Tebrik ederim cnm, insallah guzel guzel yukselirMerhaba kızlar . Benim bugün 9.günüm ve kan değerim 79 çıktı.. 12.gün tekrar ölçtürücem. İnşallah iki katına çıkar :)
Hayırlı olsun bir sorum olucak prednol neden kullanıyorsunuzÇok teşekkür ederim canım.. Ya bişey sorucam bana antibiyotik vermişlerdi monodoks. İlaçlara devam edin 12.gün testi tekrarlayın dediler. Ben şimdi hamile isem antibiyotik zararlı değil midir? Artı Prednol da içiyorum.
Çok teşekkür ederim . İnşallah öyle olur..Tebrik ederim cnm, insallah guzel guzel yukselir
Valla verilme sebebini bilmiyorumHayırlı olsun bir sorum olucak prednol neden kullanıyorsunuz
Anladım bana transfer günü bıraktılarValla verilme sebebini bilmiyorum
Bana ilaçlara aynen devam dediler.. Siz nereye gitmiştinizAnladım bana transfer günü bıraktılar
Gyno life..Bana ilaçlara aynen devam dediler.. Siz nereye gitmiştiniz
Ben de aynı yere gittim ama herkese farklı prosedür uygulanıyor sanırım. Şu anda hangi ilaçları kullanıyorsunGyno life..
Coraspin. Folik asit. Crinone jel. Clexane. Proluton..Ben de aynı yere gittim ama herkese farklı prosedür uygulanıyor sanırım. Şu anda hangi ilaçları kullanıyorsun
Birde estrofemBen de aynı yere gittim ama herkese farklı prosedür uygulanıyor sanırım. Şu anda hangi ilaçları kullanıyorsun
Sen hangi ilaçları kullanıyorsunAnladım.. Bu antibiyotik işi benim canımı sıktı neden hala devam ediyorum.. Sordum bakalım ne diyecekler
Ah ben çok büyük hata yapmışım. Transferden sonra verdikleri listeye bakmadım ve o iki ilacı kullanmaya devam ettim.. Şu anda acayip panik oldum ya.. İnşallah bir anormallik olmazSen hangi ilaçları kullanıyorsun
kalbini ferah tutAh ben çok büyük hata yapmışım. Transferden sonra verdikleri listeye bakmadım ve o iki ilacı kullanmaya devam ettim.. Şu anda acayip panik oldum ya.. İnşallah bir anormallik olmaz
Bana perednolu transferden sonra kullanmami söyledilerAh ben çok büyük hata yapmışım. Transferden sonra verdikleri listeye bakmadım ve o iki ilacı kullanmaya devam ettim.. Şu anda acayip panik oldum ya.. İnşallah bir anormallik olmaz
Şimdi verdikleri listeyi okudum da prednol ve monodoks kullanılmayacak yazmışlar. Estrofem clexan, folbiol, progestan devam. Sana niye devam ettirdiler acabaBana perednolu transferden sonra kullanmami söylediler
İlaclarimiŞimdi verdikleri listeyi okudum da prednol ve monodoks kullanılmayacak yazmışlar. Estrofem clexan, folbiol, progestan devam. Sana niye devam ettirdiler acaba
Pardon yanlış olmuş kullanma dedilerŞimdi verdikleri listeyi okudum da prednol ve monodoks kullanılmayacak yazmışlar. Estrofem clexan, folbiol, progestan devam. Sana niye devam ettirdiler acaba
Benimde kanda %15 rahim biyopsisinde %10 çıkmıştı. Transferden önce sadece bir kere serum aldım o da ucuz olandan eczaneden aldım bir doktora rapor yazdırıp aldım. Korkma değerin çok yüksek değilEvet cnm yaaa onu kesin taktiricam
Zaten
Tesekkurler cevabin icin