Kesinlikle haklısın canım mesela burada hamile kalanların rahmi nasıl sadece erkek problemimi ben de bunu merak ediyorum seninle konustugumdan beri umudum arttı eylül ekim gibi cem akarsuya gidecem rahmine baktiracamCanlarım benim hepinize teşekkür ederim
İnanın her şeyin en yüksek seviyesini yaptırdık hem antioksidantların hem dna hasarın ne deseniz
Sadece acaba aranızda eşi benim eşim gibi olan varmı ilgimi çekti
Doktorlara kalınca heresi bir şarkı okuyor
Benimçin önem taşıyan artık hayata kimin başına ne geliyor sohbeti
hayırlı olsun canım rabbim hayırlı evlatlar versin inşaallah kaç tane transfer edildi kaliteleri nasıl canımKizral transferim bitti sukur cok rahat gecti folikasit ve fitil kullaniyorum a kalite dedi bir emriyoyu transfer edildi cunku burada yasak ins.tutunur
1 tane transfer edildi yurtdisinda yasak prosudur boyle A kalite dedi 5 gun emriyosu amin hepimize insallahhayırlı olsun canım rabbim hayırlı evlatlar versin inşaallah kaç tane transfer edildi kaliteleri nasıl canım
Hayırlı olsun rabbim herşeyin hayırlısı versin inşallahKizral transferim bitti sukur cok rahat gecti folikasit ve fitil kullaniyorum a kalite dedi bir emriyoyu transfer edildi cunku burada yasak ins.tutunur
Amin ins. Hep oyle dua ediyorumHayırlı olsun rabbim herşeyin hayırlısı versin inşallah
hayırlı olsun canım,güzel haber ver bize.Kizral transferim bitti sukur cok rahat gecti folikasit ve fitil kullaniyorum a kalite dedi bir emriyoyu transfer edildi cunku burada yasak ins.tutunur
Canım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah ,inşallah sana sıkı sıkı tutunurlarKizral transferim bitti sukur cok rahat gecti folikasit ve fitil kullaniyorum a kalite dedi bir emriyoyu transfer edildi cunku burada yasak ins.tutunur
Amin ins.kuzum sen naptin nezaman transferCanım transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah ,inşallah sana sıkı sıkı tutunurlar
Benim transferde Cumartesi inşallah csnımAmin ins.kuzum sen naptin nezaman transfer
Hayırlısı olsun canımBenim transferde Cumartesi inşallah csnım
İnşallah canım çok sağolHayırlısı olsun canım
canım defne senin eğer başarısız denemelerin varsa intralipit serum taktırırsın onunda çaresi varKızlar birşey sormak istiyorum, Cd16/56 testini yaptırdım sonunda ve referans aralığı 3.20 - 23.70 ve benim 15 çıktı.
Yani tamam aralıkta ama bebek için yüksekmi 15 olması onu bilemedim.
Sorabileceğim doktorda yok şu an.
Zazacım sen kesin biliyorsundur,cd56 yerine sen dedin diye yaptırdım bu testi :)
Evet cnm yaaa onu kesin taktiricamcanım defne senin eğer başarısız denemelerin varsa intralipit serum taktırırsın onunda çaresi var
Süper canım arkadaşımMerhaba kızlar . Benim bugün 9.günüm ve kan değerim 79 çıktı.. 12.gün tekrar ölçtürücem. İnşallah iki katına çıkar :)
Çok teşekkür ederim canım.. Ya bişey sorucam bana antibiyotik vermişlerdi monodoks. İlaçlara devam edin 12.gün testi tekrarlayın dediler. Ben şimdi hamile isem antibiyotik zararlı değil midir? Artı Prednol da içiyorum.Süper canım arkadaşım
Deyerin gayet iyi