.ama cevremde duyan herkez durumumi bilmedikleri icin iste cok hizli karar veriyosun bikac tup dene oyle karar ver falan dediler hep.ben agustosta bikere deneyip olmazsa evraklarimi gotirucem.ama oyle garipki ilk bakta evlay edinmek en kolay yoldu.ama simdi donasyona daha cok yogunlastim.ama simdi allah katinda yanlismi yapiyorum belki allah evlat edinmek istedigim icin belki bana donasyonla nasip etcek diyorum.oyle garip bi hiski anlatamam.inan oraya gittinde cok dogru bi karar verdigine emin olcaksin inan.allah tez vakitte kavustursun ins.uzun oldu ama anlatayim dedim:)2 tane 3 bb kalite embriyom vardı ama dedim ki olacak olduktan sonra bunlar içimdekilerde olur olmazsada vardır bundada bir hikmet zaten maddi olarakta daha fazla verecek paramda yoktu imha ettirdim uzun süredir evlatlık istiyordum eşimi ikna edemiyordum çok şükür eşimde istiyor artık Yaşım 39 fakat 40 yaş sınırı kalktı diye biliyorum
Okadar eminnikle söyledilerse emin ol hamilesin inşallahAmin canım benimben halil ibrahim tekin de yaptirdim.3 embriyo konuldu yumurta donasyonu ile esimin sipermi olarak canim.embiriyolarin ozellikle birinin cok iyi oldugunu yuzde 90 olarak canli oldugunu soyledi.koyulurken ekranda hareketini bile izledim.2 side normal ama biri yuzde 60 biri yuzde 50 gibi dusun dedi ama bilmiorum pazartesi gunu e2 ve progesteron bakılacak allahım nolur tutunmus olsun canımın parcalari.bilmiorum ikiz olabilirmi.bi tanesi tutsun hic sorun degil yeterki canimin parcasini alip bagrima basıp saglikli hayırlı evladim olsun canim benim
Geçmiş olsun canım. Bizim de dün yüreğimiz ağzımıza geldi. Sabahtan karın ağrılarım vardı, bende kendi içimden “ağrı yok , niye ağrımıyor; ağrıyor niye ağrıyor diye düşünüyorum.” Öğlen wc gittim pembe kan geldi şok oldum. 1 saat içinde belki günlük pedi doldurdu. Burdaki doktora aradım. Hangi ilaçlar aldığımı sordu, hiç kalkma yat dinlen pazartesi görüşelim dedi. Hiç yatamadım diye bilirim iş yerinde yoğunduk, fırsat buldukça 10-15 dk çıkıp yattım. Moralim 0 dı. Hemen 200 mg progestan içtim, alttanda 200 mg( zaten zamanı gelmişti). Hemen internetten araştırmalar. Ve estrofemi 1 tablet eklemeye karar verdim ( estrogen az olduğunda da kanama oluyormuş) ve dün hiç kan sulandırıcı ilaçlar almadım. Clexane dahil.çok şükür kanamam durdu akşam 6 da birşey kalmadı. İstersen sende estrofem 1 tab ekle ve kanama geçene kadar kan sulandırıcı kullanma.Bu arada hamile olan arkadaşlar benim 2-3 gündür çok fazla kasık ağrım var. Aynı regl dönemindeki gibi. Arada geçiyor sonra yine başlıyor. Ve bir de hafif kanama. Doktorum yerleşme kanaması dedi ve ağrıların da iyi bişey olduğunu söyledi. Bir de ilk kanamam var dediğimde proluton iğne yaptırmamı istedi. Onu da yaptım. Ama yine de kanama ara ara açık pembe renkte devam ediyor. En son doktorumun dediği takipte kalalım ve dinlenin. Bu şekilde şeyler yaşayan oldu mu hiç?
