Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

biliyorsunuz 11 defa kendi yumurtalarımla tüp bebek denedim ve 2 defa gebeliyi yakaladık malesef kimyasal oldu
prof recai pabbutcuda tedavi gördüm havuz yöntemiyle 8 embriyo oluşturdu ve genetik teste giti hepsi yararsız oldu recai bey bukadar embriyodan hiç deyilse 1-2 sağlıklı olması gerekirdi eşinden kaynaklı dedi
sonra kaan aydosta gitik oda genç yumurta spermde olan hasarı tamir eder dedi ve yumurta donasyonuna başladım
burdada 2 gebelik yaşadım ama sonuç düşük
artık gücüm kalmadı
tabii merkezler eşimin sonucuna bakıp biz burdan sağlıklı sperm buluruz hep dediler
ama görüyorsunuz hiç bir işe yaramadı
bu arada hep sperm dna hasarı testinden söz açıyorsunuz onuda yaptırdık embriolog sorun var ama çok deyil dediler
kariotipede baktırdık ordada sorun yok
onunmçin ilgimi çekti bu sayfada eşinin morfolojısı sıfır olupta ve sayısı 3-5 mln olupta gebeliği devam eden varmı?
nolursun gizli takip edenlerden ve kayıtlı olanlardan bu durumu yaşayanlardan yorum istiyorum

kuzum sağlıkçıyım her şey yaptım bir tek eşim sigarayı burakmadı
burakamadı

bu kadar sizi yormamın sebebi acaba hazır embriyomu denesem
kararımı vermek istiyorum
ve ya eşimin spermiyle devamı

bu kadar tedaviden sonra maddi ve manevi anlamda mutlaka yıpranmışsındır. Embriyo transferini düşündün mü hiç?
embriyo donasyonunda başarı oranı diğer donasyonlara göre daha yüksek.

kaç zamandı ilgimi çekti bilmem sizde hiss ettinizmi hazır embriyo transferinden negativ alan olmadı
Ben de en başa döndüm baktım tek bir negatif Yok..benim negatifte direk rahimde gözden kaçırdığımız bir sorun vardır deyip rahim filmi istediler biliyorsun..belki embriyoda sorun var..eşimin 32.milyon sperm sorun yok dediler ne DNA hasarı baktırdık ne morfoloji biliyoruz..belki spermde sorun..aslında en mantıklısı direk embriyo transferi..tek negatif sonuç görmedim..insanın kafası karışıyor Zazacım..

burakamadı
sigara çok etkiliyor benim eşim bırakalı bir seneyi geçti %57 sperm dna hasarı çıktı şu an yüzde otuzlardayız zaza bence dondurulmuş embriyolarına bir şans ver inşaallah tutar ikiz evlatların olur bir kız bir oğlan olur göz aydınlığı olur Allahım sana da eşine de evlatlarına sağlık verir çok isterim ama eğer ki dondurulmuşta sıkıntı çıktı o zaman embriyo transferi gündeme gelebilir

burakamadı
sağlıkçıymışın o zaman daha iyi bilirsin seninki tuttu düştü bence sen kan sulandırıcı ilaçları tedaviden çok önce başlaman gerek eğer ki ekmek yiyorsan tam buğdaya geç bir de şeker diyeti rafine şekerden uzak dur rahim için hareket yap rahim kasların kuvvetlensin benim sana nacizane tavsiyem

sağol canım ama malesef benim eşim sorumluluk taşımıyor ve burakmıyor sigarayı

hepsini yaptım kuzum hepsini
halada yapıyorum

kaç zamandı ilgimi çekti bilmem sizde hiss ettinizmi hazır embriyo transferinden negativ alan olmadı
Embriyo donasyonunda tutma ihtimalini daha fazla veriyorlar sperm ve yumurta ikiside çok sağlıklı olunca sonuç genelde olumlu oluyo inşallaj gönlünüzdekini size nasip ederim Rabbim şu mübarek günlerde sesimizi duyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…