Kızlar inşallah pazartesi güzel haberlerinizi alalımGeçmiş olsun canım. Bizim de dün yüreğimiz ağzımıza geldi. Sabahtan karın ağrılarım vardı, bende kendi içimden “ağrı yok , niye ağrımıyor; ağrıyor niye ağrıyor diye düşünüyorum.” Öğlen wc gittim pembe kan geldi şok oldum. 1 saat içinde belki günlük pedi doldurdu. Burdaki doktora aradım. Hangi ilaçlar aldığımı sordu, hiç kalkma yat dinlen pazartesi görüşelim dedi. Hiç yatamadım diye bilirim iş yerinde yoğunduk, fırsat buldukça 10-15 dk çıkıp yattım. Moralim 0 dı. Hemen 200 mg progestan içtim, alttanda 200 mg( zaten zamanı gelmişti). Hemen internetten araştırmalar. Ve estrofemi 1 tablet eklemeye karar verdim ( estrogen az olduğunda da kanama oluyormuş) ve dün hiç kan sulandırıcı ilaçlar almadım. Clexane dahil.çok şükür kanamam durdu akşam 6 da birşey kalmadı. İstersen sende estrofem 1 tab ekle ve kanama geçene kadar kan sulandırıcı kullanma.
Gercektenmi diorsun zazacım yarin e2 progesteron testi yapilacak korkuyorum bilmiorum.ve uzerimde inanilmaz baski var canim.nolur dualarinizi eksik etmeyin.ben inaniyorumki yuce rabbim hepimizin kucagini bir gun insallah dolduracak canimmmmOkadar eminnikle söyledilerse emin ol hamilesin inşallah
Ne güzelde yazmışsın canım ellerine sağlık okurken yaşadım resmen bende aklımda kalmamaı için donasyonu denedim ama olmadı demekki bizğmmüçin böylesi daha hayırlı olacak inşallah 1 seneden fazla beklemeden alırım evladımıCanim ben basvuru yapmistim evlatlik icin 40 yas siniri yok.sadece kiz bebekte bekleme suresi 2 3 4 yili buluyomus erkek cocukta 1 yilda oluyomus.oyle tuhaf bi duyguki anlatamam o binanim oninde durup okadar uzin baktimki iceri gidigim gibi aglamaya basladim zaten.sonra bizi odaya cagirdilar gorevli kiz hamileydi onu gorunce dahada aglama geldi.ama o ortamki buyu okadar baskaki anlat desen tarifi yok.evlat edinilen cocuklarin nifuz kagidinda damga oluyomus ileride kardes evlilikleri olmamasi icin.ve artik tamamen kimsesiz cocuk gelmiyomus hepsinin ailesi varmis.ilk bir yilda aile geri almak isteyebiliyomus ama iyi bir avukatla alamazlar dedi.ayrica bu 20 kiside 1 oluyo geri almak istiyen dedi.simdi bana evrak hazirliklari icin 2 ay sure verdiler.ama cevremde duyan herkez durumumi bilmedikleri icin iste cok hizli karar veriyosun bikac tup dene oyle karar ver falan dediler hep.ben agustosta bikere deneyip olmazsa evraklarimi gotirucem.ama oyle garipki ilk bakta evlay edinmek en kolay yoldu.ama simdi donasyona daha cok yogunlastim.ama simdi allah katinda yanlismi yapiyorum belki allah evlat edinmek istedigim icin belki bana donasyonla nasip etcek diyorum.oyle garip bi hiski anlatamam.inan oraya gittinde cok dogru bi karar verdigine emin olcaksin inan.allah tez vakitte kavustursun ins.uzun oldu ama anlatayim dedim:)
Hayırlı olsun tedavin,bende hitte yaptım bugün 8.günüm inşallah hepimiz pozitivi görürüzGercektenmi diorsun zazacım yarin e2 progesteron testi yapilacak korkuyorum bilmiorum.ve uzerimde inanilmaz baski var canim.nolur dualarinizi eksik etmeyin.ben inaniyorumki yuce rabbim hepimizin kucagini bir gun insallah dolduracak canimmmm
Insallah hepimizinki pozitif cikar canim sen kac tane transfer yaptirfin canimHayırlı olsun tedavin,bende hitte yaptım bugün 8.günüm inşallah hepimiz pozitivi görürüz